Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

As velykoms puciau, tai peiliu smailu pastuksendavau ir iskildavo mazas lopinelis, gan paprasta... O del virveles, as naudojau kaspina tai tiesiog ikisau ji i skylute pripyliau superio ir laikes... Juk jis lengvas... pas mane lengvi nebuvo nes apklijavus buvau makaronais, taciau visviena gerai laikes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nimba @ 2011 10 12, 11:26)
As velykoms puciau, tai peiliu smailu pastuksendavau ir iskildavo mazas lopinelis, gan paprasta... O del virveles, as naudojau kaspina tai tiesiog ikisau ji i skylute pripyliau superio ir laikes... Juk jis lengvas... pas mane lengvi nebuvo nes apklijavus buvau makaronais, taciau visviena gerai laikes thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o aciu smile.gif as gal tada su karstais klijais pabandysiu kaip nors smile.gif arba su dantu krapstuku kazkaip perkisti. nes tie, kur parduotuvej, tai kaspinelis kiaurai perkistas per abi skyles ir apacioj mazgelis uzristas.
Atsakyti
QUOTE(AgnessBelle @ 2011 10 12, 12:37)

QUOTE(AgnessBelle @ 2011 10 12, 12:56)
tiesa, rugseji buvom austrijoj ir uzklydom i dekoraciju parduotuvele smile.gif rojus biggrin.gif

karsta.gif swoon.gif KOOOOKIE GROOOŽIAI wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti, jei as darysiu is egles sakeliu girlenda, ilgai tikriausiai neislaikysiu as jos, noriu ant zidinio egles saku girlendos, bet jauciu bus tik siuklsynas prie zidinio? gal turit kokiu patarimu ka padaryt kad ilgai spigliukai laikytusi? 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulute© @ 2011 10 27, 12:08)

manau su mažyliu eisim rinkti kankorėžių tokiai dekoracijai smile.gif gražiai gal turėtų jie dar atrodyti apipurškus sidabriniais dažais, kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2011 10 27, 03:10)
manau su mažyliu eisim rinkti kankorėžių tokiai dekoracijai smile.gif  gražiai gal turėtų jie dar atrodyti apipurškus sidabriniais dažais, kaip manot?

Na,as manau,kad tikrai apipurskus dazais isvis butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnessBelle @ 2011 10 12, 13:32)
o aciu smile.gif as gal tada su karstais klijais pabandysiu kaip nors smile.gif arba su dantu krapstuku kazkaip perkisti. nes tie, kur parduotuvej, tai kaspinelis kiaurai perkistas per abi skyles ir apacioj mazgelis uzristas.

o su nėrimo vašeliu neišeitų, pertraukt per kiaušinį kaspinėlį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(justejan @ 2011 10 27, 19:37)
o su nėrimo vašeliu neišeitų, pertraukt per kiaušinį kaspinėlį?  g.gif

Ideja fix!!!! aciu 4u.gif
Atsakyti
užsikrėčiau vakar idėjų paieškomis, keletas man patikusių, gal ir jums patiks ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

stai koki pasaku nameli galima pasidaryt lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dereša: 29 spalio 2011 - 08:52
QUOTE(nimba @ 2011 10 26, 14:32)
Norejau pasiteirauti, jei as darysiu is egles sakeliu girlenda, ilgai tikriausiai neislaikysiu as jos, noriu ant zidinio egles saku girlendos, bet jauciu bus tik siuklsynas prie zidinio? gal turit kokiu patarimu ka padaryt kad ilgai spigliukai laikytusi? 4u.gif

jei židinys kuresnis, gali būt per sausa, greit nudžius g.gif bet manau, kad kokią savaitę tai turėtų laikyt... O tiek ir ar kokia diena ilgiau ir užtenka šventėms.
Tik reikėtų iš smulkių šakelių vainiką daryt, nes didelės tikrai svers g.gif
Atsakyti