Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

Aš tai šiomis dienomis prisipirkau visokių kalėdinių papuošaliukų, lempučių, tai kai pasipuošiu būtinai Jums pasirodysiu 4u.gif Beje, vainikas ant durų kabo jau nuo praeitos savaitės mirksiukas.gif
Kažkaip tik nekyla rankos dar ką nors lauke daryti, nes vis sninga ir mano dekorą užsnigs, todėl laukiu....gal kada nustos biggrin.gif
Atsakyti
man sitos eglutes labai grazios
user posted image

gal kas tokias darete?kaip jas daryti?
Atsakyti
nusipirkau maksimoj, purškalą sidabrinį ir auksinį, tikėjausi kad nupurkš auksu ir sidabru, bet man tik truputį blizgučių papurškė doh.gif gal mažai suplakiau, ar ten tik tokie blizgučiai? su kuo jūs makaronus sidabrinius padarot? g.gif
Atsakyti

QUOTE(leibel @ 2010 12 16, 10:44)
nusipirkau maksimoj, purškalą sidabrinį ir auksinį, tikėjausi kad nupurkš auksu ir sidabru, bet man tik truputį blizgučių papurškė doh.gif gal mažai suplakiau, ar ten tik tokie blizgučiai? su kuo jūs makaronus sidabrinius padarot? g.gif

as maksiminiu net nebandzius. senukuose as perku, man pattys geriausi purskiami dazai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnessBelle @ 2010 12 16, 13:01)
as maksiminiu net nebandzius. senukuose as perku, man pattys geriausi purskiami dazai wink.gif

nepagalvojau apie dažus blush2.gif o kiek kainuoja? čia prie paprastų dažų būna? g.gif
Atsakyti
sveikos darbstuoles. Visu darbeliai tiesiog nuostabus.

O man iskilo toks klausimelis. Noriu pakabinti vainika ant duru, tik kadangi gyvenam dagiabucio pirmam aukste nesumanau kaip pritvirtint kad nebutu per lengva nujamt ir nereiketu niekur kalt ar grezt, nes durys sarvuotos... Gal kokiu ideju turit? Ar kas su tuo susidure
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2010 12 16, 15:39)
sveikos darbstuoles. Visu darbeliai tiesiog nuostabus.

O man iskilo toks klausimelis. Noriu pakabinti vainika ant duru, tik kadangi gyvenam dagiabucio pirmam aukste nesumanau kaip pritvirtint kad nebutu per lengva nujamt ir nereiketu niekur kalt ar grezt, nes durys sarvuotos... Gal kokiu ideju turit? Ar kas su tuo susidure

yra pirkt specialių kabyklų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2010 12 16, 15:44)
yra pirkt specialių kabyklų mirksiukas.gif

kur ju butu galima rast? ir kaip jos atrodo?
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2010 12 16, 15:47)
kur ju butu galima rast? ir kaip jos atrodo?

Klaipedoje maciau jyske yra.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 12 15, 18:43)
Beklaidžiodama užmačiau. Gal ir jums patiks, gal kokių idėjų rasit 4u.gif 
Eglutės

OI KIEK GRAZIU EGLUCIU thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2010 12 09, 13:04)
as sitoki dariau,tik is balto popieriaus smile.gif

REIKS PABANDYTI thumbup.gif
Atsakyti
Va šita gerulė biggrin.gif