QUOTE(mama-zmona 2in1 @ 2010 12 14, 16:17)
o kaip ten tas maisto bankas?ne visiems duoda ar dar tiesiog nedalino?
Man atrodo situos produktus dalina tiems kuri visai neturi ko valgyt.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 12 14, 16:21)
Man atrodo situos produktus dalina tiems kuri visai neturi ko valgyt.
As kaip tik nesenai buvau susisiekusi su maisto banku tai atrase, man kad atsiusciau triju menesiu pajamas ir deklaracija gyvenamosios vietos Bet prie viso sito buvo pridurta, kad jie su pavieniais asmeninim nelabai dirba.
QUOTE(Laurita84 @ 2010 12 14, 20:40)
As kaip tik nesenai buvau susisiekusi su maisto banku tai atrase, man kad atsiusciau triju menesiu pajamas ir deklaracija gyvenamosios vietos Bet prie viso sito buvo pridurta, kad jie su pavieniais asmeninim nelabai dirba.
cia turbut daugiau globos namams,arba seneliu prieglaudai siuncia,man taip atrodo i tokias istaigas.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 12 14, 16:13)
pas mus irgi paskutinius 2 kartus nebuvo,be to paskutini men tai isvis tik ryziai,miltai ir kruopos.
oho tai bent ryziu gavote, o pas mus tik 3 grudu kruopos ir miltai neskaitant kondencuoto pieno ir vaikisku dripsniu. laaabai skurdus davinys buvo
mintys kyla, kad gal ruosiasi tuos davinius panaikint, nes per metus sumazejo dvigubai...
kitais metais, po pusmecio ir nebeliks
QUOTE(vikosiuks @ 2010 12 15, 12:10)
oho tai bent ryziu gavote, o pas mus tik 3 grudu kruopos ir miltai neskaitant kondencuoto pieno ir vaikisku dripsniu. laaabai skurdus davinys buvo
mintys kyla, kad gal ruosiasi tuos davinius panaikint, nes per metus sumazejo dvigubai...
kazkur buvau radusi,kad kitais metais cukraus is vis nebus,nei karto i metus,o nesaldinta kondensuota piena pakeis sutirstintu.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 12 15, 12:21)
kazkur buvau radusi,kad kitais metais cukraus is vis nebus,nei karto i metus,o nesaldinta kondensuota piena pakeis sutirstintu.
Prastėja daviniai su kiekvienu kartu, tikrai... Cukraus Vilniuje jau seniausiai nebeduoda, kituose kai kuriuose miestuose dar būdavo, girdėjau. Nei manų kruopų, o pyrago mišinio tik vieną kartą esam gavę, bet jie nebūtini, manau. Juk ne kiekvienas ir orkaitę turi. Bet va cukraus, manų tai reikėtų... Ir kondensuotas seniau saldintas būdavo, ech... Na, bet vis tiek džiaugiamės, kad gaunam, vis tiek, miltai, ryžiai susivalgo, šiokia tokia parama bet kokiu atveju
QUOTE(Elentari @ 2010 12 15, 16:04)
Prastėja daviniai su kiekvienu kartu, tikrai... Cukraus Vilniuje jau seniausiai nebeduoda, kituose kai kuriuose miestuose dar būdavo, girdėjau. Nei manų kruopų, o pyrago mišinio tik vieną kartą esam gavę, bet jie nebūtini, manau. Juk ne kiekvienas ir orkaitę turi. Bet va cukraus, manų tai reikėtų... Ir kondensuotas seniau saldintas būdavo, ech... Na, bet vis tiek džiaugiamės, kad gaunam, vis tiek, miltai, ryžiai susivalgo, šiokia tokia parama bet kokiu atveju
siais metais tai viena karta buvom gave cukraus.O kitais jau nebebus.
http://www.lvdk.eu/i...o...s&Itemid=75
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 12 15, 17:05)
siais metais tai viena karta buvom gave cukraus.O kitais jau nebebus.
Čia gal kovo mėnesį? Nes mes nespėjom per pirmas dvi dienas pasiimti ir pasakė, kad išdalino kitiems (nepasakė tada, kad kas nespėjo, gali per mėnesį Maisto banke pasiimt tik vėliau sužinojau). O kitus kartus tai nebuvo cukraus pas mus...
QUOTE(Elentari @ 2010 12 15, 18:13)
Čia gal kovo mėnesį? Nes mes nespėjom per pirmas dvi dienas pasiimti ir pasakė, kad išdalino kitiems (nepasakė tada, kad kas nespėjo, gali per mėnesį Maisto banke pasiimt tik vėliau sužinojau). O kitus kartus tai nebuvo cukraus pas mus...
gerai neprisimenu koki men,jo,paskui jau ir nebuvo.
QUOTE(gizmas @ 2010 12 15, 20:11)
sveikos norejau paklaust siaip esu dirbanti,vyras siuo metu nedirba ,gaunam soc pasalpa,noriu pasiimt paskola iki 2 tuks ,ar matys mano pajamas banke,nenuims pasalpos
nenuims,nes nevirsisit turimo turto normativo,be to,be jusu sutikimo,nieks jusu saskaitu netikrins