Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

QUOTE(Skaiiistė @ 2010 12 12, 12:25)
Sveikos  4u.gif  

Jūsų teismui įkeliu pirmą savo gyvenime Kalėdinį vainiką.
user posted image
user posted image

grazu wub.gif tik man atrodo,kad graziau butu jei nebutu tu islindusiu sakeliu g.gif bet cia tik mano nuomone smile.gif
as pati noriu kazka panasaus pasidaryti,kaip tvirtinote,su siulu ar su kokiais klijais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mamyciukas@: 12 gruodžio 2010 - 12:52
Man labai grazus vainikas smile.gif Gal net graziau su tom issikisusiom sakelem, toks kaimu ir senove dvelkentis wub.gif eisiu ir as siandien daryt. vakar miske eglaiciu saku prisiskyniau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2010 12 01, 13:29)
na labai grazu smile.gif))) man norisi cia viska isbandyti smile.gif))  [B][i]papasakok kaip si medeli pasigaminai?[B][I]

Aš čia pavėluotai, bet papaskosiu. Šiaip labai paprasta, naudojau daug įvairių kalėdinių žaisliukų, rutulio formos oazę, ant kurios karštais klijais klijavau burbulus. "Kamienas" atsirado panaudojus senos šluotos kotą ir jį apsukus blizgia juostele.

Šitą išnešiau į darbą,

user posted image

o sau papuošti namus bandysiu "restauruoti" pernykšti medelį, pakeisdama šakeles naujomis.

user posted image

Labai gražių darbelių prigaminot, reikės nusibeždžioniaut kokį vainiką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 12 gruodžio 2010 - 13:28
QUOTE(index @ 2010 12 12, 13:27)
Aš čia pavėluotai, bet papaskosiu. Šiaip labai paprasta, naudojau daug įvairių kalėdinių žaisliukų, rutulio formos oazę, ant kurios karštais klijais klijavau burbulus. "Kamienas" atsirado panaudojus senos šluotos kotą ir jį apsukus blizgia juostele.

Šitą išnešiau į darbą,

user posted image

grazu wub.gif thumbup.gif reikes pabandyti smile.gif
Atsakyti
Šiandien pasidariau keletą eglutės žaisliukų saldainių iš kamščių. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 12, 14:44)
Šiandien pasidariau keletą eglutės žaisliukų saldainių iš kamščių.  doh.gif  blush2.gif

prasom parodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 12 12, 14:27)

kaip miela bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 12 12, 14:51)
grazu wub.gif  tik man atrodo,kad graziau butu jei nebutu tu islindusiu sakeliu g.gif bet cia tik mano nuomone smile.gif
as pati noriu kazka panasaus pasidaryti,kaip tvirtinote,su siulu ar su kokiais klijais?

Tvirtinau su siūlu...reikia surišti giliau esančias šakeles labai tvirtai,o jau išorines šakeles vos suimti, nes kitaip labai siūlas matytųsi.. nors ir tie siūlai kur matosi jaukumo suteikia vainikui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 12 12, 15:51)
prasom parodyti 4u.gif

Tai,kad jie labai paprasti,tik susuktas kamstis i popieriu. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 12 gruodžio 2010 - 19:40
Paskutinis akcentas belaukiant Kalėdų, galbūt pabodęs, bet niekada nekepiau pati tad pabandžiau ir visai mielai atrodo wink.gif
Imbierinis namelis :
http://public.fotki....-/img-6362.html
Atsakyti
QUOTE(spurgyyyte @ 2010 12 12, 20:42)
Paskutinis akcentas belaukiant Kalėdų, galbūt pabodęs, bet niekada nekepiau pati tad pabandžiau ir visai mielai atrodo wink.gif
Imbierinis namelis :
http://public.fotki....-/img-6362.html

mmm kaip fainai atrodo ! isduok paslapty kaip daroma wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliutas: 12 gruodžio 2010 - 20:13
Internete pilna receptų, bet šįkart naudojau tokį (sausainiai išėjo labai kieti, bet pati kalta, nes per storai iškočiojau tešlą):
Reikės

Tešlai:
500 g miltų
180 g cukraus
180 g medaus
2 kiaušinių
60 g margarino
15 g acto
10 g sodos

Prieskonių:
cinamono
gvazdikėlių
imbiero

Glaistui:
cukraus pudros
vandens

Kaip pagaminti

Kiaušinius išplakite su 90 g cukraus. Margariną, medų ir likusią dalį cukraus sudėkite į puodą ir ištirpinkite. Kai ištirpinta masė atvėsus, ją sumaišykite su kiaušinių mase. Sodą ,,nugesinkite” (sumaišykite su actu) ir supilkite į ruošiamą tešlą. Suberkite prieskonius ir miltus. Viską gerai išmaišykite ir palikite 30 min. pastovėti.
Pasibarstydami miltais kočiokite ant stalo 3 mm storio tešlos lakštą. Pagal pasiruoštą trafaretą išraižykite namelio detales. Skardą pabarstykite miltais ir kepkite 200ºC temperatūros orkaitėje apie 8 minutes.
Pasiruoškite kremo konsistencijos glaistą iš cukraus pudros ir vandens. Naudodami glaistą sulipinkite namelio detales. Sukonstruotą namelį dekoruokite norimais raštais, puoškite džiovintais vaisiais, saldainiais, migdolų drožlėmis, riešutais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spurgyyyte: 12 gruodžio 2010 - 20:25