Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Viliana @ 2011 04 05, 19:27)
o tai tos kurios nedaret, gimdant tada apsidirbote?  g.gif  nes kitaip gi neiseina, as noreciau klizmos  g.gif

kadangi man nespejo klizmos padaryti, nes nubego vandenys apziuros metu ax.gif
tai as apsidirbau, bet kazkaip del to nesukau galvos, nes viska greitai sutvarke ir leleyte gime svarioj aplinkoj...
kas gali vaikscioti saremiu metu ir leidzia kakoti, galima nueiti i wc, nes salia yra....
man tiek gyd, tiek akusere liepe daryti jei tik noriu.

taip kad tikrai del to nera dideles bedos, jei klizmos nepadaro ar nepasidarot... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stani:) @ 2011 04 05, 09:14)
Sakykit ar gimdymui reikia tureti savo naktinius ar juos duoda AK?
Ir kaip su klizmom, as truputi "zalia" tai nezinau ar jas daro jau ligoninej, ar man pries tai reikia pasidaryti, ar visai nedaro?

Gimdzia 2010, paprašiau klizmos pati besiregistruojant ir man is karto po pirmojo gydytojo apžiūros padare. Reikia tik paprasyti. Ten net specialus kambarelis tam yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2011 04 05, 19:27)
o tai tos kurios nedaret, gimdant tada apsidirbote?  g.gif  nes kitaip gi neiseina, as noreciau klizmos  g.gif

Man tai natūraliai prasidėjus sąrėmiams paleido vidurius ir kokius tris kartus variau be jokių klizmų. Tai gimdant jau ten mažai ko ir buvo likę... ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kuri gimdėte neseniai pas Stasiūnaitienę blush2.gif
blush2.gif mane labai domina kiek dabar jai atsidėkojote blush2.gif
nes gimdžiau pas ją 2009 tai įdomu kainos jau šių metų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(snapp @ 2011 04 05, 18:29)
Gimdziau spalio pabaigoj, tai nieks net nesiule. smile.gif  smile.gif

O viską turi pasiūlyti? ax.gif Jei jauti poreikį, tereikia pasakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal galite papsakoti kaip parengia planinei CP operacijai?
Man kitą savaitę numatyta verysad.gif
Ar pradeda jau palatoj parengti, ar operacinėj? Nes kiek žinau, tai kažkada šlapimo kateterį turi įstatyti, vaistus pradėti lašinti. Kaip ir kur tai vyksta?
Ir nuo paruošimo pradžios po kiek laiko pradeda pačią operaciją?

Kuo arčiau ta data, tuo labiau nerimas ima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liaudija @ 2011 04 06, 11:27)
Sveikos,
Man kitą savaitę numatyta  verysad.gif
Ar pradeda jau palatoj parengti, ar operacinėj? Nes kiek žinau, tai kažkada šlapimo kateterį turi įstatyti, vaistus pradėti lašinti. Kaip ir kur tai vyksta?
Ir nuo paruošimo pradžios po kiek laiko pradeda pačią operaciją?

Kuo arčiau ta data, tuo labiau nerimas ima  unsure.gif

Sveika 4u.gif man 2009m buvo planinis. Tai tarėmės taip jog atvažiuosiu nieko nevalgius negėrus padarys tyrimus ir bus CP.
Paėmė kraują, šlapimą, teko palaukti valandą atsakymų 4u.gif
Paklausė ar noriu klyzmos, aš namie pasidarius buvau tai man nereikėjo 4u.gif
Davė marškinius ir išvežė į operacinę.
Ten suleido nejautrą, o va dėl to kateterio tai jaučiu irgi įstatė, kai jau nejautra buvo, nes nejaučiau tiesa pasakius g.gif
šiaip dažniausiai guldo iš vakaro planiniam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(****angeliuke**** @ 2011 04 06, 10:12)
Sveikos 4u.gif  Gal kuri gimdėte neseniai pas Stasiūnaitienę blush2.gif
blush2.gif mane labai domina kiek dabar jai atsidėkojote blush2.gif
nes gimdžiau pas ją 2009 tai įdomu kainos jau šių metų blush2.gif

Manau uzteks aciu, o pinigus vaikuciuin isleiskit
Atsakyti
QUOTE(Reenata @ 2011 04 06, 12:09)
Manau uzteks aciu, o pinigus vaikuciuin isleiskit

ačiū manau gali sakyti tada, kai atvažiuoji nesitarus. Bet kai mėnesį vaikštai kas antrą dieną, tave prižiūri ir pan ačiū jau nebeužtenka, nes ji neprivalo to daryti 4u.gif
o privačiai manau išleistumėm daug pinigų už tokius vizitus ax.gif
nes dėja mūsų LT kad ir su rizika neprižiūri gerai pabaigoje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liaudija @ 2011 04 06, 11:27)
Sveikos,

Mane gulde diena pries, sprende ka daryti ir nusprende, kad bus CP. Tada padare tyrimus, liepe nebevalgyt vakarienes, o ryte ir skysciu nebegerti. Is vakaro paklause vaisiaus sirdies tonus, dave naktinukus, kad ryte apsirengciau ir dave paciai palatoj pasidaryti Microlax klizmute. Ryte anksti vel atsikelus paklause vaikucio sirdies tonu, tada palatoj pastate laselines ir isveze i operacine. Ten padare spinaline nejautra ir kateteri i slapimo pusle ivede jau kai nejautra buvo pradejusi veikti, truputi jautesi, bet skausminga nebuvo. Ir tada labai greit jau gime dukryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(****angeliuke**** @ 2011 04 06, 12:18)
ačiū manau gali sakyti tada, kai atvažiuoji nesitarus. Bet kai mėnesį vaikštai kas antrą dieną, tave prižiūri ir pan ačiū jau nebeužtenka, nes ji neprivalo to daryti 4u.gif
o privačiai manau išleistumėm daug pinigų už tokius vizitus ax.gif
nes dėja mūsų LT kad ir su rizika neprižiūri gerai pabaigoje verysad.gif

o kodel ji neprivalo?ji juk ginekologe ir jei tau reikia prieziuros ir neprivaciai vaikstai tai ji privalo tave priziureti nemokamai?aisku nebent kita situacija pas tave
Atsakyti
****angeliuke****, Mylia, dėkui 4u.gif

Atsakyti