tiek daug graziu darbeliu... Ir visko noretusi tureti pas save. Tikbeda tame, kad man atrodo, kad mano butukas pats netinkamiausias jokiom puosybom. Na zinokit neismanau ka galima puosti, isskyrus visuose namuose yra keleta vietu, tai yra zemutine sekcijos lentyna, langas, du stalai ir viena kabanti lentyna... O visa kita arba gausis kazkur pasieni ir nieko nesimatys itariu, akd visai man su kuryba nesiseka draugauti... Na dar ziurinesiu Jusu darbukus gal kas saus i galva Cia taip egzaminui vadinas ruosiuosi
QUOTE(Atgimusi @ 2010 12 05, 23:05)
Pilnai pritariu - kusudama kamuoliukai labai grazus, bet reikalaujantys laiko ir kantrybes As kol kas irgi islanksciau tik viena kamuoliuka, bet nepilna. Suklijavau is 6 gelyciu, nes sugalvojau kabint ant uzuolaidu. Dabar darau kita - didesni kamuoliuka O lanksciau is balto popieriaus, tik paskui apipurskiau sidabrine spalva Kusudama kamuoliukas
O ta sidabrine spalva kai purškėt, kur jų pirkti yra ir kaip atrodo? Čia ale grafiti kur piešia ? Kažin Maximoj būna kokioj ?
http://www.auksarank...ama-kamuoliukas
gal kas gali paaiskiti 4 ir 5 paveiksliukus?niekaip nesuprantu kokius kampus reikia uzlenkti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 12 08, 13:54)
http://www.auksarank...ama-kamuoliukas
gal kas gali paaiskiti 4 ir 5 paveiksliukus?niekaip nesuprantu kokius kampus reikia uzlenkti
Aš irgi 5 min sėdėjau ir žiūrėjau į kompą kol daėjo, bet iš manęs nekokia aiškintoja
va kaip jis gaminamas
kusudama ball
kusudama ball
QUOTE(*AMRI* @ 2010 12 07, 21:48)
Man sita ,negaliu atsigrozeti.O kaip jus ja surisat ir ant ko?
Mes irgi tokią darydavom iš mėlynių stiebelių ant kokios storesnės šakos kotuko kuokšteliais dedi, dedi, stiebai aukštyn kojomis, ne šakelėm į viršų, tada išeina eglutė. O surišdavom tamsiu storesniu siūlu patį viršų, čia irgi gerai matosi surišimas. Po to galima papuošti miniatiūriniais žaisliukais, apipurkšti sniegeliu etc.
laba diena
QUOTE(rug @ 2010 12 08, 15:39)
Man grazu su samanom,o ant ko tas samanas vyniojat?Gal ant oazes?
ne, kam gi oazę be reikalo naudot . ant laikraščio
Labas, auksarankės.
Prisižiūrėjau čia tiek daug grožybių. Nusprendžiau ir aš kažką pagaminti. Tikiuosi labai nepeiksit, čia mano pirmas blynas. Dar dariau žaisliukus ant eglutės iš makaronų, tik dar nebaigtas procesas. Kai pabaigsiu, irgi įkelsiu foto.
Prisižiūrėjau čia tiek daug grožybių. Nusprendžiau ir aš kažką pagaminti. Tikiuosi labai nepeiksit, čia mano pirmas blynas. Dar dariau žaisliukus ant eglutės iš makaronų, tik dar nebaigtas procesas. Kai pabaigsiu, irgi įkelsiu foto.
QUOTE(Lina1985 @ 2010 12 08, 14:18)
labai labai aciu jau ismokau
Laba vakara
Žinau, kad youtube.com yra video kaip pasidaryti vainiką iš saldainių gal kai kuri žinote ta puslapį?
Žinau, kad youtube.com yra video kaip pasidaryti vainiką iš saldainių gal kai kuri žinote ta puslapį?