Įkraunama...
Įkraunama...

Tenerifė

QUOTE(Temza @ 2011 01 26, 19:35)
Nuostabios nuotraukos  thumbup.gif wub.gif  4u.gif

Aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Puikus ir issamus fotoreportazas ax.gif drinks_cheers.gif ir koks vis delto grazus tas pasaulis, tk daznai nenorime to matyti per savo rupescius
Atsakyti
QUOTE(®Olandas @ 2011 01 28, 10:54)
Puikus ir issamus fotoreportazas  ax.gif drinks_cheers.gif  ir koks vis delto grazus tas pasaulis, tk daznai nenorime to matyti per savo rupescius

Aciu bigsmile.gif
Atsakyti
Pagaliau radau aktyvią temutę su nuotraukomis iš Tenerifės thumbup.gif Ačiū už pasidalintus įspūdžius thumbup.gif Šią salą mes numatę aplankyti su vaikais , tad visa info labai vertinga thumbup.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif

Aplankyti tikrai verta. smile.gif
Atsakyti
Isimylejau Tenerife, buvome ten visa sausio men wub.gif
noriu sugryzti ir dar bigsmile.gif

o kur jus gyvenot? kiek laiko praleidot?
Atsakyti
QUOTE(mina25 @ 2011 02 17, 18:29)
Isimylejau Tenerife, buvome ten visa sausio men  wub.gif
noriu sugryzti ir dar  bigsmile.gif

o kur jus gyvenot? kiek laiko praleidot?

Mes buvom 10 dienų, gyvenom El Medane, nuomavomės butą. Ir aš norėčiau dar ten nuvažiuoti. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2011 01 26, 04:21)
Lietuvaite, labai norėčiau pamatyt nuotraukas.  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Tai kad man slėptis su savom, palyginus prieš jusiškes. blush2.gif Tai kad visos beveik su "feisais", kažkaip nesinori "reklamuotis" biggrin.gif
Atsakyti
Ulalaaaa kokios nuotraukos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tenerifėj buvom prieš dešimt metų, bet jūsų nuostabios fotografijos privertė prisiminti dar gražiau, nei matėm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2011 06 12, 11:48)
Tai kad man slėptis su savom, palyginus prieš jusiškes.  blush2.gif  Tai kad visos beveik su "feisais", kažkaip nesinori "reklamuotis" biggrin.gif

4u.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 06 12, 22:46)
Ulalaaaa kokios nuotraukos  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Tenerifėj buvom prieš dešimt metų, bet jūsų nuostabios fotografijos privertė prisiminti dar gražiau, nei matėm  wub.gif

Labai ačiū smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
SM yra gėris thumbup.gif
Atsakyti
Ledum nuostabios Tenerifes gamtos nuotraukos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 10 birželio 2012 - 16:19