Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

Cia uzmaciau spurgyyytes albume, gal nesupyks kad cituoju blush2.gif
user posted image
Gal galit pasidalinti kaip tokios erdvines snaiges daromos? Graziai tiesiog atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Takje @ 2010 12 12, 21:37)

Gal galit pasidalinti kaip tokios erdvines snaiges daromos? Graziai tiesiog atrodo 4u.gif

Snaigės lankstymo schema : http://www.gami.lt/popierine-snaige

Labai paprasta wink.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai paprasta wink.gif 4u.gif mirksiukas.gif
[/quote]
Aha, tikrai paprasta, bet kas nezino kaip padaryt tai ir ispudingai atrodo biggrin.gif Aciu labai!
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 12 12, 15:27)
Aš čia pavėluotai, bet papaskosiu. Šiaip labai paprasta, naudojau daug įvairių kalėdinių žaisliukų, rutulio formos oazę, ant kurios karštais klijais klijavau burbulus. "Kamienas" atsirado panaudojus senos šluotos kotą ir jį apsukus blizgia juostele.

Šitą išnešiau į darbą,

user posted image

o sau papuošti namus bandysiu "restauruoti" pernykšti medelį, pakeisdama šakeles naujomis.

user posted image

Labai gražių darbelių prigaminot, reikės nusibeždžioniaut kokį vainiką smile.gif

O tai... prie oazės gerai karšti klijai limpa??? g.gif
Nu labai faini savo rankom gaminti tokie medeliai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2010 12 12, 22:21)
O tai... prie oazės gerai karšti klijai limpa???  g.gif
Nu labai faini savo rankom gaminti tokie medeliai  4u.gif

Realiai, tai aš klijavau burbulus šonais vieną prie kito, kad stabilu būtų, o žaisliukus kišau į pačią oazę tuo galu, kur siūlas veriasi juos kabinti, tai prie jos kaip ir neklijavau taip tiesiogiai.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 12 12, 15:27)
Aš čia pavėluotai, bet papaskosiu. Šiaip labai paprasta, naudojau daug įvairių kalėdinių žaisliukų, rutulio formos oazę, ant kurios karštais klijais klijavau burbulus. "Kamienas" atsirado panaudojus senos šluotos kotą ir jį apsukus blizgia juostele.

Šitą išnešiau į darbą,

user posted image

o sau papuošti namus bandysiu "restauruoti" pernykšti medelį, pakeisdama šakeles naujomis.

user posted image

Labai gražių darbelių prigaminot, reikės nusibeždžioniaut kokį vainiką smile.gif

labai gražu ir originalu didis.gif
Papildyta:
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 12 12, 01:41)
stai mano dar vienas darbelis,tik foto neiseina graziai padaryti doh.gif darysiu keliu dydziu tokias
user posted image

super thumbup.gif
ir dar tos erdvinės snaigės labai gražu 4u.gif
Atsakyti
[/quote]
aš pati dariau dviejų dydžių. vienas dariau A4 lapa padalinus pusiau (gaunasi du lapeliai), tad reikia 3 lapų, o kitas tą pati lapą pasidalinu į tris lapelius, o iš kiekvieno iš jų gaunasi po du lapelius, taip visai snaigei tereikia vieno A4 lapo. Tik tas mažasias kai suku pats pirmas sukutis toks biski atidžiau sukamas, nes paspaudus labiau gali gautis ne apvalas ax.gif . Kabinau jas ant lango, dar sniegu nupurkšiu ir ryt eisiu žiūrėt į lauką kaip atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgyyyte @ 2010 12 12, 21:42)
Snaigės lankstymo schema : http://www.gami.lt/popierine-snaige

Labai paprasta wink.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

Ačių,nes labai norėjau sužinoti kaip padaroma. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2010 12 02, 15:51)
matosi  thumbup.gif  jei nepaslaptis- kur mokeis? bigsmile.gif  ar ne pas Vida S.?
Papildyta:

va kaip grazu   bigsmile.gif  ir vainikelis ne tuscias atrodo  thumbup.gif

Taip, boruzzze, pas Vida smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rienka @ 2010 12 03, 16:36)
va čia tai grožis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana31: 13 gruodžio 2010 - 11:25
Namie pakabintas saldus varpas smile.gif
user posted image

Egles zaisliukas smile.gif
user posted image

Eglutes svetiniam stalui papuosti
user posted image

Dar viena saldi eglute stalui puosti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 12 13, 16:01)
Namie pakabintas saldus varpas  smile.gif
user posted image

Egles zaisliukas smile.gif
user posted image

Eglutes svetiniam stalui papuosti
user posted image

Dar viena saldi eglute stalui puosti
user posted image

nu sumer tos eglutes!gal galite parasyti kaip darote!super man labai grazu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bleira @ 2010 12 10, 12:31)
Aš "Maximoj" pirkau,tai prie visokių įrankių, vyriškam skyriuj, atsuktuvai visokie,plaktukai ir visokie kitokie rakandai  4u.gif  Beje, ten juk mergaitės laksto su užrašu "galiu padėti"...pasiklausk,pasakys mirksiukas.gif

aishku, achiu 4u.gif
Atsakyti