na stai pudeliuko kostiumas ant to ko ir turetu buti, beliko dar ant kojiciu burbiliuku juostele padaryti,
o mazajaji snaigei princesytei karuna
kai jau pilnai bus pasipuose sventeje, jei pavyks nufotografuot, imesiu, gal kam dar labiau tobulesniu minciu ideju kils
kusiuka, labai gražu o su kuo veiduką piešėt?
kazkokiam kanceliariniame radau spec dazus-kreideles tokios ant veiduko piesti
QUOTE(Kusiuka @ 2010 12 10, 22:58)
kazkokiam kanceliariniame radau spec dazus-kreideles tokios ant veiduko piesti
dar ir tokių būna dėkui
superinis pudeliukas , man toks tikroviškas
Uodegytė pralinksmino. O šiaip tai 10 balu,
QUOTE(Jolzak @ 2010 12 09, 23:11)
veidą išpiešim tikrai, bet dėl plaukų, kažin kas gausis, nes mano panelė šviesiaplaukė, o jei kostiumas juodas, tai ir ausyčių norėtųsi tamsių
Mano dukra kažkada buvo katė,tai aprengiau labai paprastai,tmaus golfas,tamsios kelnės,tiko žieminiai batukai,prie kelnių prisiuvau uodegą,ant kaklo didelis kaspinas iš blizgančio šaliko,veiduką išpiešiau,o ausytes padariau seną lankelį aptraukus aksomo gabaleliu ir prie jo prisiuvau ausytes.O jei mergytė nedidelė ir su lankeliu nenorės būti,galima pasiūti kepurytę ir prie jos viršugalvyje prisiuti ausytes.
Ziuriu sita tema turbut viena is populiariausiu
As kazkaip pamenu,kad mane mama taip kuribingai nuolat sugebedavo papuosti eglutei, bet niekad nesusimasciau,kiek laiko ir jegu jai tai kainavo...kol siemet pati pirma karta susiduriau su ta problema: KAIP APRENGTI?!!!!
Jau pusdieni narsau internete ir ieskau ideju. Aisku, lengviausia ir greiciausia nueiti i Maxima ir ka gero rasti, nors abejoju ar galeciau rasti ka 2.5 m berniukui, nes kiek teko ziureti tai visos kaukes labai dideles. Manau mamyciu patarimai nueiti i padevetus, yra geriausia.
Beja, kam idomu, cia radau labai gera saituka, kur abeceles tvarka surasyti visi kostiumai ir manau tikrai labai daug geru ideju, maza to ir iskarpos bei detalus kostiumo darymo planas yra. Deja, tik rusiskai
Visoms mamytems sekmes kuriant maziukams kaukes. Na o mes tikiuosi nepamirsim ikelti savo kaukes po eglutes sventes.
http://www.solnet.ee...alog_00.html#10
As kazkaip pamenu,kad mane mama taip kuribingai nuolat sugebedavo papuosti eglutei, bet niekad nesusimasciau,kiek laiko ir jegu jai tai kainavo...kol siemet pati pirma karta susiduriau su ta problema: KAIP APRENGTI?!!!!
Jau pusdieni narsau internete ir ieskau ideju. Aisku, lengviausia ir greiciausia nueiti i Maxima ir ka gero rasti, nors abejoju ar galeciau rasti ka 2.5 m berniukui, nes kiek teko ziureti tai visos kaukes labai dideles. Manau mamyciu patarimai nueiti i padevetus, yra geriausia.
Beja, kam idomu, cia radau labai gera saituka, kur abeceles tvarka surasyti visi kostiumai ir manau tikrai labai daug geru ideju, maza to ir iskarpos bei detalus kostiumo darymo planas yra. Deja, tik rusiskai
Visoms mamytems sekmes kuriant maziukams kaukes. Na o mes tikiuosi nepamirsim ikelti savo kaukes po eglutes sventes.
http://www.solnet.ee...alog_00.html#10
QUOTE(Siren@ @ 2010 12 09, 17:15)
va cia gera ideja einu plunksnu karpyti... kepure jau pasiuta siek tiek kitokia nei cia, ir skraiste jau yra tik plunksnu truksta, paukstis plikas as rengsiu ant paprastos suknutes skraiste ir pedkelnes baltas... suknutes krastus papuosiu blizguciu, kazin kaip atrodys ir nezinau koks cia paukstis bus... nei zvirblis nei zyle
Lauksim nuotraukos.
O gal kas turi pauksteles kostiumo, bijau nespesiu pasiuti
Sveikos.aš irgi problemėlę turiu.Vat tik neseniai mokytoja paskelbė,kad bus karnavalas šį penktadienį
Žinot pasaką dvylika mėnesių????
Ta va.gal turit įdėjų,kaip aprennkti dvylikametę ,kuri bus [FONT=Optima][SIZE=7][COLOR=red]Gruodis[SIZE=1]???
Ta va.gal turit įdėjų,kaip aprennkti dvylikametę ,kuri bus [FONT=Optima][SIZE=7][COLOR=red]Gruodis[SIZE=1]???
QUOTE(Milfy @ 2010 12 14, 19:16)
Sveikos.aš irgi problemėlę turiu.Vat tik neseniai mokytoja paskelbė,kad bus karnavalas šį penktadienį
na man is karto, kai tik gruodis, tai asociacija i sventes. gal kokia balta suknele, apacioj dekoruota eglutem zaliom, ar zvaigzdutem blizganciom. dar kokia skraiste su snaigem ir gatavas gruodzio menuo sausis su vasariu tai jau rustus menesiai, o gruodis labai sventiskas, linksmas.