Sveikos. iskilo vel problema tik si kart jau man.
iki siu metu vasario 1dienos man yra paskirta soc.pasalpa. Vasario 4 dienai esu uzsirasiusi i savo seniunijos punkta tai pasalpai pratesti. Siandien suzinojau, kad mano mokymosi istaigoje prasymus del soc,stipendijos galima paduoti jau nuo sausio 20 iki vasario 10 dienos. tai jei as vasario 4 diena tik nueisiu pratesti prasymo del pasalpos, kol ji Kauno gatveje perziures, tada kol as issimsiu pazyma, as niekaip nespesiu iki vasario 10 pristatyti reikiamu dokumentu i savo aukstaja mokykla. Ka patartumete daryti...?
As kaip tycia vakar turejau numeriuka issikovojusi, tai nuejau i savo rajono skyriu, maniau, kad prasitesiu prasyma is anksciau,nes eiles iki.... tai neleido.
Tai dabar mastau, gal net ta pacia vasario 1 diena vaziuoti, laukti gyvoje eileje kol priims? bet kas is to, tikriausiai vistiek neperziures taip greitai mano prasymo?
Susinervinau juodaiO sakykite tiesa, kad jei siais mokslo metais 1am semestrui man buvo paskirta soc stipendija, tai jau 2 semestra negaliu pretenduoti...? tik kitais moklso metais? tai gal veltui nervinuosi del to popierizmo?