as vakar jau mergaitems pakabinau kalendoriu, nes norejau is anksto, kad nereiketu paskui per galva verstis..dirbtine egles saka permeciau aplink karnyza, per viduriuka pririsau dau kaspineliu, kai tik turesiu foto imesiu jums....
gavosi aukstai, nes kitaip, tai merginos atsinesusios kede, greit sutvarkytu reikaliukus
dar nusipirkau duru kabli vaikinui, puosiu duris vienas
Advento kalendorių jau manau, kad daugelis pasikabino, tuoj puošime ir eglutes. Gal kas galite pakonsultuoti. Namuose visada puošiame dirbtinę eglutę. Girdėjau, kad būna dirbtinėms eglutėms aerozolių, skirtų būtent eglutėms, kad jos kvepėtų, nes per metus eglutė būna į maišą įdėta, tai vistiek ištraukus jau taip nekvepia, kaip nauja. Gal kas esate pirkę ir žinote, kur galima ieškoti, pvz Kaune. Ačiū.
index labai gražu
Laba diena
Bet tai koks garžus... O ką čia pagrindu ėmei? Turiu maišioką kankorėžių, riešutų, ir žiedelių, bet va pagrindo nesugalvojau.
Super
Labai įdomiai ir gražiai, bet ką pagrindu imt?
Labai labai mielas
QUOTE(argentinaiii @ 2010 11 26, 17:33)
Bet tai koks garžus... O ką čia pagrindu ėmei? Turiu maišioką kankorėžių, riešutų, ir žiedelių, bet va pagrindo nesugalvojau.
QUOTE((mirtise) @ 2010 11 26, 21:38)
Super
QUOTE(index @ 2010 11 27, 22:53)
Sveikos,
pas jus visada užsuku pasirgrožėti nuostabiais darbeliais, tuo pačiu rodau ką šiais metai pavyko pagaminti man
pas jus visada užsuku pasirgrožėti nuostabiais darbeliais, tuo pačiu rodau ką šiais metai pavyko pagaminti man
Labai įdomiai ir gražiai, bet ką pagrindu imt?
QUOTE(Bleira @ 2010 11 28, 12:19)
Čia mano stalo papuošimas
Labai labai mielas
QUOTE(PUPA13 @ 2010 11 28, 12:54)
Jau grozis ,o tuos burbulus su kuo klijavai
Karštais klijais
QUOTE(*Star* @ 2010 11 28, 13:37)
Laba diena
pirkau tą floristikai skirtą burbulą. Kainavo gal 10lt, daugiau nieko nesugalvojau, o kai tokia tik kaina, tai kam dar galvą sukti
QUOTE(index @ 2010 11 28, 16:15)
Karštais klijais
pirkau tą floristikai skirtą burbulą. Kainavo gal 10lt, daugiau nieko nesugalvojau, o kai tokia tik kaina, tai kam dar galvą sukti
Nu joa... Aš dar turiu užsilikusį šiaudų vainiko pagrindą, tai gal ant jo bandysiu... Bet man tamsus pagrindas gražiau rodos
Mūsų pirmoji Kalėdų puošmena advento vainikas (tik dar be žvakių). Šiandien prisėdau ir pagaminau. Net nežinau ar čia jis patinka man ar nepatinka, bet šiaip širdžiai mieliau kai savo darytą. Tik labai ne peikit pirmą kartą užsiiminėjau Visas vainikas pagamintas iš namuose turimų gėrybių, nes šiemet stengiamės susisukti kuo praktiškiau
Į vidurį planuoju dėti keturias cilindrines arba apvalias žvakes.
QUOTE(Tomike @ 2010 11 28, 22:42)
Mūsų pirmoji Kalėdų puošmena advento vainikas (tik dar be žvakių). Šiandien prisėdau ir pagaminau. Net nežinau ar čia jis patinka man ar nepatinka, bet šiaip širdžiai mieliau kai savo darytą. Tik labai ne peikit pirmą kartą užsiiminėjau Visas vainikas pagamintas iš namuose turimų gėrybių, nes šiemet stengiamės susisukti kuo praktiškiau
Labai fainas Tikrai