Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Cansado @ 2011 04 01, 10:01)
Dieve, tai gal nebeplėtokit čia tų savo asmeninių nuomonių, tema ne apie tai..  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 04 01, 11:01)
Dieve, tai gal nebeplėtokit čia tų savo asmeninių nuomonių, tema ne apie tai..  doh.gif

joooo pritariu, kad reikia nebepletoti asmeniniu nuomoniu lotuliukas.gif nes jau moteraites isivaziavo ir nebejaucia stabdziu biggrin.gif doh.gif tema nebe i tema darosi fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liliukė: 01 balandžio 2011 - 13:38
Sveikos merginos as su tokiu klausimu ( ar imanoma apeiti kasa, tariantis su gimdytoju, jei pati turi jo nr?) tiesiog isikviesti ir viskas?)
Atsakyti
QUOTE(~Jau~ @ 2011 04 02, 20:33)
Sveikos merginos as su tokiu klausimu ( ar imanoma apeiti kasa, tariantis su gimdytoju, jei pati turi jo nr?) tiesiog isikviesti ir viskas?)

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jau~ @ 2011 04 02, 20:33)

Tikrai imanoma smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2011 04 02, 22:36)

QUOTE(snapp @ 2011 04 03, 17:37)
Tikrai imanoma smile.gif  smile.gif

Aciu smile.gif bandysim ziuresim kaip gausis 4u.gif
Atsakyti
Sakykit ar gimdymui reikia tureti savo naktinius ar juos duoda AK?
Ir kaip su klizmom, as truputi "zalia" tai nezinau ar jas daro jau ligoninej, ar man pries tai reikia pasidaryti, ar visai nedaro?
Atsakyti
QUOTE(stani:) @ 2011 04 05, 11:14)
Sakykit ar gimdymui reikia tureti savo naktinius ar juos duoda AK?
Ir kaip su klizmom, as truputi "zalia" tai nezinau ar jas daro jau ligoninej, ar man pries tai reikia pasidaryti, ar visai nedaro?

Jei pati ruosiesi gimdyti tai reikia tureti savo, bet jei cezaris tada jie jau savais rengia wink.gif Niekas klizmos ten nedaro, o pati tai cia jau pagal savo norus;)
Papildyta:
QUOTE(liaudija @ 2011 03 29, 21:42)
Sveikos,

Noriu paklausti gimdžiusių planinio CP metu:

*      ar duoda operacijai drabuzius, ar reikia vežtis savo naktinukus?
**    ar prieš CP daro klizmą?
***  kada pirmą kartą davė maitinti kūdikį?
**** po kiek parų po CP išleido namo?

Labai ačiū už atsakymus  ax.gif

*Savo naktinukų nereikia, duoda operacijai.
**Man niekas nieko ne neuzsimine apie klizma, o ir pati nk panasaus nedariau.
***Apie tokį dalyką, kad atneša pamaitint ir išneša kaip kazkur teko skaityt tai nieko panasaus nebuvo, pagimdziau vakare apie 20.00 tai niekas nedave ir nenese vaiko, kita ryta jau zyziau kad duotu greiciau vaika, tai kai vyras atejo tai ir atnese, tai tada ir maitinau pirma karta.
****Šeštadieni vakare pagimdziau, antradieni po piet jau buvau namie wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(lialia99 @ 2011 04 05, 10:18)
Jei pati ruosiesi gimdyti tai reikia tureti savo, bet jei cezaris tada jie jau savais rengia wink.gif Niekas klizmos ten nedaro, o pati tai cia jau pagal savo norus;)

Patikslinsiu, jei reikia ar užsimanysi, padarys, t.y. tokia galimybė yra, bet jokios prievartos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2011 04 05, 09:24)
Patikslinsiu, jei reikia ar užsimanysi, padarys, t.y. tokia galimybė yra, bet jokios prievartos  4u.gif

Man 2007 metais dare.
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2011 04 05, 10:24)
Patikslinsiu, jei reikia ar užsimanysi, padarys, t.y. tokia galimybė yra, bet jokios prievartos  4u.gif

Gimdziau spalio pabaigoj, tai nieks net nesiule. smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snapp @ 2011 04 05, 18:29)
Gimdziau spalio pabaigoj, tai nieks net nesiule. smile.gif  smile.gif

o tai tos kurios nedaret, gimdant tada apsidirbote? g.gif nes kitaip gi neiseina, as noreciau klizmos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliana: 05 balandžio 2011 - 18:27