Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

tiek daug graziu darbeliu... Ir visko noretusi tureti pas save. Tikbeda tame, kad man atrodo, kad mano butukas pats netinkamiausias jokiom puosybom. Na zinokit neismanau ka galima puosti, isskyrus visuose namuose yra keleta vietu, tai yra zemutine sekcijos lentyna, langas, du stalai ir viena kabanti lentyna... O visa kita arba gausis kazkur pasieni ir nieko nesimatys smile.gif itariu, akd visai man su kuryba nesiseka draugauti... Na dar ziurinesiu Jusu darbukus gal kas saus i galva smile.gif Cia taip egzaminui vadinas ruosiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atgimusi @ 2010 12 05, 23:05)
Pilnai pritariu - kusudama kamuoliukai labai grazus, bet reikalaujantys laiko ir kantrybes  biggrin.gif As kol kas irgi islanksciau tik viena kamuoliuka, bet nepilna. Suklijavau is 6 gelyciu, nes sugalvojau kabint ant uzuolaidu. Dabar darau kita - didesni kamuoliuka  wub.gif O lanksciau is balto popieriaus, tik paskui apipurskiau sidabrine spalva Kusudama kamuoliukas

O ta sidabrine spalva kai purškėt, kur jų pirkti yra ir kaip atrodo? Čia ale grafiti kur piešia g.gif ? Kažin Maximoj būna kokioj g.gif ?
Atsakyti

http://www.auksarank...ama-kamuoliukas
gal kas gali paaiskiti 4 ir 5 paveiksliukus?niekaip nesuprantu kokius kampus reikia uzlenkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 12 08, 13:54)
http://www.auksarank...ama-kamuoliukas
gal kas gali paaiskiti 4 ir 5 paveiksliukus?niekaip nesuprantu kokius kampus reikia uzlenkti blush2.gif

Aš irgi 5 min sėdėjau ir žiūrėjau į kompą kol daėjo, bet iš manęs nekokia aiškintoja doh.gif
Atsakyti
va kaip jis gaminamas
kusudama ball
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2010 12 07, 21:48)
Man sita  wub.gif ,negaliu atsigrozeti.O kaip jus ja surisat ir ant ko? 4u.gif

Mes irgi tokią darydavom iš mėlynių stiebelių blush2.gif ant kokios storesnės šakos kotuko kuokšteliais dedi, dedi, stiebai aukštyn kojomis, ne šakelėm į viršų, tada išeina eglutė. O surišdavom tamsiu storesniu siūlu patį viršų, čia irgi gerai matosi surišimas. Po to galima papuošti miniatiūriniais žaisliukais, apipurkšti sniegeliu etc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Night_: 08 gruodžio 2010 - 14:28
laba diena
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2010 12 08, 15:39)
laba diena
user posted image

Man grazu su samanom,o ant ko tas samanas vyniojat?Gal ant oazes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 08 gruodžio 2010 - 15:08
ne, kam gi oazę be reikalo naudot biggrin.gif . ant laikraščio
Atsakyti
Labas, auksarankės.
Prisižiūrėjau čia tiek daug grožybių. Nusprendžiau ir aš kažką pagaminti. Tikiuosi labai nepeiksit, čia mano pirmas blynas. Dar dariau žaisliukus ant eglutės iš makaronų, tik dar nebaigtas procesas. Kai pabaigsiu, irgi įkelsiu foto. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2010 12 08, 14:18)
va kaip jis gaminamas
kusudama ball

labai labai aciu 4u.gif jau ismokau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba vakara
Žinau, kad youtube.com yra video kaip pasidaryti vainiką iš saldainių gal kai kuri žinote ta puslapį? g.gif
Atsakyti