QUOTE(vikosiuks @ 2011 01 06, 12:45)
http://www.vsf.lt/ cia visada rasi viska ka reikia zinoti, norint gauti stipendija
aciu, zinau as si puslapi, vat vakar jame lankiausi, dar is dabar uzejau dar karta pasiskaiciau.
kursioke galbut si sakini neteisingai suprato: Studentui gali būti skiriama viena socialinė stipendija per studijų semestrą. na, bet nesigilinsiu ka gerai, o ka negerai ji ten suprato.
Tik vat dabar mastau, kad viskas pas mane po kolkas gerai ir man priklauso ta soc stipendija. Kaip Jus ir rasete jei man pasalpa iki vasario 1 dienos paskirta, o universitete mano del soc stipendijos pradeda prasymus priimineti jau sausio 20d, tai as isimsiu is savo seniunijos pazyma, kad man paskirta soc pasalpa, ten bus parasyta data nuo kada iki kada. ir sausio 20-22 dienomis pristatysiu savo prasyma i universiteta.
Ir vat cia man kirba klausimas: kai universitete rasysiu prasyma del soc stipendijos tai as tuo metu tikrai turesiu teise gauti soc stipendija, nes tuo metu dar ir soc pasalpa gausiu ir tai patvirtinanti dokumenta pateiksiu. Bet jau tuo metu, kai perziurines visus prasymus del soc stipendijos, t.y. vasario menesi, pagal mano pateikta pazyma man jau kaip ir nebus paskirta pasalpa (as zinoma kreipsiuosi po vasario 1 d, pratesiu pasalpa, bet kol jie perziures ta prasyma, praeis daug laiko), bet ar tie kas perziurines prasyma del soc stipendijos neprisikabins prie siu terminu...?
Nu taip sumaliau, bet gal supratote..?kiek vat dabar pasiskaitinejau istatymus, niekur nieko panasaus neradau...
P.S. kai 1 semetra kreipiausi del soc stipendijos, tai tokios problemos nebuvo, nes soc pasalpa man buvo pusei metu i prieki paskirta. atsimenu tada tik jaudinausi, kad tik spetu mano prasyma perziureti laiku ir pazyma isduoti i universiteta reikiama. o si semestra jau siek tiek kitokia situacija...