Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

QUOTE(Lediine @ 2010 12 05, 20:06)
Šiemet nusiskynėme eglės šakelių, apipurškėme jas sniegu ir prikabinome kelis džiovintus apelsinus. Atrodė tikrai labai super. smile.gif Apelsinų džiovinti neturėjau kantrybės, todėl paprasčiausiai juos nusipirkau. biggrin.gif Kai tik galėsiu, įdėsiu nuotrauką. smile.gif

Užmačiau nuostabų dalyką:

http://ec.europa.eu/...uta_kaunas3.jpg

Papuošimai padaryti iš pasenusių miltų. Super! Bent man. biggrin.gif

Nu tikrai super! O idomu kaip tai padaryti ??
Atsakyti
Labukas! 4u.gif
Niu, mamytes, Jus saunuoles!! Tiek visokiu grozybiu!! bigsmile.gif Prisiziurejau, tad irgi nusprendziau pabandyt pasigamint makaronines eglutes
Eglutes
Atsakyti
Nu super grožių prikėlėt, mamytės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atgimusi @ 2010 12 05, 22:58)
Labukas!  4u.gif
Niu, mamytes, Jus saunuoles!! Tiek visokiu grozybiu!!  bigsmile.gif Prisiziurejau, tad irgi nusprendziau pabandyt pasigamint makaronines eglutes
Eglutes

O ką naudojate makaroninių eglučių pagrindui ir kaip makaronus pritvirtinate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 12 05, 23:11)
O ką naudojate makaroninių eglučių pagrindui ir kaip makaronus pritvirtinate?  ax.gif

Naudoju storesni popieriu. Buvau is senuku nusipirkus tokius kartono lapus didelius. Bet sunkoka is tokio lapo susukt kugi. Tad paskui kolege rado senu sieniniu kalendoriu (dideliu), tai as emiau po pora lapu ir sukau smile.gif Daug lengviau buvo smile.gif
O makaronus klijavau su karstais klijais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2010 12 04, 23:15)
O tai iš sausos oazės neišbyra tie grožiai? Tvirtai laikosi? kažkaip kai vertikalai sukišta tai viskas aišku, o kai rutuliu vat ir susabejojau  ax.gif
Tai gal ir pupelių ankštys galėtų panašiai atrodyt jei jas nupurkšt?  ax.gif

reikia į lipalą mirkyt galiuką ir tada besti. neišbyra. bet kokios ankštys atrodo gerai. net lubinų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA#1 @ 2010 12 05, 00:12)
Šiandien kupina ryžto prisikarpiau 3,5x3,5 cm raudono popieriaus ir ėmiausi lankstyti kusudama kamuoliuką  doh.gif vienam prireikė 4 valandų !!!  Jis labai gražus, bet toks mažas ir tik vienas, o tiek laiko reikalauja... Vyras mane išjuokė lotuliukas.gif
Norint jų daugiau pasidaryt, reik pradėt pavasarį  smile.gif

Pilnai pritariu - kusudama kamuoliukai labai grazus, bet reikalaujantys laiko ir kantrybes biggrin.gif As kol kas irgi islanksciau tik viena kamuoliuka, bet nepilna. Suklijavau is 6 gelyciu, nes sugalvojau kabint ant uzuolaidu. Dabar darau kita - didesni kamuoliuka wub.gif O lanksciau is balto popieriaus, tik paskui apipurskiau sidabrine spalva Kusudama kamuoliukas
Atsakyti
Labai daug gražių papuošimų pridėjot thumbup.gif

QUOTE(Remigute @ 2010 12 05, 21:37)
Nu tikrai super! O idomu kaip tai padaryti ??

čia man panašu į druskos tešlą.

Sakykit, ar ne per anksti daryt puokštes, papuošimus su gyvom eglės šakom? Matau, kai kurios jau daro, juk nubyrės spygliai... g.gif
Atsakyti
Makaronines eglutes tiesiog fantastiskos!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2010 11 26, 20:38)
user posted image
Na štai,kažkas gavosi  yess.gif

As irgi panasia darau,dar nebaigiau,vis klijuoju.Bus kaip Kaledine egle bigsmile.gif ,apklijavau baltais,vieno cento monetom,kad metai turtyngi butu,dar skaldytais zirniais,kad sotus,dar turiu apelsinu zieveliu,ir dar mastau ko prideti g.gif .
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2010 12 06, 00:43)
reikia į lipalą mirkyt galiuką ir tada besti. neišbyra. bet kokios ankštys atrodo gerai. net lubinų smile.gif

bigsmile.gif mat kaip...

QUOTE(Atgimusi @ 2010 12 06, 01:05)
Pilnai pritariu - kusudama kamuoliukai labai grazus, bet reikalaujantys laiko ir kantrybes  biggrin.gif As kol kas irgi islanksciau tik viena kamuoliuka, bet nepilna. Suklijavau is 6 gelyciu, nes sugalvojau kabint ant uzuolaidu. Dabar darau kita - didesni kamuoliuka  wub.gif O lanksciau is balto popieriaus, tik paskui apipurskiau sidabrine spalva Kusudama kamuoliukas

Nu labai labai gražu, kai iš šalies pažiūriu biggrin.gif man tai nebūt kantrybės

QUOTE(Cosette @ 2010 12 06, 06:41)

Sakykit, ar ne per anksti daryt puokštes, papuošimus su gyvom eglės šakom? Matau, kai kurios jau daro, juk nubyrės spygliai...  g.gif

jei visad gaus drėgmės, tai ne per anksti... Aš esu puošus anksti ir nenubyrėjo, ilgai laikės smile.gif Nebent jei labai sausa patalpa ir drėgmės trūksta...
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2010 12 05, 16:19)
siemet tokia eglute papuosiau  ax.gif
user posted image

žiūriu, eglutė lauke. gal turit patirties, kiek ta folija atsilaiko graži?
Atsakyti