Sveikutes,
Gal kas turit kokių idėjų kuo būtų galima karnavalui papuošti 2 metų vyruką Problema ta, kad tokius mažulius tie kostiumai erzina Kaip ir turėčiau avinėlio kostiumą, bet net matuotis nenori pakolkas
QUOTE(indriux_ @ 2011 11 15, 12:20)
Sveikutes,
Gal kas turit kokių idėjų kuo būtų galima karnavalui papuošti 2 metų vyruką Problema ta, kad tokius mažulius tie kostiumai erzina Kaip ir turėčiau avinėlio kostiumą, bet net matuotis nenori pakolkas
pravesk propaganda koki aviuko sono multika dazniau parodyk, gal bus lengviau ikalbet
QUOTE(rivera @ 2011 11 15, 14:35)
pravesk propaganda koki aviuko sono multika dazniau parodyk, gal bus lengviau ikalbet
Arba teletabiu teks aprengt
QUOTE(kaktuselis @ 2011 11 15, 10:04)
Panelė nori būti piratė. Gal kieno vaikas buvo, pasidalinkit patirtim
Bandyk čia paieškoti,tikiuosi su rusų kalba šiek tiek draugauji
http://www.solnet.ee...alog_00.html#10
! | Dar kartą radus žinutes su siūlymais pirkti, nuomoti arba prašymais parduoti/ išnuomoti karnavalinius kostiumus, tų žinučių autorėms be atskiro perspėjimo bus skiriami asmeniniai įspėjimai. Ši tema- ne Skelbimų lenta! |
i | Skelbimams yra skirtos Skelbimų lentoje esančios temos: Mergaičių karnavaliniams kostiumams -> Kalėdoms. Naujiesiems Metams. Bendra tema Berniukų karnavaliniams kostiumams -> Karnavaliniai drabužiai. Bendra tema |
aš šnd jau pradėjau pagindu pirktis pagrandukei, nupirkau tokį moliūgo kostiumą iš gausos, bandysiu perdaryt į pagranduko, manau gerai turėtų atrodyt, dar reiks spintas verst, nes kažkur oranžinį sijonėlį turėjau
QUOTE(JulijaR @ 2010 12 29, 14:22)
mano trimeciui siemet eziuko misija atiteko tie spygliai foto, jei as gerai izvelgiu, is porolono? Is ko dar galima spyglius padaryt? Pagrinda-kuneli kap ir turim o del spygliu niekaip kol kas nesugalvoju
QUOTE(T.A.K. @ 2011 11 16, 13:51)
mano trimeciui siemet eziuko misija atiteko tie spygliai foto, jei as gerai izvelgiu, is porolono? Is ko dar galima spyglius padaryt? Pagrinda-kuneli kap ir turim o del spygliu niekaip kol kas nesugalvoju
Iš popieriaus juodo tokius trikampius ilgus ir priklijuoti,na neatrodys taip prašmatniai kaip iš porolono
Toj nuorodėlėj kur anksčiau įdėjau yra gerų idėjų ir net aprašymų kaip padaryti karnavalui kostiumus,tik reik su rusų kalba padraugaut
QUOTE(Lady Dy @ 2011 11 16, 15:24)
Iš popieriaus juodo tokius trikampius ilgus ir priklijuoti,na neatrodys taip prašmatniai kaip iš porolono
Toj nuorodėlėj kur anksčiau įdėjau yra gerų idėjų ir net aprašymų kaip padaryti karnavalui kostiumus,tik reik su rusų kalba padraugaut
apie popierinius spyglius ir as galvojau, tik kad ilgokai gal uztruktu ir pritvirtint juos sudetingiau butu o porolona turbut...raz i pritvirtinta
plius popieriu ant medziagos nelabai priklijuosiu nes rinksiuos tarp dveju kuneliu arba liemene i blogaja puse isversiu bus fleesiukas arba pasiskolinsim pas sese melynes kuneli nuo pernai
tos jus nuorodos man niekaip neatidare
Chm nu dar kartą pasitikrinau,man atidaro tą nuorodą
Galima daryti apsiaustuką ir ant jo klijuoti spyglius arba tik prisiūt,nėra sudėtinga kaip atrodo
Galima daryti apsiaustuką ir ant jo klijuoti spyglius arba tik prisiūt,nėra sudėtinga kaip atrodo
vakare pabandysiu kitam komp. atidaryt
Sveikutes, mano dukryte vaidins snieguole, tai suknele kazkaip pasiusim, bet kaip karuna padaryti, gal turite ideju, nei maximoj, nei senukuose pirkti tikrai nesinori.. Banalu, labai jau, tai va, gal minciu kokiu..