Įkraunama...
Įkraunama...

Tenerifė

QUOTE(alinute82 @ 2010 12 15, 21:11)
Tikrai labai labai grazios foto wub.gif

smile.gif Labai ačiū, Alinute.
Atsakyti
Sveiki

Labai gražios nuotraukos -žavi tokia gamta, bet turiu daug klausimų.

1. Kaip sprendžiu, nuomavotės mašiną, kokios kainos?

2. Ar važiuojama ta pačia puse kaip Lietuvoj?

3. Ar lengva vairuot? Turėjot žemėlapius iš anksto ar kaip?

4. Kokiu metu buvote? Kaip temperatūros? Mes planuoojame birželio antroje pusėje, ar nebus per karšta?

5. Minėjote, kad Teidėn su vaikais nelabai... Mano keturmetė pati kopė į Akropolį Atėnuose prie +40, Teidė sunkiau pakeliama?

Labai ačiū už atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(kristukas78 @ 2011 01 08, 22:17)
Sveiki

Labai gražios nuotraukos -žavi tokia gamta, bet turiu daug klausimų.

1. Kaip sprendžiu, nuomavotės mašiną, kokios kainos?

2. Ar važiuojama ta pačia puse kaip Lietuvoj?

3. Ar lengva vairuot? Turėjot žemėlapius iš anksto ar kaip?

4. Kokiu metu buvote? Kaip temperatūros? Mes planuoojame birželio antroje pusėje, ar nebus per karšta?

5. Minėjote, kad Teidėn su vaikais nelabai... Mano keturmetė pati kopė į Akropolį Atėnuose prie +40, Teidė sunkiau pakeliama?

Labai ačiū už atsakymus.

Kirstuk, bandysiu atsakyt. smile.gif

1. Nuomavomės Reno cabrio. 10 dienų kainavo 249E. Tik stogą buvom nuleidę vos kelis kartus. Kalnuose šalta. ax.gif
2.Taip.
3. Vairuot lengva. Aš nevairavau, bet tikrai nebijočiau. Vietom keliukai nors ir labai siauri, bet mašina su pilnu draudimu.( Autorisen ). Ir galima važiuot labai lėtai.
4.Buvom lapkričio gale. Man buvo vėsoka. Vanduo apie 20. O oras vieną dieną 28, o kitas apie 24. Be to kalnuose visada buvo arba šalta arba labai vėjuota. Kartais ir taip ir taip. Aš dar kartą norėčiau vasarą nuvažiuoti. Dievinu šiltą jūrą. wub.gif O šiaip ten vadinamos amžino pavasario salos ir sako niekad nebūna nepakeliamai karšta.
5.Mane jau Dilma sukritikavo Kanarų temoj šituo klausimu, bet aš vis tiek likau prie savo nuomonės. Važiuoti galima, tik reikia saugotis aukščio perkritimų. Kad to išvengti reikia stoti vidury kalno ir priprasti prie aukščio pasikeitimų. Visgi funikulierius kelia į 4,500 km aukštį.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2011 01 09, 07:53)
5.Mane jau Dilma sukritikavo Kanarų temoj šituo klausimu, bet aš vis tiek likau prie savo nuomonės. Važiuoti galima, tik reikia saugotis aukščio perkritimų. Kad to išvengti reikia stoti vidury kalno ir priprasti prie aukščio pasikeitimų. Visgi funikulierius kelia į 4,500 km aukštį.
4u.gif

AČIŪ UŽ ATSAKYMUS 4u.gif

DAr pasvarstom:
1. Teidei užtenka pusdienio?

2. Mes gyvensime kažkur Adeje. Per kur važiuojama Teidėn? Vakar bandžiau ieškot, nelabai aišku blush2.gif

3. Ar galima mašiną nuomotis ne iš oro uosto?
Atsakyti
Ledum, jus tikra fotografe- profesionale thumbup.gif net as tenai uzsimaniau, jus savarankiskai skridot, ar agentura?
tik bijau, kad Jusu nuotraukos grazesnes, nei realybe biggrin.gif
Atsakyti
Kokios grazios nuotraukos. Nerealu tiesiog. As pernai buvau Tenerifej. Tai issinuomave masina visa apvaziavom. O El Medano, tam banglentininku rojui nebuvo visai bangu, kai atvykom. O norejom pasiplaukiot ant lentos. Uz tai veliau uztikom visai kitam gale toki maza, tik vietiniams zinoma pleziuki, nuseta banglentininku. Bangos ten buvo tokios, kad ohoho. Ne musu nosiai. Tai paziurejom, pasizavejom.

Labai aciu uz grazias nuotraukas ir ispudzius. thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražios Ledum nuotraukytės (pagyros jos vyrui kaip supratau). Mes katik gryžom iš Tenerifės (anrta kelionė), tai dauguma foto (tik ne tokių profesonalių) galiu atrast ir savo albume. 4u.gif
Kristuk, mes į tedę kėlėmės ir po kalnus serpantinais važiavom su 2 metų neturinčiu vaiku, ir viskas buvo thumbup.gif bet žinoma, galbūt tai ir nuo vaiko organizmo ir nuo tėvų nusiteikimo priklauso.
Atsakyti
Labai gražūs vaizdai thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gyvenu Tenerifeje (Puerto Santiago), tai jei reiktu nebrangiai ishsinuomoti mashina, arba siaip kokios info, mielai padeciau..tiesa, geriau rasykit privacias zinutes, nes temos neseku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2011 01 09, 07:53)
Kirstuk, bandysiu atsakyt. smile.gif

4u.gif

O as tave palaikau situ klausimu, riekia labai atsargiai su vaikais.O sakau tai del to kad pati vemiau toliau negu maciau, negalvojau kad man taip bus. Nemaciаu nieko, atgal vaziavom per aplink, ilgesniu keliu, palei vandienyna, ne kalnais. Taigi tikrai pasiruoskite viskam.
Atsakyti
Labai ačiū, merginos. smile.gif

Taip, nuotraukos darytosMB. ax.gif

Lietuvaite, labai norėčiau pamatyt nuotraukas. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Važiavom patys. Ryanairas labai nebrangiai nuskraidina. 4u.gif

Laurute, o kurioj vietoj tas mažas pliažiukas ?
Atsakyti
Nuostabios nuotraukos thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti