Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

[I]as vakar pradejau daryti ta grazu burbula is popieriniu gelyciu,tai galiu pasakyti kantrybes ir laiko tikrai reikia biggrin.gif bet visai nieko gaunasi.tik va po ranka nebuvo raudono popieriau tai pradejau is balto daryti,ziuresim kas gausis lotuliukas.gif kai pabaigsiu ikelsiu foto cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 11 29, 21:04)
sveikos merginos, jei kur rasite kaip vazoninę orchidėją papuošti/sukomponuoti į kalėdinę puoštę, būsiu labai dėkinga  4u.gif

prasom 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2010 12 01, 14:16)
labai grazu wub.gif  thumbup.gif

Aciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzzze @ 2010 12 01, 14:49)
KAAAAAAAAAAIP GRAŽUUUUUUUUUUU  bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif  JEI NEPASLAPTIS, ESI BAIGUS KAZKA SU FLORISTIKA?

Aciu smile.gif Taip, esu baigius 4 pakopas.
Atsakyti
Zana31 Jūsų darbeliai tikrai nuostabūs, matosi kad darbai ne mėgėjiški wub.gif

Na o mano adventinis vainikas jau su žvakėm, ir dar virtuvei papuošti keletą šakelių sukurpiau 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zana31 @ 2010 12 02, 15:14)
Aciu smile.gif Taip, esu baigius 4 pakopas.

matosi thumbup.gif jei nepaslaptis- kur mokeis? bigsmile.gif ar ne pas Vida S.?
Papildyta:
QUOTE(Tomike @ 2010 12 02, 15:50)
Na o mano adventinis vainikas jau su žvakėm, ir dar virtuvei papuošti keletą šakelių sukurpiau  4u.gif

va kaip grazu bigsmile.gif ir vainikelis ne tuscias atrodo thumbup.gif
Atsakyti
parsitysiau pušų šakų, o dabar neišmastau, kaip cia sukurti vainika. gal kui ideju mestels? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
mano virtuves papuosimas smile.gif cia is visu pusiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2010 12 02, 17:43)
mano virtuves papuosimas smile.gif cia is visu pusiu

bigsmile.gif thumbup.gif kada galesim valgyti biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Šiandienė eglutė
Atsakyti
Labas vakaras merginos 4u.gif Nu Jus tikros SAUNUOLES! wub.gif tokiu grozybiu pasigaminate. SUPER thumbup.gif tokiu geru ideju prisiuziurejau, tai bandysiu vainika galbut is kankoreziu pasidaryti (jei pavyks miske ju po sniegu rasti.... blush2.gif anksciau nesusivokiau doh.gif ) na ir ji papuosiu melynos arba raudonos spalvos zaisliukais, kaspineliais. tiktai is ko pagrinda daryti...?gal kuri patars? blush2.gif

taip pat esu suplanavusi jau seniai is egles saku daryti puokste tokia kaledine vazonelyje (kazkada atsimenu mokykloje dariau- gavosi grazu atsimenu...). tai vat ta puokste ar kaip pavadinti suformuosiu tokia forma is eglutes saku, gal trikampi, gal apskritima-dar neapsisprendziau, o tada puosiu kuo rasiu zaisliukais, kaspineliais ir pan...tik vat, gal , sakau, kuri suprato kokia puokste as turiu omenyje, ir mestels nuorodu man, savo ideja noriu praplesti, patobulinti pasiziurejusi...Is anksto ACIU 4u.gif
Atsakyti
Eglutės: http://blogs.mail.ru...3BE18F5D8F.html
Namuose pagamintas pakavimo popierius: http://www.filthwiza...ping-paper.html
Girlianda iš kiaušinių dėklo: http://en.espritcaba...airy-lights.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 02 gruodžio 2010 - 21:45
QUOTE(zuasta @ 2010 12 02, 19:23)
Šiandienė eglutė

Kokia miela eglutė smile.gif
Atsakyti