Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(rittusia @ 2010 12 10, 16:31)
Dar skaiciau sitoje temoje,tik jau is ankciau,vienos mamytes komentarus,kad reikia su savimi paimti misinuka primaitinimui.Jinai rase kad gali lialiui neuztekti mamytes pienuko ir jis bus neramus ir verks verysad.gif, tada reikia damaitinti g.gif.Bet kiek gi tam lialiui pirmom dienom reikia pieniuko,man atrodo kad pilnai turetu uztekti mamuko pieniuko bigsmile.gif.Parasykite kaip ten is tikro ax.gif .

nereik jokio to mišinuko, užtenka leliukui ir pirmųjų priešpienio lašų.. 4u.gif

QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 12 10, 18:44)
Aš neimčiau. Pienuko daugėja, kai kūdikis žinda krūti. Bet tai jau kita tema.

drinks_cheers.gif

QUOTE(rittusia @ 2010 12 10, 21:04)
Tai ir as taip manau,ir be to kai pradesi duoti misinuka ir motinos piena,su pilvuku lialiui gali prasideti problemos rolleyes.gif .

netiesa.. schmoll.gif aš mišinuko nedaviau, maitinau tik savo pienu, bet bėdų su pilvuku vistiek turėjom.. doh.gif

QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 12 10, 22:16)
Na aš rašiau, kad po gimdymo man reikėjo švarių naktinukų. Taip, kad turėjau dvejus. Su vienais gimdžiau, kitais persirengiau po dušo.

drinks_cheers.gif aš irgi gimdymui apsivilkau prastesnius, paskui juos negaila buvo tiesiog išmesti, nereikėjo tįstis namo..O palatoj persirengiau kitais, su kuriais jau buvau visas dienas..

QUOTE(rittusia @ 2010 12 11, 11:39)
As tai pasiruosiau net 3 marskinius.Su vienais gimdysiu,o kitus jau desiu kai busiu palatoje,Imu del to tiek,nes kai seniau gimdziau pas mane pienas upemis tekejo,nespedavau persirengti,kaip ir vel slape budavau unsure.gif .O dar ir slepeciu imu 2 poras,vienas gumines,tai cia kai busiu gimdykloje,cia del to kad jei vandenys nuteka,paprastos slepetes permirks arba susikruvins,o tada teks palatoje aveti slapes slepetes blink.gif.

Tai geriau pasiimkit įklotų į liemenėlę ir nereik kelių naktinių.. 4u.gif
Ir palatoj būkit su tom pačiom šlepetėm, su kurio ir gimdysit..Aš buvau su tom pačiom, guminėm, per gimdymą jos neišsipurvino, o jei ir taip būtų, būčiau nusiplovus..Taupykit vietą tašėj.. mirksiukas.gif

O dėl registracijos poliklinikoj, jau kaip kažkuri sakė, kad pranešti gydytojui reikia iškart grįžus namo, o registruoti tik tada, kai turit gimimo liudijimą ir nuvažiuojat į polikliniką..Aš pagimdžiau naktį iš antradienio į trečiadienį, ketvirtadienį paskambinau pediatrei, pranešiau naujieną, penktadienį grįžom namo, o pirmadienį jau gydytoja atvažiavo į namus..O į polikliniką nuvažiavom po mėnesio, tada nusivežėm ir gimimo liudijimą, užregistravom oficialiai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cansado: 11 gruodžio 2010 - 16:09
QUOTE(Cansado @ 2010 12 11, 16:06)
Ir palatoj būkit su tom pačiom šlepetėm, su kurio ir gimdysit..Aš buvau su tom pačiom, guminėm,

Aš taip pat turėjau vienas gumines šlepetes. Tas pačias naudojau ir gimdykloje ir palatoje. Beje ir mano šlepetės liko švarios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2010 12 11, 17:06)
nereik jokio to mišinuko, užtenka leliukui ir pirmųjų priešpienio lašų..  4u.gif
drinks_cheers.gif
netiesa..  schmoll.gif  aš mišinuko nedaviau, maitinau tik savo pienu, bet bėdų su pilvuku vistiek turėjom..  doh.gif
drinks_cheers.gif  aš irgi gimdymui apsivilkau prastesnius, paskui juos negaila buvo tiesiog išmesti, nereikėjo tįstis namo..O palatoj persirengiau kitais, su kuriais jau buvau visas dienas..
Tai geriau pasiimkit įklotų į liemenėlę ir nereik kelių naktinių..  4u.gif
Ir palatoj būkit su tom pačiom šlepetėm, su kurio ir gimdysit..Aš buvau su tom pačiom, guminėm, per gimdymą jos neišsipurvino, o jei ir taip būtų, būčiau nusiplovus..Taupykit vietą tašėj..  mirksiukas.gif

O dėl registracijos poliklinikoj, jau kaip kažkuri sakė, kad pranešti gydytojui reikia iškart grįžus namo, o registruoti tik tada, kai turit gimimo liudijimą ir nuvažiuojat į polikliniką..Aš pagimdžiau naktį iš antradienio į trečiadienį, ketvirtadienį paskambinau pediatrei, pranešiau naujieną, penktadienį grįžom namo, o pirmadienį jau gydytoja atvažiavo į namus..O į polikliniką nuvažiavom po mėnesio, tada nusivežėm ir gimimo liudijimą, užregistravom oficialiai..

Manau lialiui pilvuka galejo skaudeti del to kad mamyte kazka uzvalge,netinkamo,nuo ko ir galejo pusti pilvuka ax.gif .Del slepeciu tai jo,gal ir issiimsiu vienas,pasiliksiu gumines drinks_cheers.gif .O del naktiniu tai nezinau nezinau,turiu as tu iklotu isidejusi,bet man kazkada frotinis ranksluostis nepadejo verysad.gif ,o iklotai pazuirejau tokie jau plonyciai ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rittusia: 11 gruodžio 2010 - 18:04
Mamytes, o ko reikia teveliui dalyvaujanciam gimdyme? Butent ko AK reikia, nes vienur vienaip raso, kitur kitaip..
Atsakyti
QUOTE(lialia99 @ 2010 12 12, 17:21)
Mamytes, o ko reikia teveliui dalyvaujanciam gimdyme? Butent ko AK reikia, nes vienur vienaip raso, kitur kitaip..

Kiek as zinau,reikia svariu slepeciu ir kad butu tevelis apsirenges svariais rubais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2010 12 12, 16:50)
Kiek as zinau,reikia svariu slepeciu ir kad butu tevelis apsirenges svariais rubais rolleyes.gif

Taip. O jei tėtis neturi šlepečių, duoda mėlynus maišiukus užsimauti ant batų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 12 12, 19:55)
Taip. O jei tėtis neturi šlepečių, duoda mėlynus maišiukus užsimauti ant batų  ax.gif

Nu jau manau tikrai teveliai visi buna tinkamai, svariai apsirenge;)) tai saunu, ir tapkutes jau paruostos, o ir maiseliu tu melynu pas mus aaaaaabai daug, parsinese is kazkur 4u.gif 4u.gif Grizo ir sako: As jau pasiruoses dalyvauti gimdyme doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
O kaip AK su maistu? Pries 5 metus atnesdavo i palata, o dabar? Reikia eiti i valgykla? Ar atnesa i palata?
Atsakyti
QUOTE(Mamusik @ 2010 12 12, 19:20)
O kaip AK su maistu? Pries 5 metus atnesdavo i palata, o dabar? Reikia eiti i valgykla? Ar atnesa i palata?

atneša į palatą..neįsivaizduoju, kaip gimdymo namuose galėtų būtų valgykla.. g.gif juk neišeis mamos visos valgyt, visus leliukus palikusios vienus palatose.. schmoll.gif
Atsakyti
O kai jau duoda siuntima i gimdymo namus, bet dar leidzia pernesiot jei viskas gerai, tai jie ten jau gimdymo namuose paguldo i ligonine ir stebi, ar reikia vazinet, ar kaip ten?
Atsakyti
QUOTE(lialia99 @ 2010 12 13, 10:45)
O kai jau duoda siuntima i gimdymo namus, bet dar leidzia pernesiot jei viskas gerai, tai jie ten jau gimdymo namuose paguldo i ligonine ir stebi, ar reikia vazinet, ar kaip ten?

Tai gal gimdymo namuose pasako, ką toliau daryti. Važiuoji su siuntimu ir ten gydytojai spręndžia guldyti, ar paleisti dar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 12 13, 16:36)
Tai gal gimdymo namuose pasako, ką toliau daryti. Važiuoji su siuntimu ir ten gydytojai spręndžia guldyti, ar paleisti dar  mirksiukas.gif

Tai pasakyt tai aisku pasakys, tik vis tas smalsumas, o iki to treciadienio dar sitaip toli atrodo doh.gif doh.gif
Atsakyti