QUOTE(kristukas78 @ 2011 01 08, 22:17)
Sveiki
Labai gražios nuotraukos -žavi tokia gamta, bet turiu daug klausimų.
1. Kaip sprendžiu, nuomavotės mašiną, kokios kainos?
2. Ar važiuojama ta pačia puse kaip Lietuvoj?
3. Ar lengva vairuot? Turėjot žemėlapius iš anksto ar kaip?
4. Kokiu metu buvote? Kaip temperatūros? Mes planuoojame birželio antroje pusėje, ar nebus per karšta?
5. Minėjote, kad Teidėn su vaikais nelabai... Mano keturmetė pati kopė į Akropolį Atėnuose prie +40, Teidė sunkiau pakeliama?
Labai ačiū už atsakymus.
Kirstuk, bandysiu atsakyt.
1. Nuomavomės Reno cabrio. 10 dienų kainavo 249E. Tik stogą buvom nuleidę vos kelis kartus. Kalnuose šalta.
2.Taip.
3. Vairuot lengva. Aš nevairavau, bet tikrai nebijočiau. Vietom keliukai nors ir labai siauri, bet mašina su pilnu draudimu.( Autorisen ). Ir galima važiuot labai lėtai.
4.Buvom lapkričio gale. Man buvo vėsoka. Vanduo apie 20. O oras vieną dieną 28, o kitas apie 24. Be to kalnuose visada buvo arba šalta arba labai vėjuota. Kartais ir taip ir taip. Aš dar kartą norėčiau vasarą nuvažiuoti. Dievinu šiltą jūrą.
O šiaip ten vadinamos amžino pavasario salos ir sako niekad nebūna nepakeliamai karšta.
5.Mane jau Dilma sukritikavo Kanarų temoj šituo klausimu, bet aš vis tiek likau prie savo nuomonės. Važiuoti galima, tik reikia saugotis aukščio perkritimų. Kad to išvengti reikia stoti vidury kalno ir priprasti prie aukščio pasikeitimų. Visgi funikulierius kelia į 4,500 km aukštį.