Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

QUOTE(isabelaa @ 2010 11 30, 10:49)
kokio cia augalo sakeles ?

cia yra melyniu sakeles
Atsakyti
As irgi jauciu bandysiu pasigaminti tokia grozybe kaip index pagamino smile.gif ziauriai grazu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 11 29, 20:04)
sveikos merginos, jei kur rasite kaip vazoninę orchidėją papuošti/sukomponuoti į kalėdinę puoštę, būsiu labai dėkinga  4u.gif

Man atrodo pakaktų "aprengti" vazonėlius ir vieną kitą dekoraciją įsmeigti (būna tokios ant pagaliukų)...
Aprengti pvz. apvynioti šalikėliu arba veltiniu (būna pirkti dirbtinio). Arba apsukti galmžytu popierium ir perrišti virvele ar rafijos šiaudu... Pagal skonį... smile.gif

user posted image

Čia panašu, bet reikėtų kalėdine tematika, be gėlyčių. Gal kokie kankorėžiukai labiau tiktų.

user posted image
Atsakyti
Nu ir grozybes pas jus wub.gif o kur jus perkate karstus klijus ir ta pistoleta.Nu galvoju siais metais reiktu isigyti.Ideju prisirinkau,kaip ir kiekvienais metais,tik laiko mazai turiu jom igivendinti.Bet pasistengsiu smile.gif
Atsakyti
Gal kuri mamyte (Kaledu myletoja) savaitgali ruosias i LITEXPO? Bus kalediniai visokiausi dalykeliai, eglutes, idejos ir t.t. ir panasiai ax.gif
Gal po to trumpa iliustruota "pasakojima" pateiktu? Labai noriu pamatyti, ideju pasisemti... 4u.gif Bet serga mano maziausia, todel kelione atkrenta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrr?: 30 lapkričio 2010 - 15:02
QUOTE(PUPA13 @ 2010 11 30, 14:32)

karstu kliju ir lazdeliu daugiausia Senukuose buna

QUOTE(rrr? @ 2010 11 30, 15:02)
Gal kuri mamyte (Kaledu myletoja) savaitgali ruosias i LITEXPO? Bus kalediniai visokiausi dalykeliai, eglutes, idejos ir t.t. ir panasiai  ax.gif
Gal po to trumpa iliustruota "pasakojima" pateiktu? Labai noriu pamatyti, ideju pasisemti...  4u.gif  Bet serga mano maziausia, todel kelione atkrenta  verysad.gif

as lyk ruosiuosi, jei ves mokykla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2010 11 30, 14:32)
Nu ir grozybes pas jus wub.gif o kur jus perkate karstus klijus ir ta pistoleta.Nu galvoju siais metais reiktu isigyti.Ideju prisirinkau,kaip ir kiekvienais metais,tik laiko mazai turiu jom igivendinti.Bet pasistengsiu smile.gif

Aš pirkau "mamoj" "Maximoj" biggrin.gif Kaip tik per "jamam" dieną pirkau tai temokėjau 6 lt blush2.gif O šiaip rodos apie 10lt. "Maximoj" kainuoja rolleyes.gif
Atsakyti
dekui,kaip tik varysiu i senukus vakare.Jau is makaronu zaisliukus klijuoti pradejau ax.gif .
Atsakyti
Sveikos smile.gif O gal kas sugalvotumėte kaip galima papuošti namo išorę ? Lempelių variantas atkrito jau...
Atsakyti
QUOTE(benitaa @ 2010 11 29, 22:04)
Sveiki,as siais metais nusprendziau pati padaryti dekoracijas Kaledoms. Stai tokia eglute gavosi  blush2.gif

Paprasta neperkrauta ir taip miela thumbup.gif

QUOTE(Bleira @ 2010 11 30, 10:54)
Štai toks paprastas mūsų Advento kalendorius  rolleyes.gif Šiandien jis dar bus patobulintas,bus sukabinti,siuntiniu gauti,nykštukų laiškai  bigsmile.gif
http://www.ipix.lt/images/93755755.jpg

grazu, o kaip bus galutinai pastrajitas irgi pasirodykit mirksiukas.gif

as irgi siandien pakabinau advento kalendoriu.. pirmakart gyvenime dariau, ir kaip pirmam mums tokio pakaks.. kai isikelsiu foto i kompa, poasirodysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 11 30, 20:23)
Sveikos  smile.gif  O gal kas sugalvotumėte kaip galima papuošti namo išorę ?  Lempelių variantas atkrito jau...

Sveikos, darbštuolės, vėl grožių įkėlėt smile.gif

Aš dariau tokius tipopi vainiku- girliandas ant palangių. tik kai nesu įgudus pynėja, labai rankas eglišakiai badė, tai nelabai "tirštus" vainikus dariau. Prastesniais žaisliukais papuošiau ir apipurškiau sniegeliu. Žinoma, jei daug palangių- ant visų nebūtina daryt taip, užtektų, mano galva, prie pagrindinių dutų jei yra netoli langas smile.gif
O dar iš šiaudų tokius burbulus dariau, juos truputį papyošiau blizgučiais (tokiais kaip siūlai, apvyniojau), pritaisiau tokių mažų žaisliukų geltonų blizgančių obuoliukų ir pakabinau ant lango po burbulą. Juos dar turiu, tai galėsiu nufotkint smile.gif
O dar pakabinu vis vainiką virš durų, puošiu irgi prastesniais žaisliukais, darau iš eglišakių, labai ilgai laikosi (juk lauke biggrin.gif)
Tik va, net nepagalvojau, kad yra tokia tema, kur galima savo tokius kūrybinius darbus sudė. maniau sau- namudiniai tokie, tai ką čia...

Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 11 30, 16:15)
Man atrodo pakaktų "aprengti" vazonėlius ir vieną kitą dekoraciją įsmeigti (būna tokios ant pagaliukų)...
Aprengti pvz. apvynioti šalikėliu arba veltiniu (būna pirkti dirbtinio). Arba apsukti galmžytu popierium ir perrišti virvele ar rafijos šiaudu... Pagal skonį... smile.gif

user posted image

Čia panašu, bet reikėtų kalėdine tematika, be gėlyčių. Gal kokie kankorėžiukai labiau tiktų.

user posted image

kokie vazoniukai faini thumbup.gif
Atsakyti