Sveikos, parejo mano grazuole ir sako mamyte as busiu zvaigzde niekas i galva nesauna kaip ja aprengti ir va ka radau internete, gal yra kas man galetu toki pasiuti ar patartumete ar cia imanoma namuose man pasiuti
QUOTE(mamakarolina @ 2010 12 06, 23:12)
Gal kas gali patart kai paprengt pingivnu 4 metu panelyte?
Juodos kelnės, (arba juodos timpės ir gal baltas sijonukas ), balta palaidinukė, ant jos- juodas trumpas( pageidautina- išaugtas, kad aptemptas būtų, bet su pakankamai ilgom rankovėm ) megztukas su gobtuvu, susegtas tik viena, apatine saga. O gobtuvo prieky prisiūti didoką geltoną snapą, šonuose akis.
Na va, vizija tokia...
O man reikia saviškę aprengti egle. Teoriškai lyg ir nesudėtinga, lyg ir minčių netrūksta, bet ką begalvočiau- arba siuvimo daugybė, arba audinio labai daug reikia. Arba ir to ir to Bet matyt teks siūti ( nebent kas nors turit nepirktinį eglės kostiumą ir norėtumėt tam kartui apsimainyti . Turiu savadarbius ožiuko, paukštelio, meškučio kostiumus ir vėžliuko kostiumo detales ), tai dabar mąstau iš kur tvirtos, bet tuo pačiu ir nesunkiai formuojamos vielos gauti? Gal kas siuvot kokias suknias su lankais ar pan.? Kur tokio gėrio rasti? O gal kažkaip kitaip sukotės, ne su vielom?
Maniškė bus snaigė - lyg ir nieko sudėtingo, bet...man galvos skausmas, nes fantazijos 0
Mamytės, gal turit kokių idėjų, kad būtų paprasta, nebrangu ir gražu?
Mamytės, gal turit kokių idėjų, kad būtų paprasta, nebrangu ir gražu?
QUOTE(Shusha @ 2010 12 06, 23:10)
O man reikia saviškę aprengti egle. Teoriškai lyg ir nesudėtinga, lyg ir minčių netrūksta, bet ką begalvočiau- arba siuvimo daugybė, arba audinio labai daug reikia. Arba ir to ir to
Nei daug nei ką
Ant galvos padarykit,kepurę tokią kaip stati piramidė,kad gerai ant galvytės užsimautų,pirma padarykit iš storesnio popieriaus juostelę-žiedą,ant kurios pritvirtinsit tą piramidę,galit nudažyt žaliai arba aptraukt žalia medžiaga,bus eglės viršūnė,o paskui pasiūt apsiautuką,jo apačią sutvirtint standesne viela,ją paprasčiausia ranko prisiūkit iš blogosios pusės,kojakelnytės rudos,o batukai manau reikšmės neturės kokios spalvos bus .Kepurytę gal geriau su raišteliais padaryt
Ir puošiat savo eglutę
,
gal kas patartu del policininko aprangos
Papildyta:
,
berniukui 6.5 m.
Papildyta:
,
berniukui 6.5 m.
QUOTE(Donyy @ 2010 12 06, 13:50)
Sveikos, parejo mano grazuole ir sako mamyte as busiu zvaigzde niekas i galva nesauna kaip ja aprengti ir va ka radau internete, gal yra kas man galetu toki pasiuti ar patartumete ar cia imanoma namuose man pasiuti
Patarkite kaip sita pasisiuti arab gal geresniu minciu turite kaip zvaigzdute aprengti
QUOTE(Donyy @ 2010 12 07, 10:48)
Patarkite kaip sita pasisiuti arab gal geresniu minciu turite kaip zvaigzdute aprengti
Mąstau, kažin kaip su viela išlanksčius laikytųsi Jei gerai, tai tada tik medžiaga aptrauki ir vsio
Nes šitas pavyzdėlis tai man toks lyg iš kaldrinės (vatalinas, ar kaip jis ten vadinasi ) medžiagos
dar va keli varinatai, bet man jie nelabai Ale, gal kils kokia mintis
QUOTE(Eliza @ 2010 12 02, 21:12)
Va tokį
Neaiškiausia man kepurė Ir kaip gražiai skraistę padaryt, nes aš norėčiau, kad rankas būtų galimą įkišt (na kad ji bejudant vaikui nenusmuktų nuo petukų)
Nors va dabar dar pažiūrinėjau internete, tai manau kepurę paprasčiausią reik nupirkt, kaip kūdikiams (tik pilkos spalvos reiks gaut iš kažkur) ir prisiūt akytes, snapelį ir plunksneles prie kakliuko. Viena forumo narė parašė, kad skraistę reikia siūt iš apskritimo, tik prakirpt Vienu žodžiu, su jusų visų pagalba jau man aiškiau Jaučiu kai kuriom tai čia juokingi atrodo mano klausimai, bet man kaip pirmam kartui daug neaiškumų
Neaiškiausia man kepurė Ir kaip gražiai skraistę padaryt, nes aš norėčiau, kad rankas būtų galimą įkišt (na kad ji bejudant vaikui nenusmuktų nuo petukų)
Nors va dabar dar pažiūrinėjau internete, tai manau kepurę paprasčiausią reik nupirkt, kaip kūdikiams (tik pilkos spalvos reiks gaut iš kažkur) ir prisiūt akytes, snapelį ir plunksneles prie kakliuko. Viena forumo narė parašė, kad skraistę reikia siūt iš apskritimo, tik prakirpt Vienu žodžiu, su jusų visų pagalba jau man aiškiau Jaučiu kai kuriom tai čia juokingi atrodo mano klausimai, bet man kaip pirmam kartui daug neaiškumų
visiskai nejuokinga pas mane tokia pati problema nors karnavalas jau treciasis, bet patikekit, ne ka lengviau
beje, maniske mergina irgi bus paukstelis ir taip pat ziurineju butent situos kostiumus paprasciausia zinoma butu nuomot, bet pigiau - pasisiut paciai as siunu rankom, nes masinos neturiu
Sveikos mamytės,
Na žvaigždutę galima ir paprasčiau padaryt.Nuotraukoje gerai atrodo žvaigždė,bet vaikui su tokia labai nepatogu bus
Aš daryciau ale kombinezona -žvaigždes formos.Aišku,geriau jei medžiaga bus laikanti formą.
Shusha-vielučių visokiu galima rasti floristikos centre ir senukuose dar gali būt.
Na žvaigždutę galima ir paprasčiau padaryt.Nuotraukoje gerai atrodo žvaigždė,bet vaikui su tokia labai nepatogu bus
Aš daryciau ale kombinezona -žvaigždes formos.Aišku,geriau jei medžiaga bus laikanti formą.
Shusha-vielučių visokiu galima rasti floristikos centre ir senukuose dar gali būt.