kažkada savo laiku irgi tokį vaidmenį turėjau tai anuomet, turėjom baltas palaidines, geltonus pūstus sijonėlius , ir skareles, kurių viršuje buvo padaryta skiauterė iš porolono ir nudažyta raudonai , čia jau jei neturit sąlygų noro, ir galimybių pats paprasčiausias var.
[/quote]
sakyciau labai super ideja
da geltonas kojinytes iki keliu ir super
Vakar pasiuvau klouno kostiumą Tik jau nesugebėjau nufotkinti
Bet BŪTINAI pasirodysim Vaikis PATENKINTAS- o tai mamai svarbiausia
Papildyta:
Man visai patiko toks variantas ir paprasta pasiūti
Papildyta:
Bet BŪTINAI pasirodysim Vaikis PATENKINTAS- o tai mamai svarbiausia
Papildyta:
QUOTE(Fifux'e @ 2010 11 23, 22:32)
(vistele)
Man visai patiko toks variantas ir paprasta pasiūti
Papildyta:
QUOTE(rts3 @ 2010 11 23, 20:27)
QUOTE(mamavita @ 2010 11 24, 12:01)
sveiki, busim eziuku norejau daryti is porolono liemenyte ir spyglius, bet kur jo gauti? maciau tik didziulius pokus vyniojamo ir plono...gal kas kitokiu ideju turite? arba jau esat buve EZIUIKAIS? gal ka sutartume
man rodos esu maciusi Senukuose , ten yra visokiausiu parolono atraizu, gal ka prisitaikytum
QUOTE(Dzenete @ 2010 11 23, 14:48)
Kažkaip skaitau ir keista man, pas mus niekas dar nieko nekalba darželyje apie Kalėdinį karnavala.
Pas mus tai pat niekas neklaba dar apie susirinkima, karnavala ar pan o as jau oreciau zinoti viska
QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 11 23, 22:51)
ziuriu is ideju gaudymo kaip pasidaryti, tema patapo nuomos punkto paieskos sistema
Ta pati pagalvojau
QUOTE(padima @ 2010 11 24, 11:43)
labas,labai reikia besmegenio kostiumo astuonmeciui,gal kas turi?
As manau, kad besmegenio kostiumas nesunkai padaromas reikia kokios maltos medziagos, pvz: baltas kailiukas koks ar balta agro plevele. Ta medziagyte reikia 3vietose sutraukti(ties kaklu, pilvu ir keliais) prisiuti kamuoliukus kokius, kaip sagas, ir belieka kepure pasidaryti, bei nosi-morka pritaisyti
QUOTE(mamavita @ 2010 11 24, 12:01)
sveiki, busim eziuku norejau daryti is porolono liemenyte ir spyglius, bet kur jo gauti? maciau tik didziulius pokus vyniojamo ir plono...gal kas kitokiu ideju turite? arba jau esat buve EZIUIKAIS? gal ka sutartume
Mes taip pat, jei niekas nepasikeis zadam buti eziuku, tai siuvu kostiuma is juodos agro pleveles, kepure, kuria sujungsiu su nugara, jau pasiuvau, sakyciau, visai nieko gavosi. Kai bus baigtas, ikelsiu nuotraukyte
QUOTE(Daivulyte @ 2010 11 24, 12:05)
man rodos esu maciusi Senukuose , ten yra visokiausiu parolono atraizu, gal ka prisitaikytum
As taip pat, kai ieskojau medziagos eziukui, maciau parolono yra visokiu ipakavimu.
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 11 24, 13:29)
TIKRAI mačiau Seniuose balto zuikio kostiumą
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 24, 13:35)
TIKRAI mačiau Seniuose balto zuikio kostiumą
nenoriu pripiršti savo nuomonė,s bet ten tokie baisūs tie kostiumai, mamos jei tik turite rankas tikrai sugebėsite padarytai, tik bandykit ir darykit pačios tik nepirkit tų baisuokliškų kinietiškų štampofkių
neducio mamyte iš ko darysite pagrindą? tai ir ausytes iš to paties darykit, galite ,kad ir iš vatos gal ir sinteponas tinkamas tam reikalui aplipinti kartoną, ar standžią medžiagą jei nulėpusiom ausytėm, ir pritvirtinti prie lankelio
QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 24, 13:58)
nenoriu pripiršti savo nuomonė,s bet ten tokie baisūs tie kostiumai
pilnai sutinku, bet jei žmogus IEŠKO, tai kodėl nepasidalinti, kur matei
Sveikutes,o as ieskau patarimu kaip pasidaryti kiaules kauke.Gal kuri nors jau taip renget savo vaikuti ir galit foto imest?
Reikia ausu,uodegos,snipo ir t.t.O drabuziai sake turetu but rozines spalvos.
Reikia ausu,uodegos,snipo ir t.t.O drabuziai sake turetu but rozines spalvos.
atsakiau anoje temoje , atnešu ir čia
QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 24, 18:14)
čia vištos kaukė ant veido senukuose
http://www.senukai.l...50922213_5.html
na man teko matyti vėją tai padarytą iš šiukšlių maišų , bet kaip įspūdingai atrodė , sukarpyti juostelėmis ir pritvirtinti ant kokios kaklo juostelė, bent menkiausias judesys ir tie maišai šnara ir labai plaikstosi, užtenka vaikui tik eiti ir jie į visas puses labai gražiai kilo , tikrai fainai, ir ant galvos tokia ale kuodas iš tų maišų karpytų , tikrai labai paprasta pigu ir originalu ,
pilnas internetas kiauliukų kaip ir kitų kaukių , pats paprasčiausias variantas, imčiau tūtelę nuo pvz kad ir tualetinio popieriaus, ją nudažyčiau, ikirpčiau apačią, kad atsilenktų kampai ir priklijuočiau prie paprasto kartono,ir skyles padaryti kepvimui ir nosies įkišimui , perverti gumytę ir vualia kiauliukas
čia radau kiauliuko atributų iškarpas , ausytės, uodegėlė , tvirtinat ant bet kokio rūbo, nes vis tiek sumaišyti neįmanoma, gali būti tik šios dalys rožinės
sėkmės, paskui pasirodykit mamos kas gavosi
http://www.senukai.l...50922213_5.html
na man teko matyti vėją tai padarytą iš šiukšlių maišų , bet kaip įspūdingai atrodė , sukarpyti juostelėmis ir pritvirtinti ant kokios kaklo juostelė, bent menkiausias judesys ir tie maišai šnara ir labai plaikstosi, užtenka vaikui tik eiti ir jie į visas puses labai gražiai kilo , tikrai fainai, ir ant galvos tokia ale kuodas iš tų maišų karpytų , tikrai labai paprasta pigu ir originalu ,
pilnas internetas kiauliukų kaip ir kitų kaukių , pats paprasčiausias variantas, imčiau tūtelę nuo pvz kad ir tualetinio popieriaus, ją nudažyčiau, ikirpčiau apačią, kad atsilenktų kampai ir priklijuočiau prie paprasto kartono,ir skyles padaryti kepvimui ir nosies įkišimui , perverti gumytę ir vualia kiauliukas
čia radau kiauliuko atributų iškarpas , ausytės, uodegėlė , tvirtinat ant bet kokio rūbo, nes vis tiek sumaišyti neįmanoma, gali būti tik šios dalys rožinės
sėkmės, paskui pasirodykit mamos kas gavosi
gal turite idėjų varlės kostiumui?
anksčiau būavo tema, ku mamos paruovo atliekamus kostiumus, bet neberandu..gal kas žinote nuorodą
anksčiau būavo tema, ku mamos paruovo atliekamus kostiumus, bet neberandu..gal kas žinote nuorodą
QUOTE(elifė @ 2010 11 24, 18:39)
gal turite idėjų varlės kostiumui?
mano varlės kostiumas įkeltas anoje temoje, tikrai yra ir daugiau , nepatingėkite pavartyti temų pamatysite kokių rasite lobių