Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

QUOTE(Atgimusi @ 2010 12 08, 21:09)
Priklausomybe, siuos purskiamus dazus pirkom senukuose, masinu skyriuje  ax.gif Spalvu ten daugybe, bet blizgancios tik sidabrine, auksine. Stai tokie Dazai
Dabar dar nusipirkom zalius metalic spalvos dazus smile.gif Jie nera tokie matiniai, kaip kiti dazai. Pabandysim ir jais purkst makaronines eglutes  rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif
Aš vakar IKI vaikščiojau ir užmačiau tokį. Ir nusipirkau, tikiuosi tiks ir pirmas blynas neprisvils, nes būtų labai gaila darbo savo kusudamos... Tik mano sidabrinis.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2010 12 09, 14:30)
Ačiū  4u.gif
Aš vakar IKI vaikščiojau ir užmačiau tokį. Ir nusipirkau, tikiuosi tiks ir pirmas blynas neprisvils, nes būtų labai gaila darbo savo kusudamos... Tik mano sidabrinis.

user posted image

tiks, as savo kusudama tokiu pačiu nupurškiau sidabriniu. foto aukščiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 09 gruodžio 2010 - 14:39
QUOTE(aggree @ 2010 12 09, 14:39)
tiks, as savo kusudama tokiu pačiu nupurškiau sidabriniu. foto aukščiau.

Super bigsmile.gif . Einu baigt daryt ir imsiuos darbo.
O purškei visą jau bumbulą suklijuotą ar puseles g.gif ? Aš galvoju jei kokią raudoną juostelę įdėsiu į vidurį, dar ją netyčia apipurkšiu.
Labai noriu viską išsiaiškint su išmanančiom, nes niekad to nedariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2010 12 06, 17:07)
stai ir mano darbo kamuoliukas smile.gif  tik dar nebaiktas verysad.gif  nes gyvenu uzsienyje ir naradau to ko reikejo uzmaigimui sad.gif na bet tikiuosi rasiu.esu patenkinta savo darbu,nes pirma kart kazka tokio gaminauir kaip pirma karta manau visai neblogai blush2.gif
user posted image

o as aavo jau toki antra pradejau daryti biggrin.gif tai oi jau pavargau doh.gif biggrin.gif o noreciau ju kokiu 5 pasigaminti smile.gif tik kad jau taip ilgai..ir radau kur gautu raudonu perliuku,tai si kart darbas iki galo bus padarytas smile.gif kai baigsiu ikelsiu foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2010 12 09, 14:42)
Super  bigsmile.gif . Einu baigt daryt ir imsiuos darbo.
O purškei visą jau bumbulą suklijuotą ar puseles  g.gif ? Aš galvoju jei kokią raudoną juostelę įdėsiu į vidurį, dar ją netyčia apipurkšiu.
Labai noriu viską išsiaiškint su išmanančiom, nes niekad to nedariau  blush2.gif

Purškiau po pusę, nes irgi bijojau juostelė apipurkšt. Ir tai tokia nezgrabna buvau, visas rankas apsipurškiau, gerai bent kad daug laikraščių ant žemės prisiklojau blush2.gif
Atsakyti
siap ne taip pabaigiau ir as savo blush2.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2010 12 09, 15:20)
siap ne taip pabaigiau ir as savo  blush2.gif  blush2.gif

bigsmile.gif wow super gražu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 12 09, 15:14)
Purškiau po pusę, nes irgi bijojau juostelė apipurkšt. Ir tai tokia nezgrabna buvau, visas rankas apsipurškiau, gerai bent kad daug laikraščių ant žemės prisiklojau  blush2.gif

Nu dėl rankų dzin, grindų gaila lotuliukas.gif , aš gal tada kokioj vonioj bandysiu g.gif

QUOTE(**sea** @ 2010 12 09, 15:20)
user posted image

Kaip gražuuuuuuuuuu!!!!! Super !!!!! Negi ir man šito daikto reikia dabar lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Bleira @ 2010 12 08, 23:51)
Negi sunku atgal kelis temos puslapius atsiversti  unsure.gif  schmoll.gif 
prašom:- http://www.youtube.c...h?v=bvaRCEwZTm4

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 12 09, 14:30)
bigsmile.gif wow super gražu wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

blush2.gif aciukas
priklausomybe
Kaip gražuuuuuuuuuu!!!!! Super !!!!! Negi ir man šito daikto reikia dabar ?
labai greitai darosi ir tik kilogramas makaronu blush2.gif blush2.gif . manau i virtuve pats tas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **sea**: 09 gruodžio 2010 - 15:50
QUOTE(**sea** @ 2010 12 09, 15:48)
labai greitai darosi ir tik kilogramas makaronu  blush2.gif  blush2.gif . manau i virtuve pats tas  4u.gif  4u.gif

Einu temą atgal skaityt kaip darosi, prireikė ir man doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2010 12 10, 02:20)
user posted image

Nerealiai grazu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif Ir spalvos taip gerai parinktos. Tiesiog saunuole. clap.gif
Atsakyti