Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

QUOTE(Shusha @ 2010 12 07, 00:10)
Juodos kelnės, (arba juodos timpės ir gal baltas sijonukas  g.gif ), balta palaidinukė, ant jos- juodas trumpas( pageidautina- išaugtas, kad aptemptas būtų, bet su pakankamai ilgom rankovėm  g.gif ) megztukas su gobtuvu,  susegtas tik viena, apatine saga. O gobtuvo prieky prisiūti didoką geltoną snapą, šonuose akis.
Na va, vizija tokia...

O man reikia saviškę aprengti egle. Teoriškai lyg ir nesudėtinga, lyg ir minčių netrūksta, bet ką begalvočiau- arba siuvimo daugybė, arba audinio labai daug reikia. Arba ir to ir to  lotuliukas.gif Bet matyt teks siūti ( nebent kas nors turit nepirktinį eglės kostiumą ir norėtumėt tam kartui apsimainyti  ax.gif . Turiu savadarbius ožiuko, paukštelio, meškučio kostiumus ir vėžliuko kostiumo detales ), tai dabar mąstau iš kur tvirtos, bet tuo pačiu ir nesunkiai formuojamos vielos gauti? Gal kas siuvot kokias suknias su lankais ar pan.? Kur tokio gėrio rasti? O gal kažkaip kitaip sukotės, ne su vielom?

dekui, dabar jau turiu vizija thumbup.gif
Atsakyti
O kažy,kiek dabar kostiumų nuoma kainuoja?Aš nemanau,kad labai pigiau išeina pačiam siūnant,bent jau man blush2.gif Tik man paprasčiau pačiai pasiūt nei lakstyt po nuomas ir ieškot.
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2010 12 06, 23:10)
O man reikia saviškę aprengti egle. Teoriškai lyg ir nesudėtinga, lyg ir minčių netrūksta, bet ką begalvočiau- arba siuvimo daugybė, arba audinio labai daug reikia. Arba ir to ir to  lotuliukas.gif Bet matyt teks siūti ( [color=plum]nebent kas nors turit nepirktinį eglės kostiumą ir norėtumėt tam kartui apsimainyti  ax.gif . ]

Esu mačius gana gražiai eglutę aprengtą, ir nesudėtingai. Tipo serafaniukas ilgesnis, o ant viršaus sijonukai užsiūti, paprasčiausiai patraukti, vienas baigisai, prasideda kitas ir t.t. iki reikiamo ilgio Nežinau ar aiškiai parašiau blush2.gif
O ant galvytės paprasčiausiai karūnėlė puošta žaliu blizgučiu 0 girlianda.
Atsakyti
O mano vaikis pasirodo bus ne oziukas,o muse doh.gif Gal turit kokiu minciu mamytes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emilyte: 07 gruodžio 2010 - 19:52
QUOTE(Emilyte @ 2010 12 07, 19:52)
O mano vaikis pasirodo bus ne oziukas,o muse  doh.gif  Gal turit kokiu minciu mamytes ax.gif

Man šitas gražus mirksiukas.gif
Manyčiau reikėtų juodų pėdkelnių, iš kailiuko ar fliso juodo pasiūt liemenę su kapišonu, ir ant kapišono ieškot kažko panašaus į tokias kaip foto dvi akis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2010 12 06, 23:10)

O man reikia saviškę aprengti egle. Teoriškai lyg ir nesudėtinga, lyg ir minčių netrūksta, bet ką begalvočiau- arba siuvimo daugybė, arba audinio labai daug reikia. Arba ir to ir to  lotuliukas.gif Bet matyt teks siūti ( nebent kas nors turit nepirktinį eglės kostiumą ir norėtumėt tam kartui apsimainyti  ax.gif . Turiu savadarbius ožiuko, paukštelio, meškučio kostiumus ir vėžliuko kostiumo detales ), tai dabar mąstau iš kur tvirtos, bet tuo pačiu ir nesunkiai formuojamos vielos gauti? Gal kas siuvot kokias suknias su lankais ar pan.? Kur tokio gėrio rasti? O gal kažkaip kitaip sukotės, ne su vielom?

Nei aš pati, nei mano vaikai eglėm dar nebuvo, bet prisimenu, kad darželyje arba mokykloje per vaidinimus, mergaitems eglės "sijonus" padarydavo iš žalio traukto popieriaus-jo net siuti nereikia (nors galima), tiesiog iš popieriaus padaryt kokius 3 sijonus, kiekvieną ju viršuje suraukti guma ir uzmauti ant mergaitės skirtingame aukštyje.
Va tokia va mano mintis 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už patarimus dėl eglutės 4u.gif Vielos taip ir nesugebėjau rasti doh.gif Floristinės man per minkštos pasirodė. dabar mąstau- gal be reikalo, gal būtų užtekę to tvirtumo.
QUOTE(Emilyte @ 2010 12 07, 12:32)
Laba diena mamytės  smile.gif
Gal turit idėjų dėl ožiuko kostiumo,vaikui trys metukai. Ačiū už idėjas 4u.gif

Mano sūnus vaidino ožiuką prieš kelis metus. Siuvau liemenę ir šortukus iš pilko fliso. Jų apačias įkarpiau. Apačioj parengiau baltus marškinukus, baltas pėdkelnes. Taip pat pasiuvau kepurę, susiūtą iš 6 dalių, kurių priekinės trumpesnės, ir apačias t.p. įkarpiau, kad būtų toks a la " kare " kirptas ožiukas.
Prie kepurės prisiuvau nuveltus iš vilnos ragiukus ir ausytes- viena jų pusė iš fliso, kita (priekinė) su priklijuotu kailiuku ( turėjau tokio pilko paplikusio, super atrodo thumbup.gif , tikros ausys).
Flisas nuostabi medžiaga tokiems siuviniams- niekas neyra, nespūra, tarkim apykaklės net neapsiuvinėjau, kaip kirpau, taip ir palikau, ir gerai... ax.gif

Tik parašiusi pamačiau, kad patarimų ožiuko tematika nebereikia doh.gif Ale kokia superinė musė!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shusha: 07 gruodžio 2010 - 21:51
laba,

o aš niekur nerandu pagranduko kaukės idėjų.... Gal ką turit???? Laikas tiksi, o idėjų beveik nulis....
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2010 12 07, 22:49)
Tik parašiusi pamačiau, kad patarimų ožiuko tematika nebereikia  doh.gif Ale kokia superinė musė!

Vistiek aciu 4u.gif ,reikes issisaugoti aprasyma,juk dar tiek karnavalu laukia iki kol iseis i mokykla cool.gif ,o beto ir draugem gali prireikti. Jo muse tai superine thumbup.gif Bet mano kaime dirbtinio kailio metras nerealios kainos,pernai teko ieskoti zuikio kostiumui,ta net pasiurpau kai pasake. Nebent reikes kuistuke kokiam pasidairyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2010 12 08, 08:43)
Vistiek aciu  4u.gif ,reikes issisaugoti aprasyma,juk dar tiek karnavalu laukia iki kol iseis i mokykla cool.gif ,o beto ir draugem gali prireikti. Jo muse tai superine  thumbup.gif  Bet mano kaime dirbtinio kailio metras nerealios kainos,pernai teko ieskoti zuikio kostiumui,ta net pasiurpau kai pasake. Nebent reikes kuistuke kokiam pasidairyti. g.gif

Nebūtinai kailio, tikrai dėvėtuose paieškojus rastumėt kažkokį juosdos pašiauštos bent kažkiek spalvos rūbą 4u.gif Manau tiktų kad ir tie minkšti bliuzonai tokie, švelnūs 4u.gif Ir tada pasiūtumėt liemenę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudmilka @ 2010 12 07, 13:06)
O kažy,kiek dabar kostiumų nuoma kainuoja?Aš nemanau,kad labai pigiau išeina pačiam siūnant,bent jau man blush2.gif Tik man paprasčiau pačiai pasiūt nei lakstyt po nuomas ir ieškot.

Draugė klaipėdoj domėjosi (suaugusio kostiuma) tai sakė kad apie 50 lt, Naujų metų vakarui 60 lt. Vaikams turėtų būti pigiau. Kaip pažiūrėsi jei mamos labai užsiėmusios gal tikrai pigiau išeina nuomuoti ir pačiam vargo mažiau. Man šiaip gražu mamyčių pačių siūti kostiumai, bet ne kiekviena tas darbščias rankas turime.
Nors nuomuotis ir man nelabai išeitų, nes manau kad mūsų miestelyje nuomos punktuose kaukių nelabai būna, o į Kauna lėkti jau būtų per brangu.
Žiūrėjau kažkurią dieną senukuose tuos kostiumus, bet man jie toki šalti ir atrodo vienkartiniai biggrin.gif

QUOTE(Ugniux @ 2010 12 08, 00:55)
laba,

o aš niekur nerandu pagranduko kaukės idėjų.... Gal ką turit???? Laikas tiksi, o idėjų beveik nulis....

Na manau čia ne pats lengviausias variantas
user posted image

Dar eglutė

user posted image

Atsakyti
dėkui, dzenete, šitą vienintelį varijantą ir aš radau... gal kas dar ką turit??? O gal kieno fantazija neribota ir gali patarimais pasidalinti??? Labai labai lauksiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti