Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(astarte12 @ 2011 06 06, 10:44)
Visos kitos palatos dvivietės, kuriose yra kriauklė, dušas ir WC.

Tiksliai parašyta.
Dėl lovų skaičiaus palatoje, tai girdėjau kaip personalas sakė, štai trys lovos galit rinktis kurią norite, nes visos laisvos

QUOTE(fantastikaa @ 2011 06 06, 11:12)
Dekui.  4u.gif 
Manau geriau tokioje guleti palatoj, gali buti vienu du su leliuku. ir juo dziaugtis  wub.gif
Nes mano vyras tai negultu kartu..  rolleyes.gif 
Beje, pamirsau paklaust o po kiek laiko maziuka atnesa maitinti, na jau po gimdymo i palata, nes kiek girdejau tai visur ivairiai... g.gif

Palata kainuoja 200 Lt ir nesvarbu kiek parų būni. Palatą galima ir rezervuotis iš anksto, pas palatų dailintoją, žinoma jei tik tuo metu yra laisvų ir žinote, kada gulsitės rolleyes.gif
Man mažylį atvežė maždaug po valandos kai pervežė į palatą, gimdžiau pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yasmin: 06 birželio 2011 - 11:37
QUOTE(fantastikaa @ 2011 06 06, 12:12)
Dekui.  4u.gif 
Manau geriau tokioje guleti palatoj, gali buti vienu du su leliuku. ir juo dziaugtis  wub.gif
Nes mano vyras tai negultu kartu..  rolleyes.gif 
Beje, pamirsau paklaust o po kiek laiko maziuka atnesa maitinti, na jau po gimdymo i palata, nes kiek girdejau tai visur ivairiai... g.gif

Man mazyli atveze i palata anksciau nei mane ten nuveze smile.gif pati paprasiau kad nakciai mazyli atveztu. I palata patekau apie 23.30, pagimdziau 21.45. Mokamos palatosnorejau abukart kai gimdziau, ale nebuvo laisvos tuomet, bet dabar ir nemokama yra renovuota, tai visai kitas reikalas, ta pirma naktipalatoj buvau viena, tai leido irvyrui likti, ryte tik atveze kita gimdyve, tad kitas dvi naktis buvome su ja.

Irankiu neturejau iskart - dave beproblemu, paskui vyras savus atveze, termometra dave.
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2011 06 06, 12:33)
Tiksliai parašyta.
Dėl lovų skaičiaus palatoje, tai girdėjau kaip personalas sakė, štai trys lovos galit rinktis kurią norite, nes visos laisvos
Palata kainuoja 200 Lt ir nesvarbu kiek parų būni. Palatą galima ir rezervuotis iš anksto, pas palatų dailintoją, žinoma jei tik tuo metu yra laisvų ir žinote, kada gulsitės rolleyes.gif
Man mažylį atvežė maždaug po valandos kai pervežė į palatą, gimdžiau pati.

gal čia priešgimdyvinėje palatoje? Antram skyriuje 4 lovos yra 1 palatoje...o visur kitur tikrai sakė, kad po 2 lovas (nebent dabar, kai lovų trūkumas, pridėjo dar po 1 didesnėse palatose g.gif )

iš karto po gimdymoleliukas su mumis išbuvo apie 3 valandas gimdykloje, kol laukėm atsilaisvinančios palatos, paskui išsivežė ir atvežė po kokių 4 val. sakė, kad naujagimių gydytoja apžiūrėjo, apvilko, įtariu, kad ir mišinėlio paragavo g.gif
Papildyta:
QUOTE(*gerda* @ 2011 06 06, 13:30)
Irankiu neturejau iskart - dave beproblemu, paskui vyras savus atveze, termometra dave.

turbūt viskas priklauso nuo gimdyvių skaičiaus 4u.gif Savaitę gulėjau priešgimdyvinėje palatoje, tai net pagimdžiusią moterį su kūdikiu į ją atvežė (beje, buvo su susitarusi ir tikrai nemažai mokėjo, bet, kai nėra, tai nėra...), kita moteris į gimdyklą nuvežta buvo iki gimdymo likus labai mažai laiko (mano žiniomis pagimdė po 2 valandų), o visus sąrėmius prakentėjo palatoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2011 06 06, 13:43)
kita moteris į gimdyklą nuvežta buvo iki gimdymo likus labai mažai laiko (mano žiniomis pagimdė po 2 valandų), o visus sąrėmius prakentėjo palatoje  doh.gif

o koks skirtumas kur prakentėjo visus sąrėmius? biggrin.gif 4u.gif Aš namuose prakentėjau ir gimdykloj tik 3 valandas užtrukau, nematau ko ten būti ilgai (žinoma jei viskas gerai).
O ne palatose važiuojam pagulėt, tad manau labai svarbu nenusiteikt, kad būtent gausi mokamą ir galėsi su vyru būt, nes paskui ir prasideda visokie nepasitenkinimai ar nervų priepuoliai biggrin.gif Vaikučių važiuojam gimdyt ir svarbiausia turėtų būti, kad jie būtų sveiki ir gimdymas praeitų sklandžiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2011 06 06, 13:43)
gal čia priešgimdyvinėje palatoje? Antram skyriuje 4 lovos yra 1 palatoje...o visur kitur tikrai sakė, kad po 2 lovas (nebent dabar, kai lovų trūkumas, pridėjo dar po 1 didesnėse palatose  g.gif )

iš karto po gimdymoleliukas su mumis išbuvo apie 3 valandas gimdykloje, kol laukėm atsilaisvinančios palatos, paskui išsivežė ir atvežė po kokių 4 val. sakė, kad naujagimių gydytoja apžiūrėjo, apvilko, įtariu, kad ir mišinėlio paragavo  g.gif

Aš irgi girdėjau, kad visur po dvi, bet matyt kai nėra kur guldyti, tai guldo ir po daugiau, į gatvę neišvarysi rolleyes.gif

Dėl mišinuko vis žadėjau paklausti ar davė, bet po gimdymo tokia ekstazė, kad ne viską atsimeni... o jei ir davė tai manau tik kelis lašiukus, nes tik po gimdymo bandžiau maitinti, tai gal kažką ištraukė ir nereikėjo mišinuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fantastikaa @ 2011 06 06, 10:31)
Sveikutes, as ir noreciau cia gimdyti ir man labai idomu kokius daiktus reikia tureti su savimi, kad pvz sio ar ano daikto neduoda ligonine. Pvz.: marskiniai gimdymo metu, esu girdejus kad klizmute reikia tureti su savimi jei kas, kas cia dar....  g.gif Kaip ten  palatos, po viena guldo (cia gal tos mokamos kur)? Ir dar irankiai maistui, duoda ar savo turet?
Pirma karta gimdau ir nelabai zinau...net nesmagu kazkaip....  blush2.gif

Gimdziau AK pries 2 savaites, tai galima sakyti kad nieko ten neduoda. Reikia tureti paketu po gimdymo, neperslampamu patiesalu (dave tik gimdykloj, palatoj naudojau jau savus), naktinius (gimdymui ir po gimdymo), irankius maistui, puodeli, aisku sau higienos reikmenu.
Klizmos man liepe nesidaryti, o AK nuvykus net nepaklause ir nesiule
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 06 07, 14:48)
Gimdziau AK pries 2 savaites, tai galima sakyti kad nieko ten neduoda. Reikia tureti paketu po gimdymo, neperslampamu patiesalu (dave tik gimdykloj, palatoj naudojau jau savus), naktinius (gimdymui ir po gimdymo), irankius maistui, puodeli, aisku sau higienos reikmenu.
Klizmos man liepe nesidaryti, o AK nuvykus net nepaklause ir nesiule

man prieš savaitę darė CP, tai naktinukus davė, paklodėles irgi ax.gif
o palatose tikrai guli po dvi, sakė tik prieš gimdymą kam pagulėti reikia, tai guldo po tris ar keturias, bet su vaikučiais jau stengiasi po dvi ax.gif
dėl klyzmutės man iš kart pasakė namučiuose pasidaryti, dėl savęs pačios ax.gif nes dabar tipo nedaro, neskaito, kad reikalinga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 07 birželio 2011 - 14:17
Kaip prie tų AK privažiuoti blush2.gif ? Tiesiai į kiemą, ar kur toliau mašinų aikštelė yra g.gif ? Ir gal kas žinote, kur yra ta didžioji auditorija? Varysim šiandien į paskaitą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Respect @ 2011 06 08, 07:03)
Kaip prie tų AK privažiuoti blush2.gif ? Tiesiai į kiemą, ar kur toliau mašinų aikštelė yra g.gif ? Ir gal kas žinote, kur yra ta didžioji auditorija? Varysim šiandien į paskaitą ax.gif

privažiuoti tai iš antros pusės, į kiemą, ten pakankamai vietų mašinai būna, aikštelės konkrečios kaip ir nėra, kur randat vietos, ten ir statot..O apie auditoriją nieko nežinau..
Atsakyti
QUOTE(Respect @ 2011 06 08, 08:03)

Auditoriją rasit per vidurinį įėjimą įėję (pagrindinis), po dešine puse laiptais užlipę į antrą aukštą, iškart durys taip pat po dešine 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti