Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

QUOTE(PUPA13 @ 2010 11 30, 14:32)
Nu ir grozybes pas jus wub.gif o kur jus perkate karstus klijus ir ta pistoleta.Nu galvoju siais metais reiktu isigyti.Ideju prisirinkau,kaip ir kiekvienais metais,tik laiko mazai turiu jom igivendinti.Bet pasistengsiu smile.gif

"Pistoleta" ir klijus jam pirkau Tiimari parduotuvej, Panoramoj (Vilniuj), bet joje brangiau nei kad rase Maximoj, pats "pistoletas apie 30 Lt, dabar berods kiek pigiau, bet vistiek brangu mirksiukas.gif O ir siaip daug visko rankdarbiams toje parduotuveje galima pasirinkti thumbup.gif
Atsakyti
Mano eglute,gaminom visa seimyna draugiskai biggrin.gif
eglute
eglute2
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2010 11 30, 20:17)
Sveikos, darbštuolės, vėl grožių įkėlėt smile.gif

Aš dariau tokius tipopi vainiku- girliandas ant palangių. tik kai nesu įgudus pynėja, labai rankas eglišakiai badė, tai nelabai "tirštus" vainikus dariau. Prastesniais žaisliukais papuošiau ir apipurškiau sniegeliu. Žinoma, jei daug palangių- ant visų nebūtina daryt taip, užtektų, mano galva, prie pagrindinių dutų jei yra netoli langas smile.gif
O dar iš šiaudų tokius burbulus dariau, juos truputį papyošiau blizgučiais (tokiais kaip siūlai, apvyniojau), pritaisiau tokių mažų žaisliukų geltonų blizgančių obuoliukų ir pakabinau ant lango po burbulą. Juos dar turiu, tai galėsiu nufotkint smile.gif
O dar pakabinu vis vainiką virš durų, puošiu irgi prastesniais žaisliukais, darau iš eglišakių, labai ilgai laikosi (juk lauke biggrin.gif)
Tik va, net nepagalvojau, kad yra tokia tema, kur galima savo tokius kūrybinius darbus sudė. maniau sau- namudiniai tokie, tai ką čia...

Niu kaip idomu butu pamatyti ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 11 23, 10:36)
mačiau, kad kitos rodo kaip puošė namus pernai, tai ir aš pasirodysiu. Pernai dariau žaisliukus iš druskos tešlos. Jais puošiau ir eglutę:

user posted image
user posted image

ir taip baibokų pridažėm (su draugėm)
user posted image

man labai grazu smile.gif))) bet cia reikia laiko,ir tureti sugebejima sitaip graziai lipdyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgyyyte @ 2010 11 26, 11:03)
Tik proceso pabaigoje pagalvojau, kad reikėjo viską užfiksuoti, pabadysiu aprašyti, tieisog pasitelkite savo fantazija ir idėjas ir išeis tobula žvakidė wink.gif
Priemonės:
1.kartoniniai rulonai nuo popierinių rankšluosčių (galima naudoti ir kitus)
2.juodas gofruotas popierius
3.blizgancio sidabrinio popieriaus lapas
4.karoliukai
5.lipalo klijai
6.mažos žvakutės
7.super klijai

Iš pradžių iš kartono rulonų pasidariau norimo aukščio žvakidę,ko nereikia nukirpau. Išskirpau 3 juostas is gofruoto popieriaus ir supyniau kasą.Tada rulonus ištepiau lipalo klijais ir atsargiai vyniodama kasą aplink ruloną ją lipdžiau. Kai visi rulonėliai aplipdyti juos prilipdžiau vieną prie kito. Į žvakidės vidų pridėjau popieriaus(susukau kamuoliukus),kad žvakutės nesmuktu žemyn.
Gėles lansčiau pagal šį pavyzdį: http://www.auksarank...ama-kamuoliukas. Sulankstytas gėles klijavau su lipalo klijais prie žvakidės. Karoliukus,kad gerai laikytusi klijavau superio klijais.

Štai tokia mano technika smile.gif

NEREALUS GROZIS smile.gif))AS TAIP PAT BANDYSIU smile.gif)) pamaniau kad cia is serveteliu daroma blush2.gif
tikrai labai grazu smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 11 27, 21:53)
Sveikos,
pas jus visada užsuku pasirgrožėti nuostabiais darbeliais, tuo pačiu rodau ką šiais metai pavyko pagaminti man smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

na labai grazu smile.gif))) man norisi cia viska isbandyti smile.gif)) [B][i]papasakok kaip si medeli pasigaminai?[B][I]

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo escada*: 01 gruodžio 2010 - 12:34
Sveikos, mamos

O as siais metais puosiu namus vainikais 4u.gif

http://www.facebook....166613240021100
Atsakyti
QUOTE(Zana31 @ 2010 12 01, 13:51)
Sveikos, mamos

O as siais metais puosiu namus  vainikais  4u.gif

labai grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana31 @ 2010 12 01, 13:51)
Sveikos, mamos

O as siais metais puosiu namus  vainikais  4u.gif

KAAAAAAAAAAIP GRAŽUUUUUUUUUUU bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif JEI NEPASLAPTIS, ESI BAIGUS KAZKA SU FLORISTIKA?
Atsakyti
Va cia dar galima pasisemti ideju http://adatyte.blogspot.com/
Atsakyti
Kalėdos arba šventos Kalėdos – senas šaknis turinti žiemos saulėgrįžos, saulės sugrįžimo šventė. Europoje, paplitus krikščionybei, senosios tradicijos susipynė su naujomis, Kalėdas imta minėti kaip Jėzaus gimimo šventę. Katalikiškos Kalėdos švenčiamos gruodžio 25 dieną. Šiuolaikiniame pasaulyje Kalėdos tapo ekonomiškai itin svarbia švente, susieta su dovanų pirkimu ir dovanojimu, Kalėdų Seneliu ir panašiai.

Kelias idėjas rasite ČIA,

Advento vainikų idėjas rasite ČIA.

Daug rankdarbių rasite ČIA.

Advento kalendorių rasite ČIA.

Pasidalinkite ir jūs idėjomis kaip papuošti namus savo kurtais žaisliukais, vainikais, girliandomis ir kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolrena: 01 gruodžio 2010 - 14:47
Pakolkas mūsų namai paruošti kalėdoms taip:

Adventinis kalendorius

user posted image

Vainikėlis, deja kaip norejau netilpo, kokių norėtųsi, keturios žvakės, užtat įtalpinau mūsų vestuvinę - šeimos židinio žvakę...

user posted image
Atsakyti