Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Garry @ 2011 03 23, 14:02)
o as dziaugiuosi kad nepasinaudojau galimybe del atskiros palatos. vien del to, kad kai esi visa sussiuta, pajudet sunku, vyras darbuose.. tai padeda arba palatos kaimynes, ar i tualeta nueit ar i dusa- vaika paziuri kaimynei. galu gale lekste isnest smile.gif kita karta- tik i bendra smile.gif
aisku kiekviena pagal save smile.gif  4u.gif

Dabar, po remonto, kitokia ten situacija - nereikia vaiką palikus keliaut į dušą ar wc per visą koridorių, juk palatose tai yra, ar aš klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 03 23, 16:43)
Dabar, po remonto, kitokia ten situacija - nereikia vaiką palikus keliaut į dušą ar wc per visą koridorių, juk palatose tai yra, ar aš klystu?  g.gif

Taip, dušai ir tualetai yra kiekvienoj palatoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 03 23, 17:43)
Dabar, po remonto, kitokia ten situacija - nereikia vaiką palikus keliaut į dušą ar wc per visą koridorių, juk palatose tai yra, ar aš klystu?  g.gif

Dusas ir WC palatose yra. Skirtumas nuo mokamos tik tas, kad mokamoje palatoje yra saldytuviukas, na ir tik viena lova tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JJmama @ 2011 03 24, 21:45)
Dusas ir WC palatose yra. Skirtumas nuo mokamos tik tas, kad mokamoje palatoje yra saldytuviukas, na ir tik viena lova tongue.gif

pas mane nebuvo saldytuviuko, bet buvo dvi lovos, kur vienoj miegojau as, o kitoj vyras
Atsakyti
Dziugu girdet, kad jau viskas suremontuota thumbup.gif Ypac patinka, kad kiekvienoj palatoj dusas ir wc thumbup.gif
Atsakyti
Dar parasykite prasau, kokia yra prieziura po gimdymo (daugelis skundziasi, kad is vis jos nera) kudikeli palieka nieko nepaaiskine itd...Klausiu tu, kurios gimde nesitarusios 4u.gif
Atsakyti
Pries keleta dienu gimdeme ir viskas ten gerai, viska ten paaiskina, ir viska pasako, tik klausti reikia. Niekas ten neina per palatas ir kursu kaip sakant nepravedineja, nes gimdyviu ir vaikuciu nezmoniskai daug, tai nezinau kaip fiziskai ta reiketu suspeti, bet paklausus, paprasius pagalbos ir t.t. visada padeda, paaiskina ir pasako viska, tiesiog pacioms iniciatyvos daugiau reiketu rodyti 4u.gif O del aplinkos tai taip, tikrai, viskas yra suremontuota, normaliai, palatos tvarkingos, dusai ir wc irgi, ten valytoja su ta sluota duoda ir duoda aplink kojas lotuliukas.gif visur svaru ir grazu ax.gif
Jeigu norite kad ten sokinetu ir mokintu ir viska rodytu, gimdykite BAK'e, kur yra viena-dvi gimdyves per visa ligonine ir turi ten daktarai laiko kada sokineti, o beto ir pinigai atitinkami ten sumoketi uz tai, svarsteme apie ta galimybe, bet nusprendeme pasirinkti geriau profesionalia pagalba, o ne grazias sienas ir sokinejima aplinkui ax.gif nes tuo metu ne tas galvoj buna, patikekit biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(maja7 @ 2011 03 17, 14:10)
Visiškai pritariu. O tokios popkos, kurioms trugdo studentai ar vyrai ginekologai, tai niekada nėra gimdziusios ir apskritai nesuvokia, kad gimdyme ne jos ir jų keisti, nepagrįsti kaprizai svarbiausi, o vaikelio sveikata ir gerove. O tokiems rezidentams/studentams kaip jus tik dėkoti norisi  wub.gif  ax.gif

komentaras visiskai ne i tema schmoll.gif atsiprasau, esu tikrai ne popka, gimdziau pirma karta, baimes buvo pilnos kelnes, ir kai pasake kad bus studentai tai isvis man sokas buvo nerealus, ir su vyru pasakeme grieztai kad nenorime, aisku buvo pareiskimu i musu puse kad randames mokymo istaigoj, bet atsiprasau, mes buvome ligonineje doh.gif na gal yra drasesniu moteru, nezinau, bet as tikrai ne del to atsisakiau, kad man cia kaprizai kazkokie, o siaip is didelio streso dar didesnio nenorejau aptureti
Papildyta:
QUOTE(Bellina @ 2011 03 21, 09:54)
Mamytės, kraunuosi po truputi tašę ir iškilo toks klausimėlis...  blush2.gif Nu ne į kurortą ruošiuos, bet galvą bent kartą tikrai prireiks išsiplaut  blush2.gif Kaip manot, ar atsivežus plaukų džiovintuvą neišsišoksiu labai?  biggrin.gif juk su šlapiais plaukais, tai nebūsi...

asmeniskai as buciau neturejusi kada juo pasinaudoti biggrin.gif o beto kai vaikuciai miega isijungus fena ten birbinti, hm, ka zinau.. g.gif buvau kaip kutvela tikrai, bet mazyle naktimis sokdindavo tai ryte vos rasdavau laiko pries gydytojos vizitacija i dusa nubegti, o jau apie galvos plovima ir fenavima tai isvis tokios minties nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2011 03 26, 11:54)
asmeniskai as buciau neturejusi kada juo pasinaudoti  biggrin.gif  o beto kai vaikuciai miega isijungus fena ten birbinti, hm, ka zinau..  g.gif  buvau kaip kutvela tikrai, bet mazyle naktimis sokdindavo tai ryte vos rasdavau laiko pries gydytojos vizitacija i dusa nubegti, o jau apie galvos plovima ir fenavima tai isvis tokios minties nebuvo  ax.gif

Sveikinu susilaukus dukrytės wub.gif Sakot į dušą nubėgt spėdavot, o kiek galvos išplovimas užima daugiau laiko? ax.gif Va tik miegančius pupulius su birbiančiu fenu, kaip jūs sakot, pažadint nenorėčiau blush2.gif Bet jei vyras galėtų tuo metu prižiūrėti mažylį ir nesutrukdyčiau jo miegelio, kodėl gi ne... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bellina: 26 kovo 2011 - 21:19
QUOTE(maja7 @ 2011 03 17, 14:10)
Visiškai pritariu. O tokios popkos, kurioms trugdo studentai ar vyrai ginekologai, tai niekada nėra gimdziusios ir apskritai nesuvokia, kad gimdyme ne jos ir jų keisti, nepagrįsti kaprizai svarbiausi, o vaikelio sveikata ir gerove. O tokiems rezidentams/studentams kaip jus tik dėkoti norisi  wub.gif  ax.gif

Aha, del to pirma vaika gimdziau ne AK. Popka ar ne, bet tikrai ne ta, kuri savo ana gala noretu rodyti belekam: gydytojui, studentui ar klientui, ar dar kaip jus ten vadinsit biggrin.gif Tik su antru vaziavau i AK, nes gedos jausma jau buvau praradusi smile.gif ax.gif Todel labai suprantu tas pirmakartes mamytes 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos. pries savaite su trupuciu gimdziau AK. Nesitarusi. Pakliuvau pas gydytoja vyra ir - buvo viskas OK. Ne tas galvoje buna kai atvaziuoji gimdyti. gydytojas papuole saunus. Negasdino, bet savo darba atliko puikiai ir paaiskino puikiai viska. akusere irgi labai miela pakliuvo. del rezidentu - tai taip AK yra universitetine klinika, ju ten daug buna. Bet kiek zinau kai atvyksti - duoda pasirasyti lapa ten toki. trecias punktas yra ar sutinki, kad rezidentai dalivaus. Galima nesutikti. Kitas dalykas, kad nesitarus, manau geriau lai rezidentai dalivauja, nes gydytojas tada juos moko ir tikrai jokios "chalturos" per gimdyma nepadarys, nes stebi daug susidomejusiu akiu:) 4u.gif Pas mus dvi merginos dalivavo gimdyme. Man netrukde.
Palatu laisvu nebuvo, tai vyras deja nepasiliko. Bet ir su kaimynem gerai, tik kai mano maziukas miegalius, o kitos mamytes visa naktele verkia, pailseti sunkiau. Del laisvu palatu - tai pasirodo kaip kokia diena. Mum nebuvo,o po keliu dienu jau atsirado laisvu, tik jau kaipir nebeaktualu mums buvo. geriau vaikui sauskelniu uz tuos pinigelius nupirkom. Juk svarbiausia pagalba is vyro butu reikalinga 1-2 nakti ax.gif
Kadangi teko paguleti ilgiau,tai po 4dienu perkele i kita palata. Pirmoje buvo ir saldytuviukas ir spinta, ir seip pati palata daug didesne. o antroji i kuria pervede mus be saldytuviuko, spintos ir mazesne gerokai. uztatciuzinys daug minkstesnis ir taip kaulu nelauze. Tad suprantu, kadpalatu yra visokiu. Kokia laisva - tokia ir gauni. o pervede, nes 3 para dauguma isleidzia namo. Guldo i palta panasiu metu gimdziusias, tad jei uzlaiko - atkelia ne sviezia gimdyve, o sukelia i viena palata kelias uzsilaikiusias ligonineje ax.gif
buvo leliuka paeme i naujagimiu skyriu, po lempom paguleti. Tai jei taip nutiks - eikite pacios reguliariai ji maitinti. Sesutes nelabai ateina pakviesti, o jei vaikutis neramus - pamaitina ji ten. Tai kam aktualu - rupinkites maitinimu pacios.smile.gif As tvarkingai vaiksciojau, tai tikrai niekas jokio buteliuko jam nekiso. Bet buvo tokiu leliuku, kuriu mamos nakti neaplankydavo, tai juos tikrai pamaitina ten. ax.gif
Del klausimu - atsakymu - specialiai tikrai niekas nieko nemokina ten, bet jei ko paklausi - tikrai atsako ir parodo. Prasem kad parodytu kaip nosyte isvalyti ar sauskelnes uzdeti, kad bambytei butu gerai - viska parode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dushianerami: 27 kovo 2011 - 01:07
Gimdziau ir as sioje ligonineje -ziema, nors suremontuota, pakeisti lanagai, bet pro langus tikrai vejas pute.. Siaip prieziura, esu patenkinta, nors niekam nieko nemokejome, ypac pooperacine diena, kai tikrai rupescio ir demesio teko daug, kartais jauciausi, kaip kad buciau vienintele paciente.. Taciau, kai atsistojau ant koju ant rytojaus, atnese leliuka ir paliko rupintis.. Keista buvo, nes tikrai niekas neatejo siaip pasiklausit, gal ko reikia, kas neaisku, ar siaip.. Aisku, kadangi antras vaikutis, klausimu nebuvo, bet vistiek norejosi, kad bent kas paklaustu.. Dekui palatu draugems, kurioms padejo ir pries operacija ir po jos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2011 03 26, 22:17)
Sveikinu susilaukus dukrytės  wub.gif Sakot į dušą nubėgt spėdavot, o kiek galvos išplovimas užima daugiau laiko?  ax.gif Va tik miegančius pupulius su birbiančiu fenu, kaip jūs sakot, pažadint nenorėčiau  blush2.gif Bet jei vyras galėtų tuo metu prižiūrėti mažylį ir nesutrukdyčiau jo miegelio, kodėl gi ne...  rolleyes.gif

Na prausdavausi tikrai "ant ciongo" kaip sakoma, o viena ryta mazyle tiek verke kad skambinau apsibliovus vyrui kad greiciau vaziuotu cia paziureti vaika, nes jau tuoj 9val arteja ginekologo vizitacija, o as visa papludus kraujais, suprakaitavus ir t.t. doh.gif Tai tik greitai kaip kokioj kariuomenej ilekdavau ir viska ant smugio susitvarkydavau duse rolleyes.gif
Atsakyti