sveikos, gal turit kokiu ideju piemenelio kostiumui 4 metu berniukui?
QUOTE(Siren@ @ 2010 12 09, 15:02)
Arba rankom prisiuti arba su karstais klijais priklijuoti.
QUOTE(chiki-piki @ 2010 12 09, 15:03)
Arba rankom prisiuti arba su karstais klijais priklijuoti.
Arba tiesiog su krokodilu prisegti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 09, 17:07)
Arba tiesiog su krokodilu prisegti
va cia gera ideja einu plunksnu karpyti... kepure jau pasiuta siek tiek kitokia nei cia, ir skraiste jau yra tik plunksnu truksta, paukstis plikas as rengsiu ant paprastos suknutes skraiste ir pedkelnes baltas... suknutes krastus papuosiu blizguciu, kazin kaip atrodys ir nezinau koks cia paukstis bus... nei zvirblis nei zyle
QUOTE(gliuka @ 2010 12 06, 13:29)
Sveikutes, mano 5-etis sunaitukas bus darzelio sventeje vejas, gal turite kokiu minciu? Si bei ta mastau, bet norisi kazko idomesnio, ir, aisku ne itin dudetingo Is anksto dekoju uz mintis
ir mums labai aktualu... kaip gi V ė j ą pasidaryti???
QUOTE(eling @ 2010 12 09, 17:24)
Ko tik nesugalvoja puga... vejas... man tai svieciasi kazkas panasaus i skraiste ir sukarpyta i smulkias juosteles kad plazdetu vejyje
QUOTE(eling @ 2010 12 09, 15:24)
Nu nieko gudresnio nesugalvoju, kaip tik skraistę iš plėvelės sukarpytos ilgom juostom padaryti ir tiesiog prie pilkų, ar melsvų rūbelių uždėti
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2010 12 09, 13:04)
sveikos, gal turit kokiu ideju piemenelio kostiumui 4 metu berniukui?
Trumpos kelnytės, lininiai marškinukai ir va kažkokia tokia kepurė
Papildyta:
QUOTE(*valdonė* @ 2010 12 09, 15:44)
mums irgi galvos skausmas, vaikas bus eiguliu Kaip idomiai galima butu aprengti ?Gal kas turite minciu buciau dekinga
Eigulys ... languoti marškinukai, kelnės atraitotos, šleikos, guminiai batai ir BŪTINA tokia kepurė
bet ar nesigaus kaimietis
QUOTE(*valdonė* @ 2010 12 09, 18:00)
Aciu gal dar kas kokiu ideju turit
Man atrodo tiktu cia languoti marskiai kaip ir sake Ice tea , dar kokios samanines spalvos kelnytes, svarkelis, o kepure turetu butu su snapeliu manau... bet ne tokia pusta kaip piemenelio, o kaip policininko ... batai ilgaauliai
o man kaip tik atrodo, kad eiguliui labiausiai tiktu skirtingu zaliu atspalviu rubai ( kelnes, marskiniai, kepure). o ta kepure paprasta su snapeliu, tik nepamirskit skiriamojo zenklo - medzio lapo - prikabint. nors eigulys dirba miske, jis vis del to pareigunas, ir languoti marskiniai nelabai tiktu, jie labiau kokiam fermeriui.