Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(rittusia @ 2010 12 06, 14:13)

Gal gajite parasyti,kaip ten reikalai palatose,ar silta ar salta ax.gif .Ir ar reikia is namu pasiimti lialiui siltesni dekiuka,kad nesusaltu g.gif ?

aš kai sausio mėn gimdžiau, tai dar paguldė į neremontuotą palatą, tai buvo laaaabai šalta.. doh.gif spėju, kad dabar pdėtis geresnė, nes visos palatos po remonto.. g.gif
Atsakyti
Labuka,
net nezinau ar i sia tema pataikiau, bet nieko panasaus neradau, o kadangi planuoju AK gimdyti, tai nusprendziau cia pasiteirauti kas mane domina.
Norejau paklausti, jei suejus gimdymo terminui dar nebuni pagimdziusi, tai mano daktare duoda siuntima i gimdymo namus ir ten jau apziuri ir pasako ar dar leidzia panesioti leliuka ar jau skatins gimdyma, ar cia mane priziurinti daktare sprendzia leisti dar nesioti ar jau ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lialia99 @ 2010 12 06, 16:49)
Labuka,
net nezinau ar i sia tema pataikiau, bet nieko panasaus neradau, o kadangi planuoju AK gimdyti, tai nusprendziau cia pasiteirauti kas mane domina.
Norejau paklausti, jei suejus gimdymo terminui dar nebuni pagimdziusi, tai mano daktare duoda siuntima i gimdymo namus ir ten jau apziuri ir pasako ar dar leidzia panesioti leliuka ar jau skatins gimdyma, ar cia mane priziurinti daktare sprendzia leisti dar nesioti ar jau ne? blush2.gif

As tai kai paskutini karta buvau pas savo daktare,pasiklausiau kiek galima pervaikscioti,tai jinai pasake kad savaite,o tada eiti arba pas ja vel,arba iskart i ligonines priimamaji.As tai eisiu iskart i ligonine,jei pervaiksciosiu,nes vis vien jinai mane sius i ligonine,tai nematau tikslo bereikalo bludyti smile.gif .Ir jei pervaiksciosiu tai jau bus 41 savaite,tai man atrodo neturetu ligonine siusti atgal i namus.
Papildyta:
QUOTE(Cansado @ 2010 12 06, 15:45)
aš kai sausio mėn gimdžiau, tai dar paguldė į neremontuotą palatą, tai buvo laaaabai šalta..  doh.gif  spėju, kad dabar pdėtis geresnė, nes visos palatos po remonto..  g.gif

Na reik tiketis kad situacija pasikeite smile.gif .
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Tai gal kas nors is pagimdziusiu prasidejus sildymo sezonui pakomentuotu del patalpu temperaturos pogimdyvinese palatose? Nes viena mamyte, pagimdziusi rugsejo men., minejo, kad buvo vesoka ir siule isimest koki megztuka vaikeliui... Bet dar nebuvo prasidejes sildymo sezonas. Idomu, ar dabar ten pakankamai silta? g.gif
Atsakyti
Sweikutes,mane domina ar leidzia ten lankytojus...?ir kokia prieziura po gimdimo,ar paaiskina,ar parodo kaip ir ka daryti...?Aciu 4u.gif
Atsakyti
O norint kad dalyvautu vyras gimdyme, reikia moketi? g.gif
Atsakyti
tikrai nereikia moketi, vyras gali dalyvauti gimdyme. Mano dalyvavo smile.gif
Papildyta:
Del sildymo, lapkricio pradzioje, palatose buvo tikrai pakankamai silta, ten imontuoti dideli radiatoriai, ikaite labai jie nebuvo, bet prisildavo pakankamai, nereikia prisiregti, nei megstuku nei pan. Del lankytoju, ju lankymo laikas nera ribojamas, beja kiekis irgis. Pas salia gulincia kai atejo 5 suauge ir vienas vaikas, tai manes nesuzavejo sad.gif Yra gal kazkokios lankymo valandos nakvoti juk neelidzia, eji palatos nemokamos, bet iki isnaktu nei pas mane nei pas akimyne nieks nesedejo, tad tiskalu aliko znz. Anksciau iki 21 val galima buvo lankyti.
Papildyta:
QUOTE(tytte... @ 2010 12 06, 18:58)
Sweikutes,mane domina ar leidzia ten lankytojus...?ir kokia prieziura po gimdimo,ar paaiskina,ar parodo kaip ir ka daryti...?Aciu 4u.gif

Po gimdymo padeda jei su zindymu problemos kyla, siaip gali sesuciu, ar gydytojos kai vizitacija buna klausti, jei kas neaisku del vaikucio man, bent atsake. Viena tiesa nemaloni sesute pasitaike, nors ir ta atsakydavo, tik labai jau susiraukus kai pajudini smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1mamyte: 06 gruodžio 2010 - 19:23
QUOTE(NORA* @ 2010 12 05, 22:27)
sveikinu su stebukleliu  thumbup.gif
norejau paklausti, ar taretes is anskto su gydytoja, ar vaziavote be susitarimo?
ir ar uz visa sita rupesti ir demesi "atsidekojote" gydytojai, akuserei pries ar po gimdymo? gal is vis nieko nemokejote?

ačiū 4u.gif
mes tarėmės iš anksto - aš visą nėštumą pas Povilaitienę lankiausi, pas ją norėjau ir gimdyti. atsidėkojom po visko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rittusia @ 2010 12 06, 00:40)
As taip pat prisijungiu prie sveikinimu 4u.gif .
Noriu paklausti,ar palatoje nebuvo salta,ir ar nereikia paimti is namu lialiui dekiuka siltesni rolleyes.gif ?

mūsų palatoj buvo tikrai šilta - radiotoriai reguliuojami, be to dabar ten visur tvarkinga po remontų. kai tik atėjom, tai buvo vėsu, nes kai nieko nėra, jie prisuka šildymą. tačiau palata greitai įšilo. mes turėjom vilnonį pleduką, jo užteko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialia99 @ 2010 12 06, 15:49)
Labuka,

Priklauso nuo gydytojos, kuri nėštumą prižiūri..Vienos iškart suėjus 40 sav duoda siuntimą į GN, kitos dar laukia, tai čia jau tarkitės su savo gydytoja..

QUOTE(tytte... @ 2010 12 06, 17:58)
Sweikutes,mane domina ar leidzia ten lankytojus...?
ir kokia prieziura po gimdimo,ar paaiskina,ar parodo kaip ir ka daryti...?Aciu 4u.gif

Leidžia lankytojus..
Nieks tikrai ilgų paskaitų apie priežiūrą neskaito, tai, jeigu kas neaišku, nežinot, iškart klauskit, prašykit, kad parodytų, nes tikrai nieks pagalbos nesiūlys ir kas penkios minutės nesiteiraus, ar viskas gerai..Svarbiausia, pačiai netylėti, klausti klausti klausti..

QUOTE(Lotos'ik @ 2010 12 06, 19:06)
O norint kad dalyvautu vyras gimdyme, reikia moketi? g.gif

nereik už tai mokėt..
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2010 12 06, 14:13)
Gerai butu kad leistu rolleyes.gif ,nes Cezario laabai bijau blush2.gif .

Jei pirmus du pati pagimdėte, tikrai tikiu, kad viskas bus gerai ir šį kartą console.gif
Papildyta:
Labai lauksim žinių iš Jūsų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 12 07, 09:35)
Jei pirmus du pati pagimdėte, tikrai tikiu, kad viskas bus gerai ir šį kartą  console.gif
Papildyta:
Labai lauksim žinių iš Jūsų  ax.gif

Gimdziau pati,tik aisku su kirpimais rolleyes.gif .Aciu uz palaikyma 4u.gif .Butinai parasysiu sulaukusi stebuklelio drinks_cheers.gif .
Papildyta:
QUOTE(S@ulyte @ 2010 12 06, 20:43)
ačiū  4u.gif
mes tarėmės iš anksto - aš visą nėštumą pas Povilaitienę lankiausi, pas ją norėjau ir gimdyti. atsidėkojom po visko  ax.gif
Papildyta:

mūsų palatoj buvo tikrai šilta - radiotoriai reguliuojami, be to dabar ten visur tvarkinga po remontų. kai tik atėjom, tai buvo vėsu, nes kai nieko nėra, jie prisuka šildymą. tačiau palata greitai įšilo. mes turėjom vilnonį pleduką, jo užteko  4u.gif

Aciu uz informacija 4u.gif .
Atsakyti
na as gimdziau spalio pabaigoj,tai palatoj buvo labai silta. Radiatoriai reguliuojami,tai tikrai labai patogu buvo. ir prisirengti ar kutoti vaikelio tikrai nereikejo smile.gif o del prieziuros,tai...jos kaip ir nera..nebent pati eisi ir klausi,nes jeigu ne,tai taip ir isvaziuosi is ligonines nepazinusi akuseriu lotuliukas.gif nieks ten neina ir neklausineja ar tau viskas ok,o ir salygu tam neturi,personalo ne daug,o per para,kai mes gulejom AK gime 22 naujagimiai doh.gif neprilakstys per visus seseles ir nepriklausines..
Atsakyti