Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Dezdemona* @ 2011 04 29, 20:04)
Sakykit tos kurios neseniai gimde AK, ar israsinedami is ligonines jie patys pranesa apie vaikelio gimima poliklinikai kuriai priklausote pagal gyvenamaja vieta, ar turi pasiskambinti pati grizusi namo?

Isvaziuodama pasirasai, kad apie savo kudiki pranesi poliklinikai pati wink.gif
Atsakyti
Kalbant apie AK bendrai, tai sikart palyginus su 2008metais, as galiu tik girti 4u.gif Ir personalas, ir palatos ir siaip viskas thumbup.gif Nebuvo nei vienos kobros thumbup.gif Kaip kad pirma karta 4u.gif Tiek akuseres, tiek medikai, tiek tos pacios sanitares visiskai kitokios, atrode, kad taip mano keikta AK po 2008 pasikeite neatpazistamai 4u.gif
O ir gijimas po sio CZ nepalyginamai lengvesnis 4u.gif jei mano pirmas CZ butu buves siais metais, tai neabejodama rinkciaus AK vel ir antram gimdymui rolleyes.gif O sikart siek tiek dvejojau, bet kaip matau veltui mirksiukas.gif Ir didziausia padeka reiskiu gyd. Daliai Laužikienei wub.gif wub.gif wub.gif Nereali moteris ir medike thumbup.gif wub.gif drinks_cheers.gif

Sekmes visoms susitinkant su savo kleckiukais 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Viliana @ 2011 04 21, 18:27)
as gulejau kituoje puseje, kur nebuvo saules ir buvo salta, o dar kai atjunge silgyma buvo visai nekas, ypac nakti  4u.gif perrengti maziuka buvo baisu, o kai dar ateidavo vizitacijai ir reikejo nurengti doh.gif

Na kaip jau issiaiskinom gulejom mes su Viliana toj pacioj palatoj, tik skirtingu laiku wink.gif ir isvada viena, nors gulejom ir nepietinej pusej, bet pakliuvom ant tu oru atsilimu, tai net ir musu palatoj buvo ziauriai karsta, to storojo savo chalato nepadaudojau visai (isskyrus, kad is jo pagalve pasidariau biggrin.gif ) palata teko vedinti 100 kartu i diena, taip kad manau svarbiausia, kas dedasi uz lango 4u.gif Jei lauke silta, tai ir palatoj nesalta, o va kai cia atsalimas toks dabar, tai ghal ir toj paltoj butu daug vesiau, bet as troskau, kad butu vesiau, nei taip per karsta ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Kazin kuriam skyriuje AK geriau gimdyti? g.gif Ar klause kai atvaziavot, i kuri norit skyriu?
Atsakyti
QUOTE(sagute2 @ 2011 05 08, 12:20)
Kazin kuriam skyriuje AK geriau gimdyti?  g.gif  Ar klause kai atvaziavot, i kuri norit skyriu?

Pirmąkart klausė, ar susitarus su gydytoju, aš buvau susitarus, tai iškart pakliuvau į tą skyrių, kur dirbo mano gydytojas (į antrą, berods), o antrąkart nebuvau susitarus, tai neklausė, kuriam skyriuj norėčiau gimdyt, tiesiog nukreipė į gimdyklą, pas gydytoją, kuri tuo metu buvo laisva, pakliuvau į pirmąjį..
Šiaip turbūt skirtumo didelio nėra, anksčiau tik vienas skyrius turėjo suremontuotas palatas, o dabar po remonto visur vienoda, tai nebent susirinkit info apie gydytojus, kurie dirba tuose skyriuose ir galėsit susidaryt asmeninę nuomonę..
Aš gal manyčiau, kad antras geresnis, ten norėčiau trečiąkart gimdyt..
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 05 08, 12:26)
Pirmąkart klausė, ar susitarus su gydytoju, aš buvau susitarus, tai iškart pakliuvau į tą skyrių, kur dirbo mano gydytojas (į antrą, berods), o antrąkart nebuvau susitarus, tai neklausė, kuriam skyriuj norėčiau gimdyt, tiesiog nukreipė į gimdyklą, pas gydytoją, kuri tuo metu buvo laisva, pakliuvau į pirmąjį..
Šiaip turbūt skirtumo didelio nėra, anksčiau tik vienas skyrius turėjo suremontuotas palatas, o dabar po remonto visur vienoda, tai nebent susirinkit info apie gydytojus, kurie dirba tuose skyriuose ir galėsit susidaryt asmeninę nuomonę..
Aš gal manyčiau, kad antras geresnis, ten norėčiau trečiąkart gimdyt..

aciu uz informacija, as kazkaip irgi galvoju kad gal antrame geriau, bet vaziuosiu nesitarus, tai ziuresim kaip bus, gal tada pati paklausiu priimamajam
Atsakyti
QUOTE(sagute2 @ 2011 05 08, 13:20)
Kazin kuriam skyriuje AK geriau gimdyti?  g.gif  Ar klause kai atvaziavot, i kuri norit skyriu?

As gulejau II smile.gif Bet as jau is anksto buvau susitarus su savo gydytoja, del to ten ir pagulde, nes ji ten dirba wink.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti kaip antakalny su studentais?Ar ju buna?Jei taip ar galima nesutikt, kad jie dalyvautu gimdyme? 4u.gif Is karto aciu visoms uz ats.
Atsakyti
QUOTE(Juodžkė @ 2011 05 11, 13:48)
Sveikos, norėjau paklausti kaip antakalny su studentais?Ar ju buna?Jei taip ar galima nesutikt, kad jie dalyvautu gimdyme? 4u.gif Is karto aciu visoms uz ats.

taip, ten yra studentų, juk ten universitetinė ligoninė..galima pasirinkti, pildant dokumentus, kad nenorit, kad studentai dalyvautų, bet yra buvę atvejų, kiek merginos pasakojo, kad nepaisoma tokių prašymų..
tik turėkit omeny, kad studentai, tai nereiškia, kad bus visa grupė studenčiokų gimdyme, tiesiog dalyvaus gydytojas rezidentas, kuris yra jau "be penkių minučių" gydytojas.. 4u.gif
Atsakyti
Iki gimdymo sakiau,kad nenoriu jokiu studentu,nenoreciau gimdyt ir pas vyra ginekologa, nes tai pirmas vaikelis ir net nenutuokiau kaip ten viskas vyks,todel leidau sau "nenoreti" biggrin.gif gavosi taip,kad gimdyme dalyvavo viena labai maloni rezidente,kuri priemime atliko galutine apziura,patvirtino,kad kaklelis atsidares jau 8cm,gimdykloj pilde visus popierius ir tik stebejo visa vaizda. Galiu pasakyt,kad ji man visai netrukde,o kadangi salia buvo gydytojai profesionalai,pasitikejau ir jos apziura. Beje,pakliuvo ginekologas vyras - Jakiunas, nuostabus gydytojas,net nesureiksminau to fakto,kad tai vyras ir nors gimdymas tikrai nebuvo sunkus,visai pamirsau visus savo "nenoriu" smile.gif Tad visoms pirmakartems linkiu drasos ir nesureiksmint to fakto bus studentas vienas koks ar ne smile.gif Sekmes!
P.S. Antra vaikeli vaziuociau gimdyt vel i AK,daug reikalavimu nekeliau,gal todel ir neturiu jokiu priekaistu tiek del gimdymo,tiek del prieziuros po jo.
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2011 05 12, 20:32)
Iki gimdymo sakiau,kad nenoriu jokiu studentu,nenoreciau gimdyt ir pas vyra ginekologa, nes tai pirmas vaikelis ir net nenutuokiau kaip ten viskas vyks,todel leidau sau "nenoreti" biggrin.gif gavosi taip,kad gimdyme dalyvavo viena labai maloni rezidente,kuri priemime atliko galutine apziura,patvirtino,kad kaklelis atsidares jau 8cm,gimdykloj pilde visus popierius ir tik stebejo visa vaizda. Galiu pasakyt,kad ji man visai netrukde,o kadangi salia buvo gydytojai profesionalai,pasitikejau ir jos apziura. Beje,pakliuvo ginekologas vyras - Jakiunas, nuostabus gydytojas,net nesureiksminau to fakto,kad tai vyras ir nors gimdymas tikrai nebuvo sunkus,visai pamirsau visus savo "nenoriu" smile.gif Tad visoms pirmakartems linkiu drasos ir nesureiksmint to fakto bus studentas vienas koks ar ne smile.gif Sekmes!
P.S. Antra vaikeli vaziuociau gimdyt vel i  AK,daug reikalavimu nekeliau,gal todel ir neturiu jokiu priekaistu tiek del gimdymo,tiek del prieziuros po jo.

Mano palatos kolege gimde tai sake stovejo visas studentu "choras" priesais tarpukoji biggrin.gif Rezidentas ir studentas yra du skirtingi dalykai smile.gif
Atsakyti
Gimdžiau prieš 8 dienas. Nebuvo nei vieno studento, nei vieno rezidento. Ir pakankamai keista, kad kažkam visas "choras" dalyvavo, nes "Nėščiųjų mokyklėlės" metu, kurią ir organizuoja AK, akušerė patikino, kad jei ir būna studentų, tai jis būna vienas (-a) smile.gif Personalas puikus, malonus. Gal kiek vėsoka nesaulėtom dienom. Bet šiaip viskas visumoje liux biggrin.gif
Atsakyti
Gimdžiau antakalni ,niekam nemokejau ,prieziura gera gimdykloje buvo ...nepatiko tik naujagimiu dakatare kuri pries man isvaziuojant is ligonines iseidama pasake :svarbu tik snukis prisimaliavot ... biggrin.gif biggrin.gif cia del to ,kad mano dukrytei svoris buvo stipriai pakrites ir viena diena misinuku pamaitinau ...tada tai buvo sokas ,kad skyriaus vedeja taip gali pasakyti ,o dbr juokas ima.
Atsakyti