Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

QUOTE(Ugniux @ 2010 12 08, 11:40)
dėkui, dzenete, šitą vienintelį varijantą ir aš radau... gal kas dar ką turit??? O gal kieno fantazija neribota ir gali patarimais pasidalinti??? Labai labai lauksiu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Visai čia paprastas tas variantas- tiesiog gimnastikos lanką pritvirtinti prie šleikų, sukryžiavus uždėti vaikui ant pečių, ir aptraukti medžiaga mirksiukas.gif
Atsakyti
chmmm, kad mano sūnui tik 4 metukai...Nebent mažų lankų būna
Atsakyti
QUOTE(Ugniux @ 2010 12 08, 12:44)

Būna būna mirksiukas.gif Arba tiesiog iš priekio ir iš nugaros iš kartono pagranduką padaryti ir tokiu pačiu principu pritvirtinti prie vaiko rolleyes.gif
Bet koks nepatogus kostiumas doh.gif Taip ir matau, kaip mažulis kliuvinės už visko doh.gif
Atsakyti
Aš irgi kažkaip pagalvojau apie tai kad dėti iš priekio ir nugaros po dideli geltona popierinį blyna. biggrin.gif
Bet kažkaip mastau, kad vistiek mokytojai nepagalvoja, na 4 metų vaikui pagranduka tikrai nėra lengva ir patogu vaidinti. Zinant savo dukryte (3metai) tai ji jei kas nepatinka tuoj mestu i šona ir nepasakysi kad taip reikia.
Atsakyti
Sveikos, gal kas beieškodamos užtiko vištos kostiuma, niekur nerandu ...tokio dar neteko siūti...Ant galvos turim šukutes su juodom plunksnom, o toliau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(nercyte09 @ 2010 12 08, 14:53)
Sveikos, gal kas beieškodamos užtiko  vištos kostiuma, niekur nerandu ...tokio dar neteko siūti...Ant galvos turim  šukutes su juodom plunksnom, o toliau... g.gif

... o toliau, juodai margas PŪSTAS sijonėlis (gali būti ir kelių sluoksnių, bet trumputis, kad vos subiniuką dengtų), prie rankyčių pritvirtinti "sparnai", kad ir iš kartono, arba skraistė ir gelsvos kojinytės su batukais (ar kokios ten tų vištų kojos g.gif ) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 08 gruodžio 2010 - 15:14
QUOTE(Dzenete @ 2010 12 08, 15:46)
Aš irgi kažkaip pagalvojau apie tai kad dėti iš priekio ir nugaros po dideli geltona popierinį blyna.  biggrin.gif
Bet kažkaip mastau, kad vistiek mokytojai nepagalvoja, na 4 metų vaikui pagranduka tikrai nėra lengva ir patogu vaidinti. Zinant savo dukryte (3metai) tai ji jei kas nepatinka tuoj mestu i šona ir nepasakysi kad taip reikia.

Dukros daržo grupėj yra tekę matyti pagranduką smile.gif O jis buvo paprastut paprastutis- apvilktas plačia ilga gelsva palaidine, kurios apačia kažkaip suraukta, užsiūta, tik skylės kojoms iškišti likę. Pėdkelnės irgi tokios neutralios spalvos, ant galvos- pirato tipo t.p. spalvos skarelė, o skruostukai parausvinti grimu. Viskas. Bet visi suprato iš konteksto ir vaikui kankintis su griozdiškais kostiumais nereikėjo.
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2010 11 23, 21:21)
merginos,patarkite,kaip aprengti 4 metu mergaite vistytes kostiumu g.gif

Galima butu geltona skaryte ir priekyje padaryti snapeli, seltona sijonuka ir skraiste, kad vaikui butu patogu
Atsakyti
QUOTE(Ugniux @ 2010 12 08, 12:44)

Pasizvlgyk cia, gal ka pritaikysi
http://www.solnet.ee...ery/knk112.html
http://romaxus_ru/productID_9345.html
http://www.detki-kon...kostyum-kolobok
Atsakyti
Sveikos mamytės,
mano vyresnėlė per Karnavalą bus katė. Kol kas sumąsčiau tik, kad reiks nupiešt kaukę, kuri dėsis ant viršugalvio, po to gal juodą sijonuką ir liemenę, juodas pirštines (tokias su nukirptais pirštais), ir uodegytę, bet gal kaip vaikui bus per daug juoda,niūru g.gif
gal kam teko tokį kostiumą-kaukę siųti, tai gal galit pavyzdėlių įdėt. Ar šiaip kokią mintį pametėt?
Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2010 12 02, 23:12)
Va tokį 4u.gif
user posted image
Neaiškiausia man kepurė doh.gif Ir kaip gražiai skraistę padaryt, nes aš norėčiau, kad rankas būtų galimą įkišt (na kad ji bejudant vaikui nenusmuktų nuo petukų) blush2.gif

Nors va dabar dar pažiūrinėjau internete, tai manau kepurę paprasčiausią reik nupirkt, kaip kūdikiams (tik pilkos spalvos reiks gaut iš kažkur) ir prisiūt akytes, snapelį ir plunksneles prie kakliuko. Viena forumo narė parašė, kad skraistę reikia siūt iš apskritimo, tik prakirpt thumbup.gif Vienu žodžiu, su jusų visų pagalba jau man aiškiau 4u.gif Jaučiu kai kuriom tai čia juokingi atrodo mano klausimai, bet man kaip pirmam kartui daug neaiškumų blush2.gif

Mano dukra irgi bus pausteliu doh.gif
Vilniuje nieko panasaus nemaciau jauciu reikes paciai siuti. Tik norisi ryskesniu spalvu, tegul buna paukstis is pasakos biggrin.gif
Atsakyti

user posted image
o kaip cia tas plunksnas pritvirtinti jeigu jos is popieriaus g.gif
Atsakyti