Aš tai šiomis dienomis prisipirkau visokių kalėdinių papuošaliukų, lempučių, tai kai pasipuošiu būtinai Jums pasirodysiu Beje, vainikas ant durų kabo jau nuo praeitos savaitės
Kažkaip tik nekyla rankos dar ką nors lauke daryti, nes vis sninga ir mano dekorą užsnigs, todėl laukiu....gal kada nustos
nusipirkau maksimoj, purškalą sidabrinį ir auksinį, tikėjausi kad nupurkš auksu ir sidabru, bet man tik truputį blizgučių papurškė gal mažai suplakiau, ar ten tik tokie blizgučiai? su kuo jūs makaronus sidabrinius padarot?
QUOTE(leibel @ 2010 12 16, 10:44)
nusipirkau maksimoj, purškalą sidabrinį ir auksinį, tikėjausi kad nupurkš auksu ir sidabru, bet man tik truputį blizgučių papurškė gal mažai suplakiau, ar ten tik tokie blizgučiai? su kuo jūs makaronus sidabrinius padarot?
as maksiminiu net nebandzius. senukuose as perku, man pattys geriausi purskiami dazai
QUOTE(AgnessBelle @ 2010 12 16, 13:01)
as maksiminiu net nebandzius. senukuose as perku, man pattys geriausi purskiami dazai
nepagalvojau apie dažus o kiek kainuoja? čia prie paprastų dažų būna?
sveikos darbstuoles. Visu darbeliai tiesiog nuostabus.
O man iskilo toks klausimelis. Noriu pakabinti vainika ant duru, tik kadangi gyvenam dagiabucio pirmam aukste nesumanau kaip pritvirtint kad nebutu per lengva nujamt ir nereiketu niekur kalt ar grezt, nes durys sarvuotos... Gal kokiu ideju turit? Ar kas su tuo susidure
O man iskilo toks klausimelis. Noriu pakabinti vainika ant duru, tik kadangi gyvenam dagiabucio pirmam aukste nesumanau kaip pritvirtint kad nebutu per lengva nujamt ir nereiketu niekur kalt ar grezt, nes durys sarvuotos... Gal kokiu ideju turit? Ar kas su tuo susidure
QUOTE(ad23 @ 2010 12 16, 15:39)
sveikos darbstuoles. Visu darbeliai tiesiog nuostabus.
yra pirkt specialių kabyklų
QUOTE(leibel @ 2010 12 16, 15:44)
yra pirkt specialių kabyklų
kur ju butu galima rast? ir kaip jos atrodo?
QUOTE(ad23 @ 2010 12 16, 15:47)
kur ju butu galima rast? ir kaip jos atrodo?
Klaipedoje maciau jyske yra.
QUOTE(zuzanele @ 2010 12 15, 18:43)
OI KIEK GRAZIU EGLUCIU
QUOTE(escada* @ 2010 12 09, 13:04)
as sitoki dariau,tik is balto popieriaus
REIKS PABANDYTI
Va šita gerulė
Papildyta:
Kokias?
Papildyta:
QUOTE(Blinkė @ 2010 12 15, 19:19)
Sveikos. Gal esate kur užmačiusios kaip reikia išlankstyti tokias žvaigždutes :