Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

QUOTE(Skaiiistė @ 2010 12 19, 13:44)
Sveikos... ,tai ir mano kalėdinė stalo puošmena  smile.gif  Briedžių šeimyna  4u.gif    Laukiu Jūsų vertinimo  smile.gif
user posted image

grazu thumbup.gif labai jaukiai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 12 19, 14:44)
Sveikos... ,tai ir mano kalėdinė stalo puošmena  smile.gif  Briedžių šeimyna  4u.gif    Laukiu Jūsų vertinimo  smile.gif
user posted image

Labai labai gražu 4u.gif Taip jaukiai ir kalėdiškai atrodo... newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 19 gruodžio 2010 - 14:06
QUOTE(Atgimusi @ 2010 12 18, 23:34)
Niu, mergaites, pas mus vis dar tesias makaroniniu dekoraciju metas  biggrin.gif Ikeliu keleta zaisliuku, kuriuos pasigaminome  ax.gif  Makaroniniai zaisliukai

Labai daug gražių dalykėlių prigaminta. wub.gif
Atsakyti
Skaiiiste labai puikiai atrodo turėtų vaikams labai patikti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 12 19, 15:50)
grazu thumbup.gif labai jaukiai atrodo wub.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif pasidarykit ir Jūs - 3 min darbo vienam briedžiui biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 12 19, 19:43)
Ačiū labai  4u.gif pasidarykit ir Jūs - 3 min darbo vienam briedžiui  biggrin.gif  biggrin.gif

O kur gauti trafaretus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 12 19, 14:44)

grazu ir originalau bigsmile.gif thumbup.gif juolab kai visi pablude su tais kusudamu kamuliais bei makaronais cool.gif
Atsakyti
gal gyvai atrodo ne taip gražiai ir jaukiai, bet nuotrauka PUIKI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atgimusi @ 2010 12 18, 21:34)
Niu, mergaites, pas mus vis dar tesias makaroniniu dekoraciju metas  biggrin.gif Ikeliu keleta zaisliuku, kuriuos pasigaminome  ax.gif  Makaroniniai zaisliukai

kaip fainai su makaronais !! šiemet jau nebebandysiu, bet kitais metais tai norėčiau, gal ir kartuojuos, bet klijuoji paprastais klijais, nu superglue ? limps gerai?
Atsakyti
Sveikos, darbstules, rodausi ir as. Gal ir paprasti darbeliai, bet man labai mieli. Daug kas daryta savo rankomis. ax.gif
Cia mano kusadama kamuoliukai. Atsiprasau tu, kurioms jie jau atsibodo, bet man tai nauja. blush2.gif user posted image
O cia mano eglute prie namo su sviestuvu is ledo smile.gif user posted image
Dekoracija skirta virtuvei user posted image

Atsakyti
QUOTE(asia05 @ 2010 12 19, 21:46)
su sviestuvu is ledo smile.gif

apie šitą galima plačiau? bigsmile.gif
Atsakyti