Snekejausi su gudytoju- visgi kasu AK neapeisim, grieztai administracija ziuri- pamatys kad prieme gydytojas ne savo laiku - ateis i palata ir lieps i kasa sumoket.. tai va
QUOTE(~Jau~ @ 2011 04 07, 16:48)
Snekejausi su gudytoju- visgi kasu AK neapeisim, grieztai administracija ziuri- pamatys kad prieme gydytojas ne savo laiku - ateis i palata ir lieps i kasa sumoket.. tai va
Maniske gydytoja ta pati sake, kad be papildomo mokescio gali priimti tik savo darbo valandom. Kadangi planinis CP, tai tikiuosi, kad mazylis kantriai palauks kitos savaites ir man nereikes bendrauti su kitu gydytoju
QUOTE(liaudija @ 2011 04 08, 10:35)
Maniske gydytoja ta pati sake, kad be papildomo mokescio gali priimti tik savo darbo valandom. Kadangi planinis CP, tai tikiuosi, kad mazylis kantriai palauks kitos savaites ir man nereikes bendrauti su kitu gydytoju
sekmes jums jeigu tik iseina susiplanuoti- tai smagu
Noreciau paklausti, jei gimdymo veikla neprasideda nustatyta diena, ar reikia savos gydytojos prasyti siuntimo i AK apziurai? Ar galima tiesiog nuvaziuoti pasitikrinti be jokiu siuntimu?
QUOTE(lotus9 @ 2011 04 11, 09:32)
Noreciau paklausti, jei gimdymo veikla neprasideda nustatyta diena, ar reikia savos gydytojos prasyti siuntimo i AK apziurai? Ar galima tiesiog nuvaziuoti pasitikrinti be jokiu siuntimu?
Tavo atveju siuntimo tikrai nereikia
QUOTE(****angeliuke**** @ 2011 04 06, 12:12)
Sveikos Gal kuri gimdėte neseniai pas Stasiūnaitienę
mane labai domina kiek dabar jai atsidėkojote
nes gimdžiau pas ją 2009 tai įdomu kainos jau šių metų
mane labai domina kiek dabar jai atsidėkojote
nes gimdžiau pas ją 2009 tai įdomu kainos jau šių metų
Laba
as gimdziau kovo pradzioj pas ja. Ir nieko neatsidekojau, nes nebuvo kaip ir kada, o kainos like tokios pat (bent kiek girdejau)
QUOTE(laima090 @ 2011 04 12, 16:28)
kainos like tokios pat (bent kiek girdejau)
o kokios kainos kiek ir kam dėkoti, jei nesitari ?
QUOTE(Cactus_ @ 2011 04 15, 10:34)
o kokios kainos kiek ir kam dėkoti, jei nesitari ?
Pas mus medicina nemokama
QUOTE(Milda_Milda @ 2011 04 15, 21:01)
Pas mus medicina nemokama
medicina gal ir nemokama, bet medikai ...
Juk vieša paslaptis, kad kartais... kai kuriems... po kažkiek... atsidėkojama
Šią savaitę buvo planinis CP AK.
Kadangi pirmagimis, tai teko prašyti personalo parodyti, kaip taisyklingai maitinti krūtimi. Parodyti tipo parodė, bet mažius taip nugraužė (.), kad maitinant sėdėjau ir blioviau kaip karvė. Grįžusi namo, susiradau internete kaip maitinti, pasirodo, kad tai ką rodė, visiškas marazmas.
Kadangi dar teks varyt į AK, tai jei tą bobą sutiksiu, tai
Kita AK viršininkė - sanitarė, kuri įlėkdavo į palatą ir baubdavo, kad viskas pas mus blogai - oras blogas (nors palatą vėdindavom sąžinigai), jos savijauta bloga, o ji čia turi mums patalyne keisti, per tokias pacientes net laiko kavai neturi ir tt.
O likęs personalas - akušerės, gydytojos, kitos sanitarės buvo labai malonios ir mielos. Galiu atsiliepti tik labai gerai ir pasakyti joms didelį ačiū
Kadangi pirmagimis, tai teko prašyti personalo parodyti, kaip taisyklingai maitinti krūtimi. Parodyti tipo parodė, bet mažius taip nugraužė (.), kad maitinant sėdėjau ir blioviau kaip karvė. Grįžusi namo, susiradau internete kaip maitinti, pasirodo, kad tai ką rodė, visiškas marazmas.
Kadangi dar teks varyt į AK, tai jei tą bobą sutiksiu, tai
Kita AK viršininkė - sanitarė, kuri įlėkdavo į palatą ir baubdavo, kad viskas pas mus blogai - oras blogas (nors palatą vėdindavom sąžinigai), jos savijauta bloga, o ji čia turi mums patalyne keisti, per tokias pacientes net laiko kavai neturi ir tt.
O likęs personalas - akušerės, gydytojos, kitos sanitarės buvo labai malonios ir mielos. Galiu atsiliepti tik labai gerai ir pasakyti joms didelį ačiū
Sveikos, būsimos ir esamos mamytės Noriu paklaust kaip AK su epiduru, ar reikia atsivežti su savim epiduro rinkini? Ar pati nuskausminimo procedura mokama?
sveikos. nesenei gimdzisu AK. epiduros galit nepirkt is anksto, jei neprireiktu, bet jei siaip man reikejo atpirkti, nes jie dave savo. siaip ir gimdymo palatos ir pogimdymo atnaujintos ir tvarkingos. si kart net personalui neturiu priekaistu. jei butu reikeje pagalbos, buciau ja gavus tikrai. aciu visiem ir zinoma dekinga gydytojui,kuris prieme gimdyma mano. Neturiu jokiu priekaistu:)