Pries keleta dienu gimdeme ir viskas ten gerai, viska ten paaiskina, ir viska pasako, tik klausti reikia. Niekas ten neina per palatas ir kursu kaip sakant nepravedineja, nes gimdyviu ir vaikuciu nezmoniskai daug, tai nezinau kaip fiziskai ta reiketu suspeti, bet paklausus, paprasius pagalbos ir t.t. visada padeda, paaiskina ir pasako viska, tiesiog pacioms iniciatyvos daugiau reiketu rodyti
O del aplinkos tai taip, tikrai, viskas yra suremontuota, normaliai, palatos tvarkingos, dusai ir wc irgi, ten valytoja su ta sluota duoda ir duoda aplink kojas
visur svaru ir grazu
Jeigu norite kad ten sokinetu ir mokintu ir viska rodytu, gimdykite BAK'e, kur yra viena-dvi gimdyves per visa ligonine ir turi ten daktarai laiko kada sokineti, o beto ir pinigai atitinkami ten sumoketi uz tai, svarsteme apie ta galimybe, bet nusprendeme pasirinkti geriau profesionalia pagalba, o ne grazias sienas ir sokinejima aplinkui
nes tuo metu ne tas galvoj buna, patikekit
Papildyta:
QUOTE(maja7 @ 2011 03 17, 14:10)
Visiškai pritariu. O tokios popkos, kurioms trugdo studentai ar vyrai ginekologai, tai niekada nėra gimdziusios ir apskritai nesuvokia, kad gimdyme ne jos ir jų keisti, nepagrįsti kaprizai svarbiausi, o vaikelio sveikata ir gerove. O tokiems rezidentams/studentams kaip jus tik dėkoti norisi
komentaras visiskai ne i tema
atsiprasau, esu tikrai ne popka, gimdziau pirma karta, baimes buvo pilnos kelnes, ir kai pasake kad bus studentai tai isvis man sokas buvo nerealus, ir su vyru pasakeme grieztai kad nenorime, aisku buvo pareiskimu i musu puse kad randames mokymo istaigoj, bet atsiprasau, mes buvome ligonineje
na gal yra drasesniu moteru, nezinau, bet as tikrai ne del to atsisakiau, kad man cia kaprizai kazkokie, o siaip is didelio streso dar didesnio nenorejau aptureti
Papildyta:
QUOTE(Bellina @ 2011 03 21, 09:54)
Mamytės, kraunuosi po truputi tašę ir iškilo toks klausimėlis...
Nu ne į kurortą ruošiuos, bet galvą bent kartą tikrai prireiks išsiplaut
Kaip manot, ar atsivežus plaukų džiovintuvą neišsišoksiu labai?
juk su šlapiais plaukais, tai nebūsi...
asmeniskai as buciau neturejusi kada juo pasinaudoti
o beto kai vaikuciai miega isijungus fena ten birbinti, hm, ka zinau..
buvau kaip kutvela tikrai, bet mazyle naktimis sokdindavo tai ryte vos rasdavau laiko pries gydytojos vizitacija i dusa nubegti, o jau apie galvos plovima ir fenavima tai isvis tokios minties nebuvo