QUOTE(rittusia @ 2010 12 10, 16:31)
Dar skaiciau sitoje temoje,tik jau is ankciau,vienos mamytes komentarus,kad reikia su savimi paimti misinuka primaitinimui.Jinai rase kad gali lialiui neuztekti mamytes pienuko ir jis bus neramus ir verks , tada reikia damaitinti .Bet kiek gi tam lialiui pirmom dienom reikia pieniuko,man atrodo kad pilnai turetu uztekti mamuko pieniuko .Parasykite kaip ten is tikro .
nereik jokio to mišinuko, užtenka leliukui ir pirmųjų priešpienio lašų..
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 12 10, 18:44)
Aš neimčiau. Pienuko daugėja, kai kūdikis žinda krūti. Bet tai jau kita tema.
QUOTE(rittusia @ 2010 12 10, 21:04)
Tai ir as taip manau,ir be to kai pradesi duoti misinuka ir motinos piena,su pilvuku lialiui gali prasideti problemos .
netiesa.. aš mišinuko nedaviau, maitinau tik savo pienu, bet bėdų su pilvuku vistiek turėjom..
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 12 10, 22:16)
Na aš rašiau, kad po gimdymo man reikėjo švarių naktinukų. Taip, kad turėjau dvejus. Su vienais gimdžiau, kitais persirengiau po dušo.
aš irgi gimdymui apsivilkau prastesnius, paskui juos negaila buvo tiesiog išmesti, nereikėjo tįstis namo..O palatoj persirengiau kitais, su kuriais jau buvau visas dienas..
QUOTE(rittusia @ 2010 12 11, 11:39)
As tai pasiruosiau net 3 marskinius.Su vienais gimdysiu,o kitus jau desiu kai busiu palatoje,Imu del to tiek,nes kai seniau gimdziau pas mane pienas upemis tekejo,nespedavau persirengti,kaip ir vel slape budavau .O dar ir slepeciu imu 2 poras,vienas gumines,tai cia kai busiu gimdykloje,cia del to kad jei vandenys nuteka,paprastos slepetes permirks arba susikruvins,o tada teks palatoje aveti slapes slepetes .
Tai geriau pasiimkit įklotų į liemenėlę ir nereik kelių naktinių..
Ir palatoj būkit su tom pačiom šlepetėm, su kurio ir gimdysit..Aš buvau su tom pačiom, guminėm, per gimdymą jos neišsipurvino, o jei ir taip būtų, būčiau nusiplovus..Taupykit vietą tašėj..
O dėl registracijos poliklinikoj, jau kaip kažkuri sakė, kad pranešti gydytojui reikia iškart grįžus namo, o registruoti tik tada, kai turit gimimo liudijimą ir nuvažiuojat į polikliniką..Aš pagimdžiau naktį iš antradienio į trečiadienį, ketvirtadienį paskambinau pediatrei, pranešiau naujieną, penktadienį grįžom namo, o pirmadienį jau gydytoja atvažiavo į namus..O į polikliniką nuvažiavom po mėnesio, tada nusivežėm ir gimimo liudijimą, užregistravom oficialiai..