Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

QUOTE(Ice tea @ 2010 12 08, 16:04)
Būna būna  mirksiukas.gif Arba tiesiog iš priekio ir iš nugaros iš kartono pagranduką padaryti ir tokiu pačiu principu pritvirtinti prie vaiko  rolleyes.gif
Bet koks nepatogus kostiumas  doh.gif Taip ir matau, kaip mažulis kliuvinės už visko  doh.gif

QUOTE(Shusha @ 2010 12 08, 22:31)
Dukros daržo grupėj yra tekę matyti pagranduką  smile.gif O jis buvo paprastut paprastutis- apvilktas plačia ilga gelsva palaidine, kurios apačia kažkaip suraukta, užsiūta, tik skylės kojoms iškišti likę. Pėdkelnės irgi tokios neutralios spalvos, ant galvos- pirato tipo t.p. spalvos skarelė, o skruostukai parausvinti grimu. Viskas. Bet visi suprato iš konteksto ir vaikui kankintis su griozdiškais kostiumais nereikėjo.

QUOTE(Lorettta @ 2010 12 09, 10:51)

labai dėkui, mamytės, jau bendrą vaizdą mintyse susidariau. Dabar lieka tik nusipirkti šiek tiek medžiagytės ir savo vaizduotę paversti tikrove doh.gif smile.gif Dar kartą ačiūūūūū mirksiukas.gif
Atsakyti
Ugniux jums pagranduko reikėjo , čia mamytė parduoda , jei neturit noro ar laiko , tai šiokia tokia išeitis 4u.gif

http://www.supermama...?...4543&st=168

Atsakyti
parodau ir aš ką pavyko pagaminti, nekokia aš siuvėja, bet daugiausia vargau ties ausimis, štai kiškutis mano, prašome pasakyti savo nuomonę, gal čia ko trūksta?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 12 10, 02:28)
Ugniux jums pagranduko reikėjo , čia mamytė parduoda , jei neturit noro ar laiko , tai šiokia tokia išeitis  4u.gif

http://www.supermama...?...4543&st=168

ačiuks, bet pati pasidarysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Jolzak,2010 12 09, 21:11]
[quote=Dzenete,2010 12 09, 22:24]
Prisimenu kaip studiju laikais ....
veida išsipiešiau kosmetika ir iš plauku susisukau 2 kuodukus ale ausis..

veidą išpiešim tikrai, bet dėl plaukų, kažin kas gausis, nes mano panelė šviesiaplaukė, o jei kostiumas juodas, tai ir ausyčių norėtųsi tamsių mirksiukas.gif
[/quote]

kuodukus galima apmauti kaproninem juodom kojinytem (naujom aisku biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2010 12 10, 11:56)
parodau ir aš ką pavyko pagaminti, nekokia aš siuvėja, bet daugiausia vargau ties ausimis, štai kiškutis mano, prašome pasakyti savo nuomonę, gal čia ko trūksta?
user posted image

Nu va koks zuikutis bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tik aš gal ausyčių blizgių nedaryčiau ax.gif , bet visumoj SUPER mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 12 09, 22:20)
o kazin kur ta kepure gauti galima butu vaikui g.gif  Dekui ir jums uz idejas 4u.gif
aciu pasinaudosim thumbup.gif

galit is popieriaus zalsvo islankstyt. o gal vasarine kokia turit, uzteks tada kokiu zaliu blizguciu apsukt, lyg egles sakele.
Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2010 12 09, 22:24)

veidą išpiešim tikrai, bet dėl plaukų, kažin kas gausis, nes mano panelė šviesiaplaukė, o jei kostiumas juodas, tai ir ausyčių norėtųsi tamsių mirksiukas.gif

kam juodinti vaikuti per svente? juk kaciu yra visokiu, ne tik juodos. o jei dar sviesus plaukuciai, tai isvis, galima padaryt miela, svelnia, pukuota sviesia katyte. arba rusvu kailiuku, arba raina... siulyciau netamsinti to, kas sviesu ax.gif cia tik nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
is avinelio i pudeliukus lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 10, 13:40)
Nu va koks zuikutis  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tik aš gal ausyčių blizgių nedaryčiau ax.gif , bet visumoj SUPER  mirksiukas.gif

aciu, as ir buvau be blizgesio padariusi, bet vaikas sako, o kodel ant ausyciu nera doh.gif , tai teko jam nusileisti ir uzdeti, nes jis dar norejo ir ant liemenes kad uzdeciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniux @ 2010 12 10, 12:14)
ačiuks, bet pati pasidarysiu  mirksiukas.gif

tai žinoma jei tik laikas ir galimybės leidžia aš visada tiktai už tai,kad mamos pačios darytų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2010 12 10, 15:39)
aciu, as ir buvau be blizgesio padariusi, bet vaikas sako, o kodel ant ausyciu nera  doh.gif , tai teko jam nusileisti ir uzdeti, nes jis dar norejo ir ant liemenes kad uzdeciau  lotuliukas.gif

super zuikutis thumbup.gif dar svarbus akcentas - apvali mazute kailine uodegyte, gal jinai ir yra, tik kai nesimato, tai pagalvojau kad reiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 12 10, 18:41)
super zuikutis  thumbup.gif dar svarbus akcentas - apvali mazute kailine uodegyte, gal jinai ir yra, tik kai nesimato, tai pagalvojau kad reiktu biggrin.gif

aga yra, tik nuotraukyteje nesimato ax.gif .

dabar liko tik dukrytei katytes kostiuma pasiuti, kai pabaigsiu irgi parodysiu ax.gif
Atsakyti