Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

Mamytes, gal turite minciu,i kaip vaikuti paversti arkliuku? smile.gif
Atsakyti
O kaip jus uodega prie vaiko pritvirtinat g.gif
Man aktualu voveryte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara33 @ 2011 11 30, 21:08)
O kaip jus uodega prie vaiko pritvirtinat  g.gif
Man aktualu voveryte  ax.gif

prie sijonuko arba prie šortukų ar kitokių kelnyčių prisiūnu, labai paprasta 4u.gif , nebent jūs norit kad kažkaip laikytųsi išpūsta, tada reiktų kokią vielą gal įsiūti ir išlankstyt g.gif
Atsakyti
Mamos, gal patarsite, kur įsigyti Žmogaus voro kostiumą 110-116 cm ūgiui? ax.gif Gali būti ir dėvėtas. Draugė siūlė padėvėtų pardėse paieškoti, bet neturiu tam tiek laiko, kai neaišku, kurioje pradėti paieškas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2011 12 01, 00:02)
Mamos, gal patarsite, kur įsigyti Žmogaus voro kostiumą 110-116 cm ūgiui?  ax.gif Gali būti ir dėvėtas. Draugė siūlė padėvėtų pardėse paieškoti, bet neturiu tam tiek laiko, kai neaišku, kurioje pradėti paieškas  blush2.gif

Ieškok didžiosiose - "Gausa" , "Humana". Jos labai derina asortimentą prie sezono, tad dabar karnavalinių drabužių tikrai nemažai.
Atsakyti
Laba, gal kur matete pirkti VOVERYTES atributu 5m. mergytei? 4u.gif
Atsakyti
Sakykit mergatės,noriu išgirsti jūsų nuomonę. Koks yra ežiuko pilvas? biggrin.gif Tarkim darysiu skraistę kai viena mamytė įdėjo(čia aš apie ežiuką),tai ką po ta kraiste vilkti,ar juodai ar pilkai? smile.gif Dėkui už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belesa @ 2011 12 01, 09:25)
Sakykit mergatės,noriu išgirsti jūsų nuomonę. Koks yra ežiuko pilvas? biggrin.gif  Tarkim darysiu skraistę kai viena mamytė įdėjo(čia aš apie ežiuką),tai ką po ta kraiste vilkti,ar juodai ar pilkai? smile.gif Dėkui už nuomonę  4u.gif

Ežys 4u.gif
Atsakyti
truputis idėjų iš interneto ežiukui 4u.gif

user posted imageuser posted image

user posted imageuser posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerida: 01 gruodžio 2011 - 20:20
Labai ačiū už idėjas 4u.gif Liko savaitėlė,teks konstruoti kažką doh.gif
Atsakyti
labas mamytes 4u.gif gal kokiu ideju pasiulysit sunus bus balionas nieko dar nesugalvoju doh.gif
Atsakyti
Gal galite mesteleti minčių ,kaip berniuka aprengti ančiuku ? biggrin.gif
Atsakyti