Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Tomike22 @ 2010 12 09, 10:56)
sveikos, norejau paklausti tu, kurios gimdete AK, ka su savimi reikia pasiimti i gimdykla? mirksiukas.gif

Vandens butelį (man leido gerti tik po gimdymo, tai labai pravertė), vienkartinių ir drėgnų servetėlių (čia sau, rankoms, veidui nusibraukti) ir viskas, daugiau nieko..
Bet noriu priminti, kad jei atvažiuojat tiesiai į gimdymą (t.y.negulit AK dar iki gimdymo), tai visas tašes nešatės kartu į gimdyklą, tai kaip ir nereikia atskirti kur į gimdyklą, kur į palatą..Aš viską turėjau vienoj tašėj, jei ko prireiks, galima pasiimt..
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2010 12 09, 12:08)
Vandens butelį (man leido gerti tik po gimdymo, tai labai pravertė), vienkartinių ir drėgnų servetėlių (čia sau, rankoms, veidui nusibraukti) ir viskas, daugiau nieko..
Bet noriu priminti, kad jei atvažiuojat tiesiai į gimdymą (t.y.negulit AK dar iki gimdymo), tai visas tašes nešatės kartu į gimdyklą, tai kaip ir nereikia atskirti kur į gimdyklą, kur į palatą..Aš viską turėjau vienoj tašėj, jei ko prireiks, galima pasiimt..

na as kazkaip zadu palikt ta didziaja tase masinoj, tetukas paskui mums i palata atsigulus atnestu galvoju g.gif tai mastau ka cia i gimdykla det, juk reikia ir iklotu po gimdymo ir naktinius gimdymui, chalata, slepetes, ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike22 @ 2010 12 09, 11:32)
na as kazkaip zadu palikt ta didziaja tase masinoj, tetukas paskui mums i palata atsigulus atnestu galvoju g.gif  tai mastau ka cia i gimdykla det, juk reikia ir iklotu po gimdymo ir naktinius gimdymui, chalata, slepetes, ne? g.gif

na, jeigu taip planuojat, tai gal ir palikit..mes nepalikom, nes gimdžiau naktį, po gimdymo porą val vyras pabuvo gimdykloj ir išvažiavo namo, o aš dar likau, tik už geros valandos mane perkėlė į palatą, tai kartu su daiktais pervežė..

O persirengimui tai taip - naktiniai, chalatas, šlepetės, įklotai (nors juos aš užsidėjau tik palatoj, gimdykloj nedėjau, nes baisiai kraujavau, pastoviai stebėjo personalas, tai būtų nepatogu su savais įklotais užsidėt/nusiimt daug kartų, individualu čia)..
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2010 12 09, 12:44)
na, jeigu taip planuojat, tai gal ir palikit..mes nepalikom, nes gimdžiau naktį, po gimdymo porą val vyras pabuvo gimdykloj ir išvažiavo namo, o aš dar likau, tik už geros valandos mane perkėlė į palatą, tai kartu su daiktais pervežė..

O persirengimui tai taip - naktiniai, chalatas, šlepetės, įklotai (nors juos aš užsidėjau tik palatoj, gimdykloj nedėjau, nes baisiai kraujavau, pastoviai stebėjo personalas, tai būtų nepatogu su savais įklotais užsidėt/nusiimt daug kartų, individualu čia)..

o leliukui reikia kazka imtis i gimdykla? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike22 @ 2010 12 09, 12:17)
o leliukui reikia kazka imtis i gimdykla? mirksiukas.gif

nea, aprengia ligoninės rūbeliais, uždeda ir sauskelnes, ir į pledą ligoninės suvynioja..
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2010 12 09, 13:59)
nea, aprengia ligoninės rūbeliais, uždeda ir sauskelnes, ir į pledą ligoninės suvynioja..

bet AK akusere kai vedziojo ten ir paskaita pravedinejo, tai sake turet pampi leliui, kojines vilnones butinai ir kepuryte g.gif nebesuprantu jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike22 @ 2010 12 09, 14:02)
bet AK akusere kai vedziojo ten ir paskaita pravedinejo, tai sake turet pampi leliui, kojines vilnones butinai ir kepuryte g.gif  nebesuprantu jau doh.gif

nedarykit iš to bėdos.. mirksiukas.gif man atrodo, jei turėsi, perspėsi personalą, paduosi ir aprengs su jūsų rūbeliais..Aš nors turėjau tų rūbelių, kojinyčių ir kepuryčių gimdykloj, kažkaip nei klausė kas nors, nei aš pati siūliau, o vaiko nuogo tikrai nieks nelaiko, aprengia.. 4u.gif
Atsakyti
Aš turėjau gimdykloj vaikui ir rūbelius ir kojinytes ir kepurytę, bet nieko neprireikė. Apvilko ligoninės rūbeliais. Ir šiaip, ką buvau sau pasiruošusi, beveik nieko neprireikė. Vandens gerti neleido. Turėjau neperšlampamus paklotėlius, bet akušerė vis patikrindavo, ar nereikia pakeisti, jei reikdavo, iškart keisdavo. Savų nepanaudojau. Va, kadangi po gimdymo naudojausi dušu, kuris yra gimdykloje, tai prireikė paketo, kelnaičių, švarių naktinukų, chalato. Daugiau nieko. Fotoaparato prieikė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2010 12 09, 14:59)

O po to tas dieneles kai guli ligoninej tai jau pati rengi savais rubeliais leliuka ar jie rengia ir savu tik srasymui reikia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialia99 @ 2010 12 09, 15:22)
O po to tas dieneles kai guli ligoninej tai jau pati rengi savais rubeliais leliuka ar jie rengia ir savu tik srasymui reikia? 4u.gif

taip, savais jau rengi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialia99 @ 2010 12 09, 14:22)

Šiaip, kaip nori. Gali rengti savais, gali rengti ligoninės rūbeliais. Jei viskas gerai, ir ligoninėje esi tik porą dienų, aišku, norėsis rengti savais, bet gi būna, kad ligoninėje praleidi ir daug ilgiau. Tuomet patogiau rengti ligoninės rūbeliais, nes savų nėra kur skalbti.
Yra naujagimių skyrius, kur duoda rūbelius.
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 12 09, 14:16)
Aš turėjau gimdykloj vaikui ir rūbelius ir kojinytes ir kepurytę, bet nieko neprireikė. Apvilko ligoninės rūbeliais. Ir šiaip, ką buvau sau pasiruošusi, beveik nieko neprireikė. Vandens gerti neleido. Turėjau neperšlampamus paklotėlius, bet akušerė vis patikrindavo, ar nereikia pakeisti, jei reikdavo, iškart keisdavo. Savų nepanaudojau. Va, kadangi po gimdymo naudojausi dušu, kuris yra gimdykloje, tai prireikė paketo, kelnaičių, švarių naktinukų, chalato. Daugiau nieko. Fotoaparato prieikė  biggrin.gif

tai vat ir sakau, kad į gimdyklą nieko ir nereik, na, tik rūbus apsirengti sau.. ax.gif

QUOTE(lialia99 @ 2010 12 09, 14:22)

taip, paskui palatoj jau galima persirengti savais rūbeliais..
Atsakyti