Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

Sveikutea wink.gif as cia naujoke 4u.gif gyvenu norvegijoj ir norejau pasiteraiti,gal kas zinot,kur galima butu isigyti karstu kliju su sautuvu. niekad rankdarbiais neuzsiimdavau, tai nelabai isivaizduoju blush2.gif o paskaicius foruma tiek gime ideju smile.gif)
Atsakyti
Yra karstu kliju ebay pirkti, manau norvegija turetu ir turet sawo swetaine. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas nori pasipuošti namus snaigėmis, štai čia ras gerą idėją thumbup.gif
http://stranamasterov.ru/node/120608
Papildyta:

O ši gal jau buvo - nežinau blush2.gif

http://www.babyblog....r/Ssovik/700368
Papildyta:
Idėjos lango papuošimui
user posted image

Ruošiniai štai čia
http://www.fensterbilder-online.de.ms/
Atsakyti

user posted image
user posted image
[/quote]

Nerealiai patiko ši mintis smile.gif

Ech... pakvipo Kalėdom...
Atsakyti

Ačiū už nuorodas 4u.gif
QUOTE(Onelė @ 2011 11 06, 18:18)

šitą kaip tik šiandien pradėsiu daryti smile.gif
Atsakyti
Kažką darau gal ne taip. Kažkodėl nesiseka padaryti skylutes kiaušiniams. Iš dėžutės vos trys atlaikė nesutrūkę. Ar čia gal lukštai ploni? g.gif Gal rudi kiaušiniai netinka?
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 11 07, 12:35)
Kažką darau gal ne taip. Kažkodėl nesiseka padaryti skylutes kiaušiniams. Iš dėžutės vos trys atlaikė nesutrūkę. Ar čia gal lukštai ploni? g.gif Gal rudi kiaušiniai netinka?

O tai kaip darote g.gif ? Aš prieš keletą metų virš 100 išpūstų kiaušinių nudažiau Velykoms, tai pučiant tik keletas neatlaikė, bet dariau laaabai mažas skylutes, o pūtė labai stiprių plaučių vyras - dėl to ir neatlaikė verysad.gif .
Mėginkite atsargiai padaryti didesnes skylutes(aš pridedu prie kiaušinio galo adatą, tuomet ja prakalu lukštą su plaktuku mėsai daužyti. Su adata atsargiai skylutę praplatinu) . Dar krestelnu kiaušinį keletą kartų - kad lengviau trynys išsipūstų 4u.gif.
Papildyta:
QUOTE(žvilgsnė @ 2011 11 07, 12:13)
Ačiū už nuorodas 4u.gif
šitą kaip tik šiandien pradėsiu daryti smile.gif

Prašom. Lauksime nuotraukyčių - kaip pavyko mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2011 11 07, 16:30)
O tai kaip darote g.gif ? Aš prieš keletą metų virš 100 išpūstų kiaušinių nudažiau Velykoms, tai pučiant tik keletas neatlaikė, bet dariau laaabai mažas skylutes, o pūtė labai stiprių plaučių vyras - dėl to ir neatlaikė verysad.gif .
  Mėginkite atsargiai padaryti didesnes skylutes(aš pridedu prie kiaušinio galo adatą, tuomet ja prakalu lukštą su plaktuku mėsai daužyti. Su adata atsargiai skylutę praplatinu) . Dar krestelnu kiaušinį keletą kartų  - kad lengviau trynys išsipūstų  4u.gif.

g.gif aš su smailiu peiliu, nes su adata nu niekaip, vis iš rankų slysta. O su plaktuku, kažkaip nelabai įsivaizduoju blink.gif kaip prakalt. Na bandysiu ryt "pusryčiams" kažkaip paimprovizuot su adata, nes tikriausiai bėda - peilis.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 11 07, 18:08)
g.gif aš su smailiu peiliu, nes su adata nu niekaip, vis iš rankų slysta. O su plaktuku, kažkaip nelabai įsivaizduoju blink.gif kaip prakalt. Na bandysiu ryt "pusryčiams" kažkaip paimprovizuot su adata, nes tikriausiai bėda - peilis.

nežinau mano maži vaikai visus 30 velykom išpūtė be problemų. Pradūrėm su peiliu
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 11 07, 10:35)

as rudus puciu ir laiko. gal jusiskiai tiesiai is saldytuvo? tada buna trapesni. bet seip jei atsargiai ant adateles "pasodinsite" ir svelniai ispausit ja, neturetu skilti.

cia video, gal pades? http://www.monkeysee...t-an-easter-egg

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

kaledu dovana kavos megejams smile.gif puodeliu 'kojines' smile.gif
user posted image

Atsakyti
Ačiū. Supratau, ką dariau ne taip smile.gif
Atsakyti