Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

Sveikos mamos, o keliu vietu pogimdyvines palatos buna?
Atsakyti
QUOTE(ADITELKA @ 2011 03 29, 10:44)
Sveikos mamos, o keliu vietu pogimdyvines palatos buna?

kiek zinau dabar po 2 guli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maja7 @ 2011 03 17, 14:10)
Visiškai pritariu. O tokios popkos, kurioms trugdo studentai ar vyrai ginekologai, tai niekada nėra gimdziusios ir apskritai nesuvokia, kad gimdyme ne jos ir jų keisti, nepagrįsti kaprizai svarbiausi, o vaikelio sveikata ir gerove. O tokiems rezidentams/studentams kaip jus tik dėkoti norisi  wub.gif  ax.gif

Na.. neskubėk teisti visų tik pagal savo gyvenimo patirtį. Yra patyrusių gyvenime ir prievartą, ir tvirkinimą, ir dar šlykščių panašių dalykų, po ko, patikėk, įėjus į ginekologo kabinetą ir netikėtai pamačius, kad laukia vyras, o ne žadėta moteris, ir kraujas iš nosies pasipila, ir sąmonė aptemsta. Nežinau, kaip ištverčiau vyrą ginekologą ar dar studenčioką kokį tokiu metu savo kojų gale. Jaučiu, pridusčiau truputį dėl širdies permušimų. Man tokį intymų ir asmeninį išgyvenimą norėtųsi kuo jaukesnės ir man aplinkos, o ne pašalinių žiūrovų ir padidintos įtampos. Ir tai - tikrai ne 'keistas, nepagrįstas kaprizas'.
Atsakyti
QUOTE(musiuke @ 2011 03 29, 15:25)
Na.. neskubėk teisti visų tik pagal savo gyvenimo patirtį. Yra patyrusių gyvenime ir prievartą, ir tvirkinimą, ir dar šlykščių panašių dalykų, po ko, patikėk, įėjus į ginekologo kabinetą ir netikėtai pamačius, kad laukia vyras, o ne žadėta moteris, ir kraujas iš nosies pasipila, ir sąmonė aptemsta. Nežinau, kaip ištverčiau vyrą ginekologą ar dar studenčioką kokį tokiu metu savo kojų gale. Jaučiu, pridusčiau truputį dėl širdies permušimų. Man tokį intymų ir asmeninį išgyvenimą norėtųsi kuo jaukesnės ir man aplinkos, o ne pašalinių žiūrovų ir padidintos įtampos. Ir tai - tikrai ne 'keistas, nepagrįstas kaprizas'.

drinks_cheers.gif ir isvis, kai papasakojau savo mamai tai sako nu cia dabar, tegu sumoka pinigus ir ziuri lotuliukas.gif kas cia dabar? eksponatas esi ar ka? jeigu yra tokiu kurios rodosi tegu rodosi, o jeigu nenori, tai jau cia tavo asmeninis pasirinkimas, ir taves neturetu jaudinti tai, kad kazkam mokytis reikia, jeigu tau tai nera priimtina. gal dar nori pas mane studentai ateiti i namus pasimokyti kaip vaikus auginti reikia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musiuke @ 2011 03 29, 14:25)

Na nereikia kraštutinumų schmoll.gif Jei žmogus traumuotas, tai viena. O jei moteris važiuoja į universitetinę įstaigą ir ten pradeda sakyti noriu nenoriu, va tas jau nelabai gražu. Jei nenori, vaziuok i kita istaiga. Bet visi zino, kad geriausi daktarai ir prieziura jei kas ne taip yra AK. Tai dauguma tuo ir naudojasi. Pagalvokite merginos, gi gal jūsų dukros gimdys pas tuos studentus!!! Jus tai norite pacio geriausio daktaro, bet kazka padaryti, kad tokie daktarai atsirastu, jus nenorite. Tiesiog nesazininga ir tiek. Norite privatumo - rinkites kitas gimdymo istaigas, privacias klinikas ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maja7 @ 2011 03 29, 16:14)
Na nereikia kraštutinumų  schmoll.gif Jei žmogus traumuotas, tai viena. O jei moteris važiuoja į universitetinę įstaigą ir ten pradeda sakyti noriu nenoriu, va tas jau nelabai gražu. Jei nenori, vaziuok i kita istaiga. Bet visi zino, kad geriausi daktarai ir prieziura jei kas ne taip yra AK. Tai dauguma tuo ir naudojasi. Pagalvokite merginos, gi gal jūsų dukros gimdys pas tuos studentus!!! Jus tai norite pacio geriausio daktaro, bet kazka padaryti, kad tokie daktarai atsirastu, jus nenorite. Tiesiog nesazininga ir tiek. Norite privatumo - rinkites kitas gimdymo istaigas, privacias klinikas ir pan. 4u.gif

Tai jus esate nesazininga varydama tik i vienus vartus, visi nori prieziuros kuo geriausios, o sutikti ar nesutikti tai yra jau asmeninis kiekvienos reikalas, gimdyti vaziuoju ne i universiteta, o i universitetine ligonine, jokios prievartos cia buti negali, norit tai gulekit ten pries visa "chora" issizergus, kraujais apsitaskius ir visa klykianti, as asmeniskai net savo vyrui neleidau to ziureti, o ka jau kalbeti apie visiskai man svetimus zmones?????
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2011 03 29, 15:33)
Tai jus esate nesazininga varydama tik i vienus vartus, visi nori prieziuros kuo geriausios, o sutikti ar nesutikti tai yra jau asmeninis kiekvienos reikalas, gimdyti vaziuoju ne i universiteta, o i universitetine ligonine, jokios prievartos cia buti negali, norit tai gulekit ten pries visa "chora" issizergus, kraujais apsitaskius ir visa klykianti, as asmeniskai net savo vyrui neleidau to ziureti, o ka jau kalbeti apie visiskai man svetimus zmones?????

doh.gif tai as ir sakau, kai sau tai visko norisi, o kas po jusu bus tai simtas metu. Labai geras poziuris. Galite savo vaikams toki idiegti. rolleyes.gif O jei butumete nors siek tie daugiau isprususi, tai zinotumete, kad medicinoje universitetine ligonine prilygsta universitetui. tongue.gif

Atsakyti
Man tai atrodo, kad dėmesį skiriate visai nereikalingiems dalykams.. ax.gif Dukart gimdžiau ir abukart gimdymo metu tikrai nerūpėjo, kas ten žiūrės ir viskas, svarbu, kad viskas gerai baigtųsi..Juolab, kad studentų tų tikrai ten nebūna visas "choras".. doh.gif dalyvauja viena rezidentė/as ir viskas, o jie jau yra "be penkių minučių" gydytojai, juk nieks neleidžia žiūrėt gimdymo žaliems studenčiokams.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 03 29, 16:03)
Man tai atrodo, kad dėmesį skiriate visai nereikalingiems dalykams..  ax.gif  Dukart gimdžiau ir abukart gimdymo metu tikrai nerūpėjo, kas ten žiūrės ir viskas, svarbu, kad viskas gerai baigtųsi..Juolab, kad studentų tų tikrai ten nebūna visas "choras"..  doh.gif  dalyvauja viena rezidentė/as ir viskas, o jie jau yra "be penkių minučių" gydytojai, juk nieks neleidžia žiūrėt gimdymo žaliems studenčiokams..  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Noriu paklausti gimdžiusių planinio CP metu:

* ar duoda operacijai drabuzius, ar reikia vežtis savo naktinukus?
** ar prieš CP daro klizmą?
*** kada pirmą kartą davė maitinti kūdikį?
**** po kiek parų po CP išleido namo?

Labai ačiū už atsakymus ax.gif
Atsakyti
As tai manau, kad tiesiog visos moterys skirtingos, vienoms yra labiau vienodai, kas kur ir kaip ten i jas ziuri, kitos yra drovesnes. Tam ir turetu buti punktas, kur nenorincios 'papildomo demesio' nurodo, kad nepageidauja jokiu studentu ar rezidentu gimdymo metu ir jei toks punktas yra, i ji turi buti atsizvelgiama. Ir del to tikrai negali smerkti gimdyves, kad ji netarnauja mokslo ir busimu daktaru labui.
Beje, rezidentu yra ir VGN, ne tik AK.
Atsakyti
Tam ir yra ligonineje pasirinkimo teise nori kad studentai dalivautu ar ne.Manau kad nereikia cia puldineti tu kurios turi kitokia nuomone nei jus.As gimdziau lapkriti ir tikrai
man nereikia svetimu zmoniu kad ziuretu i mane.Uzteks tiems studentams ir tokiu kaip jus, norinciu kad i jus ziuretu biggrin.gif Gal jums dar patiktu, kad gimdant filmuotu g.gif
Atsakyti