Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

QUOTE(JulijaR @ 2010 12 29, 14:22)

gal galit papasakoti iš ko tie spygliukai blush2.gif
Atsakyti
nusispirkau eziuko kostiumui porolono juostelemis-turesim spyglius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nerida @ 2011 11 19, 16:31)
gal galit papasakoti iš ko tie spygliukai blush2.gif

Pirkau senukuose toki tipo vamzdi ,nezinau kaip jis tiksliai vadinasi (gal koks vamzdziu izoliacijai ),na zodziu toks minkstas ir ji sukarpiau trikampeliais
Atsakyti
QUOTE(nerida @ 2011 11 19, 15:03)
labukas,gal teko kam ežiuko gaminti drabužėlius karnavalui,mergytė bus ežiukas,gal kokių idėjų turite? blush2.gif

aš dariau ežį iš džinso, susukau tūteles kaip senovėje saulėgrąžas pardavinėjo ir prisiuvau rankomis, Lygiai taip pat iš popieriaus galima daryti susuki į tūtą ir ikarpėles padarai priklijuoti ir viskas biggrin.gif

vėjas buvo mūsų vienas grupiokas, superinė išeitis, iš šiukšlių maišo sukarpė plonomis juostelėmis, reikia pamatyti koks įspūdis, nuo menkiausio judesio keliasi tos juostelės ir šiurena thumbup.gif ,ant galvos tokia kaip palmė padaryta buvo ir skraistė jei man kada reiktų tik taip daryčiau , nes medžiaga niekuomet nepadarys tokio gero vaizdo ax.gif

o aš turiu gaidžiukus puošti šiemet lotuliukas.gif , ne kas... su mintimis blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos gal turite kokiu minciu ,kaip pagranduka padaryti ,mano mergina juo bus ,o minciu neturiu verysad.gif
Atsakyti
Laba diena,
siais metais manoji bus ugnelė, perverčiaus internetą, nelabai su idėjom, radau tik ugnies peteliškę g.gif mintis tokia, pirkti gabalą atlasinės oranžinės arba raudonos medžiagos, centre iškirpti skylę galvai, tą medžiagą gal dar pakarpyti kad būtų plevėsuojanti, ant galvos išlankstyti iš vielutės tokią kaip ugnį ją irgi papuošti, o gal ant veiduko išpiešti ugnį g.gif gal kuri dar kokių idėjų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EDCKA @ 2011 11 21, 14:27)
Sveikos,merginos gal turite kokiu minciu ,kaip pagranduka padaryti ,mano mergina juo bus ,o minciu neturiu verysad.gif

mano taip pat bus pagrandukas, tai aš darysiu taip, ant galvos oranžinė kepurytė apsiūta blizgučiu, po apačia oranžinė bliuskutė, ant viršaus buvęs moliūgo kostiumas, toks pripūstas pilvas lotuliukas.gif , radau padėvėtuose ax.gif , ant jo prisiūsiu tokį lizgantį kaspiną-peteliškę, nupirkau per Jamam maksej, toliau oranžinis sijonėlis, jo apačią daug apsiūsiu tokiu ryšiai geltonu blizgučiu, kad nesumorkavėtų visai kostiumas, plius giedrytės oranžinės, viskas paprasta, et svarbu mano us vaikui daryta 4u.gif , tikiuos bent kiek padėjau, per šią savaitę turėčiau pasiūt, tai galėsiu parodyt po to blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2011 11 21, 22:14)
mano taip pat bus pagrandukas, tai aš darysiu taip, ant galvos oranžinė kepurytė apsiūta blizgučiu, po apačia oranžinė bliuskutė, ant viršaus buvęs moliūgo kostiumas, toks pripūstas pilvas  lotuliukas.gif , radau padėvėtuose  ax.gif , ant jo prisiūsiu tokį lizgantį kaspiną-peteliškę, nupirkau per Jamam maksej, toliau oranžinis sijonėlis, jo apačią daug apsiūsiu tokiu ryšiai geltonu blizgučiu, kad nesumorkavėtų visai kostiumas, plius giedrytės oranžinės, viskas paprasta, et svarbu mano us vaikui daryta  4u.gif , tikiuos bent kiek padėjau, per šią savaitę turėčiau pasiūt, tai galėsiu parodyt po to  blush2.gif

Aciu,kazka bandysiu daryti,butu labai smagu pamatyti,kai pagaminsite idekite foto ax.gif
Atsakyti
sveikos,
o kaip del lapelio, tik vat beda, pana uzsispirus butsu ilgu pustu baltu sijonu, nezinau ka prigalvot g.gif nes sakie bus arba snaige arba lapeliu, jai snaige viskas aisku, o su lapuku kadaryt, net nezinau smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas kada darėt vaikui šuniuko kaukę? Mano šešiametė šiemet bus šuniukas, tai įsivaizduoju, kad kaukė kailinė turėtų būti, ausys, uodega. Bet gal kas turit nuotraukytę ar nuorodą, kur galima pamatyti kokį nors aprengtą šuniuką?
Atsakyti
Štai čia pasižvalgykit, gal kils kokių minčių mirksiukas.gif Čia ir nuomoja rūbelius.

http://www.tejasalon...e=gallery&gid=5
Atsakyti
maniske tuributi siemet kazkas is misko zvereliu bet nezinau kas, ji kaip ir pernai nori butui pelyte tai nezinau kaip pavysks susitarti ir nezinau net kas galetu ji buti, nes minciu kaip ka padaryt irgi nulis cool.gif doh.gif
Atsakyti