QUOTE(maja7 @ 2011 03 29, 17:01)
tai as ir sakau, kai sau tai visko norisi, o kas po jusu bus tai simtas metu. Labai geras poziuris. Galite savo vaikams toki idiegti.
O jei butumete nors siek tie daugiau isprususi, tai zinotumete, kad medicinoje universitetine ligonine prilygsta universitetui.
Man rodos kad jus esate ta "studentu motina" kuri ir skaite mums morala kokie mes anzmogiai kad studentu nenorim, ziuriu cia ir forume visus auklet bandot su savo idejinem tiesom
yra moteru kurios sutinka, prasom, i jas ir ziurekite, o yra kurios ir nesutinka, cia ne socializmo laikai, as turiu savo pasirinkimo laisve ir savo nuomone, man tikrai nusisikt kur tie studentai atlikines ta praktika, as ne bandomasis triusis
o jums sekmes darbuose su savo sovietiniu poziuriu ir smarkiai ribotu akiraciu, kad turi buti sitaip ir taskas
beje, apie mano isprusima, ponia, ne Jums spresti
gimdymas - mano asmenine erdve, pasikartosiu, net vyrui savo uzdraudziau tai stebeti, jau nebekalbu apie kitus zmones
Papildyta:
QUOTE(Bellina @ 2011 03 30, 10:39)
*Visiškai pritariu
Ir jei kitoms atrodo kitaip, labai jau negražu užsipuldinėti ir sakyt, kad jūs esate teisesnės nei tos, kurios visai nenori studentų. Priimkit ir kitokią nuomonę
**Sakykit, o ar vežėtės mažiukams dekučius į ligoninę? Ar ten duoda? Ir ar gali prireikt megztuko, ar vėsu palatose?
Kai vedžiojo po palatas, tai garantavo, kad labai šilta, pačiam mažiausiam dydžiui neturiu megztuko, bet galvoju gal į krepšį įsimesti, kad ir didesnį?
*
** nesivezem ir tikrai nereikia, duoda kaldryte, o ten taip silta, kad nuprotet galima
o langu tikrai neatidarinejom kai palatoje guli paros ar dvieju naujagimis
nors oro trukumas buvo juodas
Papildyta:
QUOTE(Mamusik @ 2011 03 30, 10:25)
Gimdziau gruodzio vidury. Vaziavau gimdyt nesitarusi. Priimamajame manes paklause, ar sutiksiu su strudentu dalyvavimu. Kadangi man saremiai kartojosi kas 4-5 min., man jau buvo tas pats, kas mane apziurines studentai ar gydytojai. Is pradziu mane apziurejo vaikinas rezidentas, jis atliko viska kruopsciai, be skausmo ir atsargiai. O kai po jo mane apziurinejo gydytoja, tai nuo skausmo galvojau, kad pagimdysiu ten pat priimamajame. Mano atveju, rezidentas buvo zymiai malonesnis ir profesionalesnis, negu gydytoja, isdirbusi n metu.
kad maloniai apziurejo, nereiskia kad profesionalesnis
siaip buvau patenkinta viso ligonines personalo darbu, negaleciau isskirti nei vieno kad kazkas buvo blogai, o ta skausminga apziura pries gimdymo skausma tai nublanksta... ir nesutikciau nei su vienu blogu komentaru siame forume, tikrai ten viskas yra gerai ir visais rupinasi, reikia tik moketi paklausti, prieiti ir pan
na tik solidarumo truksta tu studentu atzvilgiu