Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

gal kasnors turi ideju kaip aprengt ar pasiut pilkos pelytes kostiuma?
Atsakyti
QUOTE(aile @ 2011 11 29, 08:59)
gal kasnors turi ideju kaip aprengt ar pasiut pilkos pelytes kostiuma?

Musu buvo pelyte smile.gif tai aprengem labai paprastai- senukuose nupirkom tokias pelytes ausytes. aprengiau pilka sarafaniuka,krasteli buvau apsiuvus tokiu kaip ir baltu kailiuku, bet cia nebutina, galima uodegyte pritaisyt, kai kurios mamos nupiese usiukus ant veiduku ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerida @ 2011 11 28, 21:24)
tikrai šioj temelėj buvo toks ežiukas 4u.gif

user posted image

Va apie šitą ir galvojau. O mamytė buvo lygtais dar ir parašius kaip jį ten gamino,gal netyčia turit kur išsisaugojusi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2011 11 29, 13:35)
Musu buvo pelyte smile.gif tai aprengem labai paprastai- senukuose nupirkom tokias pelytes ausytes. aprengiau pilka sarafaniuka,krasteli buvau apsiuvus tokiu kaip ir baltu kailiuku, bet cia nebutina, galima uodegyte pritaisyt, kai kurios mamos nupiese usiukus ant veiduku ir viskas smile.gif

o gal zinot kur gauti pirkti specialiu dazu veidukui?
Atsakyti
kiek maciau usiukus tai nupiese su juodu akiu piestuku. dar nosyte juoda paspalvino biggrin.gif o jei norit rimtesnio grimo, tai esu maciusi rududu parduotuveje, galima ir kitose zaislu parduotuvese pasiziureti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidem: 29 lapkričio 2011 - 13:00
QUOTE(aile @ 2011 11 29, 13:00)
o gal zinot kur gauti pirkti specialiu dazu veidukui?

yra maksimose 4u.gif , prie šventinių atributų 4u.gif

o aš dar nžn kuom mano vyresnėlis bus, tai pradedu panikuot doh.gif
Atsakyti
Sveikos supermamos 4u.gif
gal galit pagelbeti, siais metais mano mergyte bus vistyte, turiu keliata minciu, bet galvoju gal jus turesit kazkokiu minciu pagelbeti mums smile.gif
Didelis aciu smile.gif
Atsakyti
štai ką pavyko pagaminti minimaliausiu darbu, aišku po apačia bus geltona golfytė ir oranžinės giedros, tada geriau žiūrėsis, tik db nepavyko įkalbint apsirengt blush2.gif
user posted image
Papildyta:
pamiršau parašyt, čia mūsų PAGRANDUKĖ
Atsakyti
sveikutes, o mano maziukas siemet bus meskute, gal turit kokiu minciu ax.gif
aciu biggrin.gif
Atsakyti
Labutis, gal patartumete kaip sarka papuosti? ax.gif
Atsakyti
Čia yra ir meškutė, ir šarka biggrin.gif

http://blog.lrytas.l...-nepamirstamos/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregždutė: 30 lapkričio 2011 - 11:43
Sveikos smile.gif Turiu klausimą kiek ne į temą - ar galima skalbti, lyginti drabužius iš dirbtinio flico? Pirkau iš "kuistuko" tokį karnavalinį rūbą, kurį ketinu persiūti į tinkamą vaikui kalėdinei šventei, bet tik parsinešusi pagalvojau, ar jis iš viso skalbiamas. mastau.gif Na vis tiek dėvėtas daiktas - norėtųsi kažkaip išvalyti...
Atsakyti