Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

as vakar jau mergaitems pakabinau kalendoriu, nes norejau is anksto, kad nereiketu paskui per galva verstis..dirbtine egles saka permeciau aplink karnyza, per viduriuka pririsau dau kaspineliu, kai tik turesiu foto imesiu jums....
gavosi aukstai, nes kitaip, tai merginos atsinesusios kede, greit sutvarkytu reikaliukus biggrin.gif
dar nusipirkau duru kabli vaikinui, puosiu duris vienas
Atsakyti
Advento kalendorių jau manau, kad daugelis pasikabino, tuoj puošime ir eglutes. Gal kas galite pakonsultuoti. Namuose visada puošiame dirbtinę eglutę. Girdėjau, kad būna dirbtinėms eglutėms aerozolių, skirtų būtent eglutėms, kad jos kvepėtų, nes per metus eglutė būna į maišą įdėta, tai vistiek ištraukus jau taip nekvepia, kaip nauja. Gal kas esate pirkę ir žinote, kur galima ieškoti, pvz Kaune. Ačiū.
Atsakyti
Sveikos,
pas jus visada užsuku pasirgrožėti nuostabiais darbeliais, tuo pačiu rodau ką šiais metai pavyko pagaminti man smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
index labai gražu cool.gif
Atsakyti
Čia mano stalo papuošimas

user posted image]Ipix[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bleira: 28 lapkričio 2010 - 10:21
QUOTE(index @ 2010 11 27, 21:53)
Sveikos,
pas jus visada užsuku pasirgrožėti nuostabiais darbeliais, tuo pačiu rodau ką šiais metai pavyko pagaminti man smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Jau grozis wub.gif ,o tuos burbulus su kuo klijavai g.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

QUOTE(argentinaiii @ 2010 11 26, 17:33)
Na stai ir as baigiau savo vainika, jau si savaitgali kabinsiu ant duru smile.gif
user posted image

Bet tai koks garžus... O ką čia pagrindu ėmei? smile.gif Turiu maišioką kankorėžių, riešutų, ir žiedelių, bet va pagrindo nesugalvojau.

QUOTE((mirtise) @ 2010 11 26, 21:38)

Super smile.gif

QUOTE(index @ 2010 11 27, 22:53)
Sveikos,

user posted image

Labai įdomiai ir gražiai, bet ką pagrindu imt? smile.gif

QUOTE(Bleira @ 2010 11 28, 12:19)
Čia mano stalo papuošimas

Labai labai mielas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2010 11 28, 12:54)
Jau grozis wub.gif ,o tuos burbulus su kuo klijavai g.gif

Karštais klijais smile.gif

QUOTE(*Star* @ 2010 11 28, 13:37)
Laba diena smile.gif
Bet tai koks garžus... O ką čia pagrindu ėmei? smile.gif Turiu maišioką kankorėžių, riešutų, ir žiedelių, bet va pagrindo nesugalvojau.

pirkau tą floristikai skirtą burbulą. Kainavo gal 10lt, daugiau nieko nesugalvojau, o kai tokia tik kaina, tai kam dar galvą sukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 11 28, 16:15)
Karštais klijais smile.gif
pirkau tą floristikai skirtą burbulą. Kainavo gal 10lt, daugiau nieko nesugalvojau, o kai tokia tik kaina, tai kam dar galvą sukti smile.gif

Nu joa... Aš dar turiu užsilikusį šiaudų vainiko pagrindą, tai gal ant jo bandysiu... Bet man tamsus pagrindas gražiau rodos smile.gif
Atsakyti
Mūsų pirmoji Kalėdų puošmena advento vainikas (tik dar be žvakių). Šiandien prisėdau ir pagaminau. Net nežinau ar čia jis patinka man ar nepatinka, bet šiaip širdžiai mieliau kai savo darytą. Tik labai ne peikit pirmą kartą užsiiminėjau blush2.gif Visas vainikas pagamintas iš namuose turimų gėrybių, nes šiemet stengiamės susisukti kuo praktiškiau 4u.gif

Į vidurį planuoju dėti keturias cilindrines arba apvalias žvakes.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2010 11 28, 22:42)
Mūsų pirmoji Kalėdų puošmena advento vainikas (tik dar be žvakių). Šiandien prisėdau ir pagaminau. Net nežinau ar čia jis patinka man ar nepatinka, bet šiaip širdžiai mieliau kai savo darytą. Tik labai ne peikit pirmą kartą užsiiminėjau  blush2.gif  Visas vainikas pagamintas iš namuose turimų gėrybių, nes šiemet stengiamės susisukti kuo praktiškiau  4u.gif

Į vidurį planuoju dėti keturias cilindrines arba apvalias žvakes.
user posted image

Labai fainas smile.gif Tikrai
Atsakyti
Mergaites, jus tikros saunuoles thumbup.gif
As irgi megstu puosti namus, kurti jaukia ir silta atmosfera, bet pati papuosimu niekad negaminu, visada perku is parduotuves blush2.gif
Atsakyti