Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

QUOTE(sandril1 @ 2010 12 13, 14:12)
nu sumer tos eglutes!gal galite parasyti kaip darote!super man labai grazu! 4u.gif

Is saldainiuku jos, vargo ganetinai, bet rezultatas mielas wub.gif MAnyciau tai gali buti ir puiki dovana Kaledoms blush2.gif
Darbui reikia vazonelyje pritvirtinto pagaliuko, tuomet ant jo tvirtinat kugi kuri ir aplipinat ar susmaigstot i ji saldainius.Kitas var. be vazonelio imat kugi prie kurio priklijuojat saldainius ir puosiat savo nuoziura, tokiu principu pagaminta si eglute 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 12 13, 20:53)
Is saldainiuku jos, vargo ganetinai, bet rezultatas mielas  wub.gif MAnyciau tai gali buti ir puiki dovana Kaledoms  blush2.gif
Darbui reikia vazonelyje pritvirtinto pagaliuko, tuomet ant jo tvirtinat kugi kuri ir aplipinat ar susmaigstot i ji saldainius.Kitas var. be vazonelio imat kugi prie kurio priklijuojat saldainius ir puosiat savo nuoziura, tokiu principu pagaminta si eglute  4u.gif
user posted image

Super thumbup.gif
Atsakyti
Cia vakar narsiau po sita skyreli ir kazkur buvau uzmacius linka kaip kaledu eglutes burbulus is popieriaus juosteliu galima padaryti, ten taip ant juosteles suneri, mazgus surisi, labai nesudetinga pasirode padaryt bet kaip durna neissisaugojau tai dabar nerandu verysad.gif Gal kuri zinot ka turiu omeny ir ta linka netycia turit? Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
user posted image

stai ir mano pabaigtieji kamuoliukai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2010 12 14, 15:18)
user posted image

stai ir mano pabaigtieji kamuoliukai smile.gif
user posted image

grazu thumbup.gif
Atsakyti
Su artejanciom sventem smile.gif))) 4u.gif kiek cia visokiu grozybiu... as irgi kelis rankdarbius dariau, labai smagu... Dabar noriu paklausti, kai jus darote kusudamas, kaip tuos karoliukus pritvirtnate, kad taip dailiai atrodo, ir kur butu galima ju nusipirkti??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elena elenyte @ 2010 12 14, 15:35)
Su artejanciom sventem smile.gif)))  4u.gif  kiek cia visokiu grozybiu... as irgi kelis rankdarbius dariau, labai smagu... Dabar noriu paklausti, kai jus darote kusudamas, kaip tuos karoliukus pritvirtnate, kad taip dailiai atrodo, ir kur butu galima ju nusipirkti???  blush2.gif

as karoliuku dar nepriklijavau,bet galvoju su klijais klijuoti
Atsakyti
QUOTE(pupkis @ 2010 12 10, 10:07)
o kaip tas samaneles priklijuojat? gal galit trumpai nupasakoti visa procesa  blush2.gif ?
ir dar, kur rasti tu samaneliu pirkti? kazkaip niekad akis neuzkliuvo...

labai paprasta. nueini į mišką. prisirenki samanų. padarai burbulą iš laikraščio, jį apvynioji samanom, paprastais siūlais apsuki ir karštais klijais priklijuoji ką tik nori smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 12 13, 20:53)

QUOTE(escada* @ 2010 12 14, 15:18)
user posted image

labai grazus darbeliai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2010 12 10, 21:51)
Pražydinau gėles smile.gif

user posted image

user posted image

puiki ideja thumbup.gif kaip itk trys nabageles pavasario laukia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 12 14, 17:59)
puiki ideja  thumbup.gif kaip itk trys nabageles pavasario laukia  rolleyes.gif

O mano sudžiūvėlė neliejama pražydo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elena elenyte @ 2010 12 14, 16:35)
Su artejanciom sventem smile.gif)))  4u.gif  kiek cia visokiu grozybiu... as irgi kelis rankdarbius dariau, labai smagu... Dabar noriu paklausti, kai jus darote kusudamas, kaip tuos karoliukus pritvirtnate, kad taip dailiai atrodo, ir kur butu galima ju nusipirkti???  blush2.gif

as klijava su klijais popieriniais.bet jau labai siunkiai man sekesi,kol jie prikibolabai mazi ir ranku slysdavoarba prikipdavo doh.gif na bet nieko gavosi visai neblogai thumbup.gif as manau kad juos lengva isigyti Lietuvoje,siulu medziagu sagu parduotuvese manau turetu buti.as Norvegijoje kol radau tai doh.gif ir tai jie ira visi kaip girlenda suverti,bet as juso iskarpiau ir suklijavau thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš pasirodau, vakar pabaigiau, kabinsiu ant sienos smile.gif Šakas nupurškiau dirbtiniu sniegu, tik čia nesimato
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 14 gruodžio 2010 - 19:56