QUOTE(mijaxxx @ 2010 12 01, 13:13)
Sveiki, norejau paklausti, jeigu bute deklaruota esu as ir mano vaikas, ir noreciau tvarkytis kompensacijas galeciau tai daryti, jeigu saskaitos uz buta, syldimas vanduo yra israsomos ne mano, o buto savininko kuris cia nera deklaruotas vardu,ar cia labai svarbu, kad butent tu gautum saskaitas.
taip pat turiu labai svarbu klausima, gal yra tokiu, kurie susitvarke kompensacijas, bet moka ne per knygute, bet uz autonomini syldima ir karsta vandeni gauna saskaitas is ,,Baltermos" ir moka internetu, ar imanoma tokiu atveju gauti kompensacijas. Busiu dekinga uz atsakyma, nes neturiu daugiau ko paklausti, o man tai labai svarbu.
neturi reiksmes kaip moki ar su knygute ar internetu- saskaitos vitiek pareina i namus. jas ir reikia pristatyt kaip irodyma kad nesi skolingas. jei saskaitas gauni elektroniniu budu- tai tenka atsispausdinti paciam... o jei saskaitas meta jums i pasto dezute- o rakta turi tik savininkas, kuris nera deklaruoats bute- tai reiketu jo paprasyti, kad duotu nusinesti iki socialinio 9bet jei omenyje turejot, kad saskaitas gaunate jus- tik jose nurodytas savininko vardas pavarde- tai socialinis ziuri tik i adresa, o ne i pavarde, kam tos saskaitos pareina- svarbiausia, kad esate deklaruotos jus ir dukryte
Papildyta:dabar noriu pasitikslinti kaip ten yra su isidarbinimu:
jei stovi birzoje ir isidarbini 0,5 etato- soc parama ir kompensacijos priklauso ir birza pakeicia statusa ir lankytis joje nereikia kol nesibaigia darbas?
o jei isidarbini 0.75 etato- irgi stovi birzoje su kitokiu statusu? ar jau kaip ir ismeta? ar tiesiog sustabdo, kol baigiasi darbas?