Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

teisingai 4u.gif gydytoju sudetim biggrin.gif nuoru i antra:D nes ten kaskada gimdziau pirmaja... ir ne tik delto biggrin.gif
Atsakyti
Tada as noriu i 1 - manau bus maziau gimdyviu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai siuo metu gimdyviu skaicius toks, kad net palatu truksta kartais, tai jusu norai nelabai bus kam idomus biggrin.gif
Atsakyti
Tam naudojamos motyvacines priemones biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kaip ir visur gyvenime biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ozkele @ 2011 05 18, 22:11)
Tam naudojamos motyvacines priemones  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif kaip ir visur gyvenime biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tokiu atveju ir motyvacines priemones nepadeda biggrin.gif uz duru neismesi kitu vien del to, kad atvaziavo motyvuojanti gimdyve, be to yra ir daugiau kurios tas priemones naudoja biggrin.gif
Atsakyti
Tai taip 4u.gif tada nuo kiekio priklauso priemoniu biggrin.gif
ai na bus kaip Dievas duos biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2011 05 18, 08:55)
ar įmanoma pasiprašius gauti nuskausminamųjų (epidūrą)

Jei leidžia galimybės, galima gauti tiek epidūrą, tiek į veną, tik reikia pasakyti (nors jie ir patys klausia). Turėti nieko nereikia. (dviejų savaičių duomenys biggrin.gif )

QUOTE(Dezdemona* @ 2011 05 18, 20:56)
Tada as noriu i 1 - manau bus maziau gimdyviu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
man kuo puoikiausias 1 skyrius buvo ax.gif
Atsakyti
Beveik pries 2 savaites gimdziau Ak pirmam skyriui- esu viskuo patenkinta nuo akuseriu iki sanitariu- visi labai rupinosi, klause kaip jauciuos, jei skaudedavo visada pasiulydavo vaistu rba zvakute dar ir atsargai duodavo, jei nati stipriai uzeitu...padejo maitinti mergaite.

Vaziauvau nusiteikus skeptiskai nes buvau girdejus nelabai kokiu atsiliepimu, taciau likau lb patenkinta visu personalu.. Aciu Jiems ir Gydytojui.

beje su vyru gavome bendra palata smile.gif Lb daug padejo ir vyras budamas salia ...

Papildyta:
QUOTE(Cactus_ @ 2011 05 20, 15:39)
Jei leidžia galimybės, galima gauti tiek epidūrą, tiek į veną, tik reikia pasakyti (nors jie ir patys klausia). Turėti nieko nereikia.  (dviejų savaičių duomenys  biggrin.gif )
lotuliukas.gif  thumbup.gif

As neplanavau imti epidiuro, taciau apziures gydytojas pasiule pats pasiimti.. 4u.gif
Atsakyti
Labas!

Karts nuo karto paskaitau apie AK, bet neradau kad kazkuri rasytu apie gimdymo poza butent AK. Mano terminas po 1,5 menesio, tai butu idomu isgirsti jusu nuomones. Pries gerus metus gimdydama turejau susiresti kaip riestaisnis, o kada pati esu smulki o pilvas labai didelis o dar ir rankos nuolat prakaituojancios, vos pasiekiancios ir slistancios nuo tu tureklu, tai man ta poza buvo kazkokia sunkiai iveikiama doh.gif labai sunku buvo stangintis ir gimdyti. gimdziau 2 skyriuje. gal ka Jus galite pasakyti apie pozas? gal kartais galima paprasyti kazkaip kitaip gimdyti? g.gif ar jie tiesiog pasako gultis, susiriesti ir gimdyti - taip kaip jiems geriau ir patogiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agatas85 @ 2011 05 25, 07:12)
Labas!

Karts nuo karto paskaitau apie AK, bet neradau kad kazkuri rasytu apie gimdymo poza butent AK. Mano terminas po 1,5 menesio, tai butu idomu isgirsti jusu nuomones. Pries gerus metus gimdydama turejau susiresti kaip riestaisnis, o kada pati esu smulki o pilvas labai didelis o dar ir rankos nuolat prakaituojancios, vos pasiekiancios ir slistancios nuo tu tureklu, tai man ta poza buvo kazkokia sunkiai iveikiama  doh.gif  labai sunku buvo stangintis ir gimdyti. gimdziau 2 skyriuje. gal ka Jus galite pasakyti apie pozas? gal kartais galima paprasyti kazkaip kitaip gimdyti?  g.gif ar jie tiesiog pasako gultis, susiriesti ir gimdyti - taip kaip jiems geriau ir patogiau  ax.gif

man visai patogu taip stangintis, tai aš pati jokių prašymų neturėjau, taip ir gimdžiau, o jie nieko kito ir nesiūlė.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agatas85 @ 2011 05 25, 08:12)
Labas!

Karts nuo karto paskaitau apie AK, bet neradau kad kazkuri rasytu apie gimdymo poza butent AK. Mano terminas po 1,5 menesio, tai butu idomu isgirsti jusu nuomones. Pries gerus metus gimdydama turejau susiresti kaip riestaisnis, o kada pati esu smulki o pilvas labai didelis o dar ir rankos nuolat prakaituojancios, vos pasiekiancios ir slistancios nuo tu tureklu, tai man ta poza buvo kazkokia sunkiai iveikiama  doh.gif  labai sunku buvo stangintis ir gimdyti. gimdziau 2 skyriuje. gal ka Jus galite pasakyti apie pozas? gal kartais galima paprasyti kazkaip kitaip gimdyti?  g.gif ar jie tiesiog pasako gultis, susiriesti ir gimdyti - taip kaip jiems geriau ir patogiau  ax.gif

Gimdžiau antrame skyriuje. Akušerė sakė galiu gimdyt tokioj pozoj kokioj patinka. Pradžioj stanginaus gulėdama ant šono, iš pradžių atrodė patogiau, paskui pati paprašiau grįžti ant nugaros. Manau daug kas priklauso nuo personalo nusiteikimo ir noro tau palengvinti situaciją ax.gif
Atsakyti
[quote=Bellina,2011 05 25, 09:56]
Gimdžiau antrame skyriuje. Akušerė sakė galiu gimdyt tokioj pozoj kokioj patinka. Pradžioj stanginaus gulėdama ant šono, iš pradžių atrodė patogiau, paskui pati paprašiau grįžti ant nugaros. Manau daug kas priklauso nuo personalo nusiteikimo ir noro tau palengvinti situaciją ax.gif
[/q

Tikriausiai priklauso nuo gydytoju, as gimdziau per Jakiuno pamaina, tai jo pamainos akusere is anksto pasake kaip turesiu guleti ir ka daryti, net nepaklause ar bus man patogu
Atsakyti