Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

QUOTE(nimba @ 2011 10 04, 11:13)
Likus keliom savaitem iki svenciu, nerealiai man patinka tos sventes, kadangi turiu du mazus vaikucius pradejau jau si ta po biski lipdyti kad speciau iki svenciu susisukti, o laiko taip truksta... ipusejau daryti makaronu angeliukus, tada nudazysiu ir padesiu iki gruodzio  lotuliukas.gif

O kaip daryti tuos makaronų angeliukus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 10 04, 20:02)
O kaip daryti tuos makaronų angeliukus?  ax.gif

http://www.favretto....on_la_pasta.htm
Va cia italu psl
Atsakyti
Aš irgi jau labai laukiu Kalėdų . smile.gif wink_3.gif

Šiais metais žadu daryti tokias eglutes :

user posted image
Atsakyti
As taip pat aju laukiu kaledu wub.gif galvoju irgi kazka pasidaryt jei pavyks su 2 mazom spirgom doh.gif nes maziuke jau tokia zyzliuke, kad as tik dziaugiuos bent kambarius susitvarkius doh.gif bet noreciau koki vainika padaryt, advento kalendoriu ir gal kokia eglute sumeistraut ax.gif
Atsakyti
Nors neseniai kilo mintis angeliuku pasidaryt is surios teslos... idomu kaip gautusi.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vikce333 @ 2011 10 04, 22:54)
as beveik pasidariau advento kalendoriu. smile.gif nes yra maza dukryte tai to laiko irge nera per daug smile.gif rezgu mintis kam ka padovanoti, lapkricio gale pradesiu kepti sausainius ir visa kita. dar reikia kokia dekoraciju pasiieskoti, siaip namus jau puosti pradedam likus porai savaiciu iki svenciu smile.gif

koki kalendoriu (is ko?) darei?
Atsakyti
QUOTE(nimba @ 2011 10 05, 13:50)
Nors neseniai kilo mintis angeliuku pasidaryt is surios teslos... idomu kaip gautusi..  ax.gif
Papildyta:
koki kalendoriu (is ko?) darei?

advento kalendoriu. dariau panasiai kaip buna (seimininkes, sveikatos) kalendoriai. taip par rasiau diena, savaites diena o po jais koki palinkejima kaledu proga. nezinau ar suprantamai, nebaigtas dar tai nenoriu fotografuot, kai baigsiu tada smile.gif
Atsakyti
Aisku... as vakar zaidziau su tesla, angeliukai nesilipde nors tu ka.. bet sis tas gavosi, dabar dziuna mano darbeliai kai isdzius ir juos sutvarkysiu iki galo parodysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nimba @ 2011 10 06, 10:37)
Aisku... as vakar zaidziau su tesla, angeliukai nesilipde nors tu ka.. bet sis tas gavosi, dabar dziuna mano darbeliai kai isdzius ir juos sutvarkysiu iki galo parodysiu  ax.gif

Gal gali pasidalinti kaip darei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotryna. @ 2011 10 05, 15:47)
Turbūt netaip kėliau paveikslėlį . Pabandysiu įkelt gerai .  blush2.gif
user posted image

Liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 10 06, 19:39)
Gal gali pasidalinti kaip darei?  smile.gif

http://www.auksarank...limybes-kurybai

va pagal sita dariau, dar neisdziuvo ners dziovinu ne orkaitej, tai negaliu pasakyt kaip gaunas smile.gif
Atsakyti
kelios idejos wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
is senu atviruku:
user posted image
cia is senu atviruciu ir dangteliu:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kotryna. @ 2011 10 05, 13:48)
Aš irgi jau labai laukiu Kalėdų . smile.gif  wink_3.gif

Šiais metais žadu daryti tokias eglutes :

user posted image

wub.gif
QUOTE(AgnessBelle @ 2011 10 10, 02:09)
kelios idejos wink.gif

bigsmile.gif
Labai įdomios idėjos. Reik jau pradėt po truputį kažką meistraut turbūt... ax.gif
Atsakyti