Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

Prašau pagalbos, patarkite kaip papuošti laiptus, laiptų turėklus. Laiptai labai panašūs kaip pas AgnessBelle nuotraukoje smile.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
kaip gražu smile.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Fantastiškai papuošti laiptai wub.gif
Atsakyti
AgnessBelle - ačiū 4u.gif

Niekaip nesugalvoju kur galmėtų pakabinti Kalėdines kojines? Norėčiau prie židinio, bet jo kraštai iš plitučių ir niekaip jų dėja ten manau nepavyks man pritvirtinti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 10, 17:56)

Kaspinėlis :], 10 Lap 2011 - 17:56, parašė:

AgnessBelle - ačiū  4u.gif 

Niekaip nesugalvoju kur galmėtų  pakabinti Kalėdines kojines? Norėčiau prie židinio, bet jo kraštai iš plitučių ir niekaip jų dėja ten manau nepavyks man pritvirtinti.  doh.gif

AgnessBelle - ačiū  4u.gif 

Niekaip nesugalvoju kur galmėtų  pakabinti Kalėdines kojines? Norėčiau prie židinio, bet jo kraštai iš plitučių ir niekaip jų dėja ten manau nepavyks man pritvirtinti.  doh.gif

Hm.. o ant palanges? ar ruosiates ka nors sunkaus i jas deti, ar jos daugiau simbolines? jei simbolines gal ant zidinio atbrailos butu galima jas prispausti kuom nors sunkesniu? zvakide ar kazkuom. dauguma kojiniu gi turi auseles. vat jas ir prispausti. arba ant laiptu. ir dekoracija, ir dovaneles sudeti galima smile.gif tiesiog priristi jas. o gal tinkama langa turite ir galima ant uzuolaidu karnizo kazkaip? arba jei turite kokias kopecias, kurias butu galima atremti i siena prie zidinio ir ant ju kojines sukabinti nuo pakopeliu? suteiktu namas siek tiek kaimisko stiliaus.
arba kazkur pakabinti grazia saka ir ant kaspineliu nuo jos nuleisti kojines?
spinteliu duru rankeneles?
taip pat uzsienyje buna pirkti kabliukai spec negreziamiems zidiniams su svareliais virsuj. lietuvoj dar nemaciau tokiu. bet gal uzves siemet. jei uzmatysit, zinosit kam skirti wink.gif
user posted image
Atsakyti
AgnessBelle - Esu tau labai dėkinga, nes jau suradau ne vieną variantą iš jūsų pasiūlymų, ačiū wub.gif
Atsakyti
Laukiu Kalėdų ir aš. Jau laikas pradėti ieškoti idėjų. Kiekvienais metais norisi kažkaip kitaip papuošti namus.Labai puikios mintys, teks pasinaudoti jūsų išradingumu tongue.gif Radau ir aš šiokių tokių idėjų internete, bet nemoku įkelti nuorodų verysad.gif
Atsakyti
Va čia įdėjų radau smile.gif

Norėjau paklausti kai puošiame laiptus ir matote puošia daug kas iš eglės ar ko ten šakų, tai gal kas žinot kur gauti dirbtines tokias, kad ant laiptų turėklų išeitų uždėti 4u.gif
Atsakyti
Oi, kiek daug visokių grožybių... fantastika blink.gif thumbup.gif
mane irgi laba domina laiptų puošyba, nes galvoju, kad jeigu tikras šakas uždėti, tai spygliai greitai nubyrės g.gif o čia labai gražių variantų radau aname psl thumbup.gif
Atsakyti
labai graziu ideju prisiziurejau.
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis smile.gif
,2011 11 12, 10:35]Va čia įdėjų radau   smile.gif 

Norėjau paklausti kai puošiame laiptus ir matote puošia daug kas iš eglės ar ko ten šakų, tai gal kas žinot kur gauti dirbtines tokias, kad ant laiptų turėklų išeitų uždėti  4u.gif

Turetu but pirkti parduotuvese, na bent jau as internete is ebay pirksiu, bet zinau mano mama turi ir pirko kazkur pardej lt.

Praeitais metais puosiau savo zidini tuju sakom, zinok atlaike kuo puikiausiai ir atrode naturaliai ir graziai. 4u.gif
Papildyta:
http://img822.images...81924418352.jpg

Atrode stai taip. biggrin.gif Tai laiptu tureklus ir galima kazka panasaus sumastyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnute21: 12 lapkričio 2011 - 15:04