QUOTE(gretute703 @ 2011 01 12, 14:10)
as su naujienos, isivaizduojat atleido is darbo tas darbuotoja, nemanau, kad del mano skundo, galvoju siaip buvo prisidirbusi papyldomai. dar turiu klausyma, bute prirasyta as, vaikas ir tevas mano, issiskirusi, elementai 400 lt ,prase mano pajamu is darbo, tevas DB uzsiregistraves, negauna jokiu pasalpu, bet dar uzprase ir mamos pajamas, prie ko cia ji niekaip negaliu suprast, atseit tevo zmona ir juos pajamu ir reikia, tai gaunasi mano 750 lt +400 elementai+ mamos 850 ,tai nieko cia man nesigauna jai ant 3 zmoniu dalyna
na ji skaitosi kaip ir seima su tavo tevu, bet jei ji neregistruota (ir gauna kompensacija arba negauna) kitur - jie tada kazkaip ne visa suma ima ar ant 4 dalina, tiksliai nepasakysiu, bet jei cia del kompensacijos- tai vistiek manau priklausys.
o del atleidimo tai gerai- kuo maziau tokiu darbuotoju tuo geriau
pas mus viena darbuotoja yra 2 kabinete dirba, ka ten dirba, maivosi pries vyrus ir tiek, nieko neismano, dokumentu nepildo, tik lapus padavineja ir izeidineja, labiausiai tai supykau kai norejo mane uz nieka is kabineto isvaryti, tipo as neteisi, kad atejau per anksti ir neatsinesiau lapeliu uz mokescius- o as jai sakau as soc pasalpos atejau prasitest ne kompensaciju - tai kaip pabludo ant manes, saukt pradejo- tipo as jai istatymus aiskinu ir akis draskau, tai kolege mane prieme ir aptarnavo, as su mazyle rankose pildau prasyma, na o ji kaip vaikas paeme ir zaidzia su tusinuku- tai ta soc darbuotoja pradejo aiskinti, ko as jos namie nepalikau, kitu zodziu net pasakyt nedristu kuriuos isgirdau - visai nervas paeme , sakau as cia jau socialiniam 6 valandas laukiu- ir pilnai vaika suprantu,nes atsibodo- dar jos paklausiau sakau gal jus vaiku neturit, sako neturiu ir nereikia, nu visai galvoju
gailiuos kad skundo neparasiau, bet dabar mane pasieme jos kolege aptarnauti, tai su ja nebesusiduriu..