Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

! 
mielos forumo dalyvės, smagu,kad ruošiatės šventėms, bet jau dabar tikrai rašau paskutinį kartą šioje temoje draudžiami nuomos skelbimai, pirkimai pardavimai, prašymai išmuomoti, parduoti  ir t.t
Atsakyti
QUOTE(alina777 @ 2011 12 04, 23:50)
Gal kas zino kur galeciau nusipirkt grazius angelo sparnus, nes busim angelu per kaledini vakareli darzelyje wub.gif  wub.gif Ar gal turit kokiu originaliu minciu kaip aprengt angelu??? 4u.gif

Vakar kaip tik maciau mergina nesesi sparnus, gal grazus, tai manau, turetu buti prekybcentriuose.

O as tik vakar suzinojau, kad ir nebus jokio vaidinimo, bet vis tiek geriau kazkaip papuosti - personazu. Nulis ideju.

Berniukas. Ka patartumet? Koks paprasciausias variantas? Bet neprasciausias lotuliukas.gif Noriu ir graziai, bet nesu susidurus visai is kur kazka gauti unsure.gif
Atsakyti
Galit zuikuciu aprengti. Ir paprasta ir labai graziai atrodo man tie mazi kiskiukai smile.gif Mano sunus per pirma karnavala buvo zuikiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitaaa @ 2011 12 07, 11:59)
Labas 4u.gif ,gal kas galit patarti kaip pasidaryti oro baliona ,dukra per karnavala keliaus oro balionu po visas pasaulio salis.Gal ka zino kokiu nuorodu ,butu gerai pamatyti kaip panasiai daromas tas balionas ,deze tai mes jau sugalvoje ,bet va kaip virsu pacio baliono padaryti. g.gif

hi.gif
Aš nupirkčiau didelį balioną pripusčiau heliu ir daryk su juo ką nori.Tik balionas toks ...kaip čia paaiškinus g.gif buna tokie dideli,jie storesni ir prie viršunes pririšta guma.O jau tada galima apipinti ji juostelemis ar pririšti tiesiog prie tos viršunelės tas juosteles ir nuleisti jas prie krepšio-dežės...
Na kžkaip taip... blush2.gif
Atsakyti
Gal kas kokią shemutę papūgos rūbeliams pasigaminti?
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2011 12 08, 13:27)

http://yalav.ucoz.ru/forum/187-651-1
Atsakyti
gal žinot vilniuj parduotuvių kur nuomoja/parduoda karnavalinius drabuzius suaugusiems? 4u.gif
Atsakyti
tema apie nuomas
http://www.supermama...showtopic=80063

QUOTE(vilma Liu @ 2011 12 08, 12:27)

šiaip turbūt vienas iš sunkesnių variantų g.gif , ir turbūt vienas iš brangiausių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2011 12 08, 13:27)

va čia yra ideju
http://www.burte.lt/....html?tpl=image
Atsakyti
Manau kad vaikus galetumet aprengti pacios sugalvojusios, nes kai vaikai ateina i svente nuomuotais drabuziais, tai tikrai perlenkta, kitas reikalas suaugusieji. Bet ir tai pagalvojus nuejus i "Poniu laime"galima susirasti ir persidaryti originaliau drabuzelius...
Atsakyti
QUOTE(lepunele @ 2011 12 11, 15:50)
Manau kad vaikus galetumet aprengti pacios sugalvojusios, nes kai vaikai ateina i svente nuomuotais drabuziais, tai tikrai perlenkta, kitas reikalas suaugusieji. Bet ir tai pagalvojus nuejus i "Poniu laime"galima susirasti ir persidaryti originaliau drabuzelius...

na žinot, ne kiekviena mes siuvėja, ne kiekviena turim tiek laiko, nors kitos sako pora val ir viskas, bet tikrai kitoms ir poros dienų neužtenka, o kai tų kostiumų kaip pvz man reikia trijų, tai ir ieškai žmogus alternatyvų.
Nors aš tik už pačios siūtą, kad ir ne tokį gražų, bet kaip minėjau ne visada išeina.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 12 11, 17:41)
na žinot, ne kiekviena mes siuvėja, ne kiekviena turim tiek laiko, nors kitos sako pora val ir viskas, bet tikrai kitoms ir poros dienų neužtenka, o kai tų kostiumų kaip pvz man reikia trijų, tai ir ieškai žmogus alternatyvų.
Nors aš tik už pačios siūtą, kad ir ne tokį gražų, bet kaip minėjau ne visada išeina.

Sutinku drinks_cheers.gif
Pati ieškojau, lakščiau, siuvau, taisiau, daug pastangų, laiko ir Lt. reikėko kol sau Mardžės Simpson eilutę sudėliojau. smile.gif Bet pavyko thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 13 gruodžio 2011 - 14:09