gal kasnors turi ideju kaip aprengt ar pasiut pilkos pelytes kostiuma?
QUOTE(aile @ 2011 11 29, 08:59)
gal kasnors turi ideju kaip aprengt ar pasiut pilkos pelytes kostiuma?
Musu buvo pelyte tai aprengem labai paprastai- senukuose nupirkom tokias pelytes ausytes. aprengiau pilka sarafaniuka,krasteli buvau apsiuvus tokiu kaip ir baltu kailiuku, bet cia nebutina, galima uodegyte pritaisyt, kai kurios mamos nupiese usiukus ant veiduku ir viskas
QUOTE(nerida @ 2011 11 28, 21:24)
Va apie šitą ir galvojau. O mamytė buvo lygtais dar ir parašius kaip jį ten gamino,gal netyčia turit kur išsisaugojusi?
QUOTE(vaidem @ 2011 11 29, 13:35)
Musu buvo pelyte tai aprengem labai paprastai- senukuose nupirkom tokias pelytes ausytes. aprengiau pilka sarafaniuka,krasteli buvau apsiuvus tokiu kaip ir baltu kailiuku, bet cia nebutina, galima uodegyte pritaisyt, kai kurios mamos nupiese usiukus ant veiduku ir viskas
o gal zinot kur gauti pirkti specialiu dazu veidukui?
QUOTE(aile @ 2011 11 29, 13:00)
o gal zinot kur gauti pirkti specialiu dazu veidukui?
yra maksimose , prie šventinių atributų
o aš dar nžn kuom mano vyresnėlis bus, tai pradedu panikuot
Sveikos supermamos
gal galit pagelbeti, siais metais mano mergyte bus vistyte, turiu keliata minciu, bet galvoju gal jus turesit kazkokiu minciu pagelbeti mums
Didelis aciu
gal galit pagelbeti, siais metais mano mergyte bus vistyte, turiu keliata minciu, bet galvoju gal jus turesit kazkokiu minciu pagelbeti mums
Didelis aciu
Labutis, gal patartumete kaip sarka papuosti?
Sveikos Turiu klausimą kiek ne į temą - ar galima skalbti, lyginti drabužius iš dirbtinio flico? Pirkau iš "kuistuko" tokį karnavalinį rūbą, kurį ketinu persiūti į tinkamą vaikui kalėdinei šventei, bet tik parsinešusi pagalvojau, ar jis iš viso skalbiamas. Na vis tiek dėvėtas daiktas - norėtųsi kažkaip išvalyti...