Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 18, 19:56)

Kaspinėlis :], 18 Lap 2011 - 19:56, paraÅ�Ä—:

Kaspinėlis :], 18 Lap 2011 - 19:56, paraÅ�Ä—:

rimka.d - liux  thumbup.gif

rimka.d - liux  thumbup.gif

ačiū kad neišpeikiat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimka.d @ 2011 11 18, 20:53)

rimka.d, 18 Lap 2011 - 20:53, para�ė:

rimka.d, 18 Lap 2011 - 20:53, para�ė:

Nėr dėl ko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimka.d @ 2011 11 18, 22:53)

rimka.d, 18 Lap 2011 - 22:53, para�ė:

rimka.d, 18 Lap 2011 - 22:53, para�ė:

Nėra dėl ko peikti, darbelis super thumbup.gif

Na va, o čia mano pora darbelių: http://public.fotki....iai-darbeliai-/ nevisi dar baigti 4u.gif
Atsakyti
Tik siandien pagalvojau,kad greit jau kaledos 4u.gif ir cia radau tiek ideju, tikrai siemet reiks pasistengti ir mielas sirdziai sventes susikurti thumbup.gif
Atsakyti
idejos su veidrodziais:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

dar manau ant stalopadetas ir zvakutem nukrautas veidrodis turetu but grazu smile.gif

Atsakyti
Laba ryta.Sakykit ,o su kuo klijuojate vatos diskelius darydamos eglute ir ant ko g.gif Nu ideju tai super yra ,tik siemet pas mane ribotos galimybes.Labai didele smalsute auga,tai viskas bus aukstai .O egle sakiau puosiu dziovintais apelsinais,citrinom,cinamono lazdelem ir saldainiais.Turiu nertu keleta zaisliuku tai gal dar tuos uzkabinsiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 18, 22:29)

Kaspinėlis :], 18 Lap 2011 - 22:29, paraÅ�Ä—:

Nėra dėl ko peikti, darbelis super  thumbup.gif
Na va, o čia mano pora darbelių: http://public.fotki....iai-darbeliai-/  nevisi dar baigti  4u.gif

Nėra dėl ko peikti, darbelis super  thumbup.gif
Na va, o čia mano pora darbelių: http://public.fotki....iai-darbeliai-/  nevisi dar baigti  4u.gif

palandžiojau po Jūsų albumiuką blush2.gif Užmačiau kad eglutę ant kažko apvalaus tvirtinot bet taip ir nesupratau ko blush2.gif mirksiukas.gif mintis pasidaryti tokią eglutę neduoda ramybės nuo pat vakar rolleyes.gif
Atsakyti
Na as ne darbeliu autore, bet galiu pasakyti kad eglutes pagrindas paprasciausiai is kartono, ar bet kokio kito kieto popieriaus, ji galima daryti kugio formos, vatos diskelius klijuoti karstais klijais, arba tiesiog paprastais klijais, na bent jau as taip dariau, papuosti irgi galima yvairiai, nupurksti, priklijuoti karoliuku ir panasiai, sekmes darbeliuose. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnessBelle @ 2011 11 19, 00:09)

AgnessBelle, 19 Lap 2011 - 00:09, para�ė:

AgnessBelle, 19 Lap 2011 - 00:09, para�ė:

idejos su veidrodziais:

dar manau ant stalopadetas ir zvakutem nukrautas veidrodis turetu but grazu smile.gif

idejos su veidrodziais:

Aciu uz idejas smile.gif tikrai pasinaudosiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2011 11 19, 11:25)

PUPA13, 19 Lap 2011 - 11:25, para�ė:

PUPA13, 19 Lap 2011 - 11:25, para�ė:

Laba ryta.Sakykit ,o su kuo klijuojate vatos diskelius darydamos eglute ir ant ko g.gif Nu ideju tai super yra ,tik siemet pas mane ribotos galimybes.Labai didele smalsute auga,tai viskas bus aukstai .O egle sakiau puosiu dziovintais apelsinais,citrinom,cinamono lazdelem ir saldainiais.Turiu nertu keleta zaisliuku tai gal dar tuos uzkabinsiu. mirksiukas.gif

Aš eglutę klijavau lipnia juostele nuo apačios smile.gif O klijuoti tai patarčiau su karštais klijais, nes manau bus daug patogiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Niktė @ 2011 11 19, 11:29)

Niktė, 19 Lap 2011 - 11:29, paraÅ�Ä—:

Niktė, 19 Lap 2011 - 11:29, paraÅ�Ä—:

palandžiojau po Jūsų albumiuką  blush2.gif Užmačiau kad eglutę ant kažko apvalaus tvirtinot bet taip ir nesupratau ko  blush2.gif  mirksiukas.gif mintis pasidaryti tokią eglutę neduoda ramybės nuo pat vakar  rolleyes.gif

palandžiojau po Jūsų albumiuką  blush2.gif Užmačiau kad eglutę ant kažko apvalaus tvirtinot bet taip ir nesupratau ko  blush2.gif  mirksiukas.gif mintis pasidaryti tokią eglutę neduoda ramybės nuo pat vakar  rolleyes.gif

klijavau ant žinot kaip būna tokia plėvelė baldams vynioti (nežinau ar aiškiai paaiškinau) blush2.gif tai nuo jos tas apvalus daiktas ir liko 4u.gif O šiaip manau galima padaryti ir iš kartono smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 18, 22:29)

Eglutė įdomi 4u.gif
Atsakyti
Kaspinėli taip pat gražūs darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti