Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

QUOTE(jowitukas @ 2011 11 17, 13:06)
Sveikutes, mano dukryte vaidins snieguole, tai suknele kazkaip pasiusim, bet kaip karuna padaryti, gal turite ideju, nei maximoj, nei senukuose pirkti tikrai nesinori.. Banalu, labai jau, tai va, gal minciu kokiu..smile.gif

man atrodo kad snieguole lengviausias kostiumas su viskuo-suknele, batukai, karūna. del karūnos manau galima kelis variantus tikrai sugalvot-panaudot esamus lankelius namie-pazaist su blizguciais, su purskikliais, su visokiais serpentinais, vatom , galima is kartono kokia iskirpt ir papuost pagal fantazija ir galimybes mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas visiems,

Neradau temos tokios, tai cia paklausiu, gal zinot kur galima isigyti,ishsinuomoti ar gal kas jau siuvotes kaledu senio kostiuma..noriu isigyti sau ir nustebinti seimyna..Klaipeda.

Dekui uz pagalba.
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2011 11 17, 14:31)
man atrodo kad snieguole lengviausias kostiumas su viskuo-suknele, batukai, karūna. del karūnos manau galima kelis variantus tikrai sugalvot-panaudot esamus lankelius namie-pazaist su blizguciais, su purskikliais, su visokiais serpentinais, vatom , galima is kartono kokia iskirpt ir papuost pagal fantazija ir galimybes mirksiukas.gif

Aciu, tikrai ant kartono reikia daryti, kaip vaikysteje man mama darydavo, traferetu kur pasiieskoti..
Atsakyti
QUOTE(jowitukas @ 2011 11 18, 11:30)
Aciu, tikrai ant kartono reikia daryti, kaip vaikysteje man mama darydavo, traferetu kur pasiieskoti..

issitraukiau savo vaikystes foto-stoviu visa grazi snoguole-su balta sukenle, karuna kurios pagrinda sudaro butent storas kartonas, vata, blizguciai tongue.gif . Kazkada juk buvo deficitas visame kame ir tai tevai sugebedavo mums pagamint nuostabius kostiumus biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif snieguoles karuna ir as turejau tais sovietiniais laikais smile.gif. Labai grazi buvo, karkasas is vieluciu issukinetas, blizguciais apvyniota, bet didziausias ispudis buvo tame, kad snaiges ant karunos buvo padarytos is aliumininiu kamsteliu nuo pieno buteliu thumbup.gif atrode- iskarpyti. Kai esi ispraustas i kampa esi isradingas smile.gif.
Atsakyti
maniškis bus vėjas g.gif
patarkit kaip tą vaiką aprėdyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juranda @ 2011 11 18, 13:58)
maniškis bus vėjas g.gif

Cia kaip tik apie tai kalbama
http://www.supermama...?...21210&st=84
Kazkas, plevesuojancio ir daug smile.gif, gal tiesiog kokiu juosteliu prie rubu prisiuk. Jei jis turi but piktas tamsesni kostiuma darai jei geras bet zvarbus koky sviesesni su t. melynu violetiniu baltu pamaisyk. O plaukus tiesiog suvelciau su kokia zele ir gal blizgiu laku papurksciau ar baltesniu. priklausomai nuo zodziu vaidinime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivera: 18 lapkričio 2011 - 14:08
QUOTE(rivera @ 2011 11 18, 13:22)
smile.gif snieguoles karuna ir as turejau tais sovietiniais laikais smile.gif. Labai grazi buvo, karkasas is vieluciu issukinetas, blizguciais apvyniota, bet didziausias ispudis buvo tame, kad snaiges ant karunos buvo padarytos is aliumininiu kamsteliu nuo pieno buteliu  thumbup.gif atrode- iskarpyti. Kai esi ispraustas i kampa esi isradingas smile.gif.

nu, tai jusu manau pagerinta tokia buvo, mao paprastesne nors grazi biggrin.gif
nukrypstant nuo esmes-juk faina buvo-tas pats procesas kai galvoja tevai, iesko, daro, kombinuoja o mes salia wub.gif

savo vaikams taip pat neperku gatavu kostiumu-idomu daryt patiems nors ir netobuli bet visgi geras jausmas kai vaikas devi tavo padaryta kostiuma o ir jiems faina kad tevai stengiasi del ju, jie patys tame dalyvauja smile.gif dukra pernai melyne darzelyje buvo-prisiminiau senus mokyklos laikus kai moke nerti-nuneriau kepure zalia,su kaimynes pagalba pasiuvau apvalios formos apsiausta , salotines pedkelnes-liuks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.A.K.: 18 lapkričio 2011 - 14:17
QUOTE(rivera @ 2011 11 18, 13:22)
Labai grazi buvo, karkasas is vieluciu issukinetas, blizguciais apvyniota,

mano ir tokia buvo thumbup.gif

dėl vėjo, tai manau visai paprastai galima, gi kokią skraistę melsvą iš šilko ant juostelės pritrauki, ir ant kaklo užriši, galima ir karūna kažkokią jei norisi daryti ax.gif

aš ir kad ir netobulai, bet stengsiuos iš į varių detalų pati sukomponuoti kostiumus vaikams blush2.gif
Atsakyti
maciau maximoi,rimi yra labai graziu karnavaliniu kostiumeliu,tai manau kad maziuke siemet bus princese
Atsakyti
labukas,gal teko kam ežiuko gaminti drabužėlius karnavalui,mergytė bus ežiukas,gal kokių idėjų turite? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juranda @ 2011 11 18, 14:58)
maniškis bus vėjas g.gif

kazkas gal tokio - permatomo ir plevenančio
http://www.burte.lt/....html?tpl=image
Atsakyti