Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

QUOTE(mike-pukuotukas @ 2011 11 16, 12:29)
Turiu tokį klausimuką...gal juokingas pasirodys... blush2.gif 
Gal jau kažkur matėt ir skaitėt visokias prognozes kitiems metams- įdomu, kaip siūlo pasipuošti ateinantiems Drakono metams- kokių spalvų žaisliukus kabinti, kokius daiktelius ant stalo dėti, kad Drakonui patiktų?... lotuliukas.gif netikiu aš visu tuo, bet pažaisti smagu, nes pasiruošimas kiekvienų metų virsmui vis kitoks gali būti...

kazkurioj temoj minejo, kad pagrinde auksas
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2011 11 16, 12:29)
Turiu tokį klausimuką...gal juokingas pasirodys... blush2.gif 
Gal jau kažkur matėt ir skaitėt visokias prognozes kitiems metams- įdomu, kaip siūlo pasipuošti ateinantiems Drakono metams- kokių spalvų žaisliukus kabinti, kokius daiktelius ant stalo dėti, kad Drakonui patiktų?... lotuliukas.gif netikiu aš visu tuo, bet pažaisti smagu, nes pasiruošimas kiekvienų metų virsmui vis kitoks gali būti...

sidabras su žalia spalva. Či pagal madą, o drakono spalva tai geltona g.gif

Kas dėl astrologinių tai ir pačiai įdomu būtų sužinoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eirwen: 16 lapkričio 2011 - 12:52
Gal kas galit pasakyti kur galima nusipirkti cinamono lazdelių? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaspinėlis :]: 16 lapkričio 2011 - 19:03
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 16, 20:03)
Gal kas galit pasakyti kur galima nusipirkti cinamono lazdelių?  blush2.gif

Turėtum rasti prieskonių parduotuvėlėse. Dažnai jų turi ir tos parduotuvėlės, kurios prekiauja kava ar arbata. O aš kažkada mačiau ir didžiuosiuose prekybcentriuose.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 16, 19:14)
mačiau ir didžiuosiuose prekybcentriuose.

Supakuotos ar kaip, nes nepastebėjau, reikia ir man jų, būtų patogiau jei prekybos centruose jų galima rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eirwen @ 2011 11 16, 21:24)
Supakuotos ar kaip, nes nepastebėjau, reikia ir man jų, būtų patogiau  jei prekybos centruose jų galima rasti  g.gif

Esu mačiusi Rimi prie prieskonių, bet tai buvo prieš kokius metus. Buvo supakuotos. Dabar neįsivaizduoju. Tiesiog pabandykit pažiūrėti, o jei nerasit, paklauskit parduotuvėje tų, kurie dėlioja prekes. Nors man kai reikėjo, pirkau specializuotoje prieskonių parduotuvėlėje.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 16, 22:41)
Esu mačiusi Rimi prie prieskonių, bet tai buvo prieš kokius metus. Buvo supakuotos. Dabar neįsivaizduoju. Tiesiog pabandykit pažiūrėti, o jei nerasit, paklauskit parduotuvėje tų, kurie dėlioja prekes. Nors man kai reikėjo, pirkau specializuotoje prieskonių parduotuvėlėje.

Aš pati prieš savaite pirkau rimi supakuota maišeluose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cius @ 2011 11 16, 21:10)
Aš pati prieš savaite pirkau rimi supakuota maišeluose smile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Kaip gerai, dėkui
Atsakyti
Gal kuri turite ar matėte lengvų trafaretų karpymui? Noriu ant langų kokius angelus ar kalėdų senius, ar pan. priklijuot. Bet kad neužimtų per daug laiko, nes norėčiau ant visų langų vienodų ir po kelis ( o langų daug- namas). Mūsų mokykla panašiai pasipuošia, labai gražiai atrodo.
Ir gal kas žinot- kuo juos klijuoja?
Atsakyti
www.delona.lt
ten perku lazdeles
Atsakyti
tuomet siemet eglute vel bus raudona su auksiniu , prie drakoniuko geltonos prisiderinsim gal vis biggrin.gif
Atsakyti

o kartais 2012 ne juodojo drakono metai? g.gif

Kažką girdėjau, bet 100% tvirtinti negaliu... unsure.gif
Atsakyti